My Dream Light
| |

Review My Dream lights; maak je eigen lamp!

Zelf je eigen lamp maken: een super leuke meiden diy!

Samen met dochterlief reviewen we My dream lights en onze ervaringen delen we graag over deze creatieve nachtlampjes. Lees snel verder …..
My dream lights

Heeft je dametje je er al op gewezen thuis? ‘Mammmmm kijk op televisie!’

Totum heeft op dit moment een televisie commercial lopen van My Dream Lights. Mijn dametje (5,5) is altijd heel goed in aanwijzen wat ze straks wel graag van de Sint allemaal wil gaan hebben. De speelgoedboeken die ik vroeger uren doornam en ‘verslond’ hebben plaatsgemaakt voor YouTube filmpjes en veel reclame uitingen op televisie met het leukste en nieuwste speelgoed. Je kinderen worden bereikt via voor hun nu ‘normale’ kanalen en geven de tips aan mama en papa door voor aan Sinterklaas.

Nu dochterlief ook in het ‘testpanel van Sinterklaas zit’ om speelgoed te testen (Bestaat uiteraard niet, maar ik vind het niet nodig dat al het speelgoed dat we reviewen ook daadwerkelijk direct bij haar in de speelgoedkast belandt.) , neemt ze haar ‘taak’ zeer serieus en kunnen we alvast melden dat er weer leuk speelgoed op de markt is verschenen.

Review My Dream Lights van Totum

My dream lightsVandaag een echte meiden review. Een knutselpakket van Totum waar de meiden vrijwel zelfstandig mee aan de gang kunnen. Het is geschikt voor meiden vanaf 6 jaar, maar mijn dametje van 5,5 kan er al heel goed mee uit de voeten. Veel hulp is er niet nodig. ze gaan zelfstandig aan het verven, daarna wel goed laten drogen en dat duurde hier veel langer dan de aangegeven tijd.

Dan de versiersteentjes erop, in elkaar zetten en de lamp is gereed. “Kind kan de was doen!”, gaat hier helemaal op! Echt iets wat ze zelf kunnen doen. Jongere meiden kunnen dit ook, wellicht met wat begeleiding hier en daar. Ook leuk is dat de doos twee lampen bevat en dus ook door twee meiden tegelijkertijd kan worden gemaakt. Zusjes, nichtjes, vriendinnetjes. Je hebt zo twee meiden zoet voor een uurtje.

Mijn dametje was heel enthousiast en is heel geconcentreerd aan de gang gegaan. Het resultaat is hier nog in wording, maar het wordt echt schitterend. Om je een beeld te vormen hoe het er werkelijk uit gaat zien kan je onderstaand filmpje even bekijken wat je dame waarschijnlijk al ergens heeft gezien.

YouTube video

Productspecificaties

  • Doelgroep: meiden 5-12 jaar
  • Vorm: bouwpakket, knutselpakket, alles zit erin
  • Producent: Totum
  • Prijs: €12,99

My Dream Light is o.a. via Bol.com verkrijgbaar.

Extra tip: geef je dochter, zeker indien ze al iets ouder is, dunnere kwasten om gedetailleerder te kunnen schilderen.

My Dream Lights

Totum My Dream Light is zeer geslaagd voor de doelgroep als creatief knutselpakket en verdient 4,5 ster. 

(Het gevonden minpuntje: kwast is wat aan de grove kant waardoor echt gedetailleerd verven lastig is.)

Extra leuk is het nu dat Onlybyme namens Totum nog een gezin dit leuke knutselpakket mag laten ervaren. Lijkt het je als (groot)ouders of tante/oom leuk om zoiets te ondernemen met 1 of 2 dametjes. Doe gerust mee en het pakket komt na afloop van de winactie wellicht jullie kant op!

Winactie My Dream Lights gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je dit knutselpakket wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen.
  • De winacties lopen – tenzij anders aangegeven –  ruim een week en eindigen op zondag middernacht. De uitslag wordt z.s.m. daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk gerust naar nog andere lopende winacties(Tip!)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten