Geef Papa een gaaf cadeau! 22


Nog een maand en het is de derde zondag van juni: Vaderdag.

Nu is dat nog even weg, maar je kan maar al vast een gaaf cadeau voor papa geregeld hebben, toch?

In samenwerking met Posters.nl, mag Onlybyme 3 lezers blij maken met een gaaf cadeau voor papa. Bij een poster denk ik al snel aan schattige kinderposters van Disney figuren of popidolen uit mijn eigen tienertijd, maar er is zo veel meer te krijgen tegenwoordig! Bijna iedereen kan hier slagen met een poster, geheel naar zijn of haar zin! Daar ben ik van overtuigd. Erg leuk dat Onlybyme nu kinderen hun papa mag laten verwennen. Als mama van een schattige dochter, weet ik als geen ander hoe belangrijk haar papa voor haar is.

Een gaaf cadeau voor papa om te laten merken hoe speciaal hij is!

Elke papa is super belangrijk in het leven van kinderen en mag soms best even in het zonnetje worden gezet. Niets leuker dan je kind(eren) zelf iets laten uitzoeken voor zijn/hun papa, hoewel wat begeleiding misschien zorgt voor een echt passende keuze in het grote aanbod. 😉 Voor je het weet krijgt papa een zeer leuke kinderposter, al kan je natuurlijk ook bewust jezelf buiten de keuze houden en de verrassende uitkomst door de trotse zoon(s) en/of dochter(s) aan papa laten geven met Vaderdag. (Hier zou ik zeker weten dat dat heel wat anders zou worden dan Riana haar papa mooi zou vinden, maar wel een zeer ludiek cadeau opleveren. 😉 )

Heeft papa een plek in huis voor zichzelf? Een eigen kamer, of hoekje?

Zou één van deze posters daar goed hangen? Of één van de vele andere keuzes hier te vinden?

Of is je vader groot fan van series of bepaalde films?

Verwen je vader bijvoorbeeld met een poster en/of mok!

Buiten posters is er nog veel meer te verkrijgen bij posters.nl. Wat dacht je van: kunst, fotobehang, fotostickers, vlaggen of mokken?

gb_mg0216

Een mok is denk een erg leuk idee. Kies een leuke die bij papa past en vul deze met lekkernijen, die papa het liefste snoept. Een leuke tekening erbij of iets anders wat je voor papa hebt gemaakt en het geheel is helemaal klaar voor Vaderdag.

Ook kan je met behulp van mama of oma samen een leuke foto maken en deze op een speciale manier laten afdrukken. Dit kan als poster, maar ook op andere achtergronden.

Onlybyme mag 3 tegoedbonnen weggeven aan kinderen die hun papa willen verwennen. 2 x ter waarde van 15 euro en 1 x ter waarde van 25 euro. Ben jij een mama of oma van een kind(eren) die papa wil(len) verwennen?

Doe gerust namens je (klein)kind(eren) mee aan deze leuke winactie voor een gaaf cadeau voor Vaderdag!

Winactie: een gaaf cadeau voor papa; 1 x een tegoed van €25,– en 2x een tegoed van €15,–

Het leuke is dat de tegoedbonnen vrij te besteden zijn in de webshop.Dus kies iets uit wat echt helemaal iets voor jou/jullie papa geschikt is. Mama wil vast helpen!

De regels om mee de doen:

 • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen! Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
 • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
 • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.

(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Posters.nl


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

22 gedachten over “Geef Papa een gaaf cadeau!

 • Tamara TS

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Ik volg via FB (Tamara Mara Großmaul), Instagram & Twitter (@paramara1982) en Bloglovin’& Google+ (Tamara TS).
  Ik heb gedeeld en getweet.

 • Marian Zw.

  Ik maak heel graag kans voor onze papa op deze prijs! Hij heeft echt een mooi kado verdiend, heb het bericht gedeeld op twitter.

 • Gea

  Hoi Barbara, Twitter en instagram heb ik niet, de rest volg ik met plezier en deel en like. Helaas is mijn vader er niet meer. , voor altijd in mijn hart. Mijn kinderen hebben nooit echt een vader gehad, verdrietig genoeg. Ze zeggen altijd “mama is moeder en vader tegelijk”. Graag doe ik mee en leg op een mooie beker een dierbare foto van mijn vader! Hoe leuk is dat.
  Succes met alles!

 • S.Hubregtse

  Wat is er gebeurt? Wat is er loos?
  Waarom kijkt die vogel zo boos?
  Heeft iemand aan z’n staart getrokken?
  En zit ‘ie daarom zo te mokken?
  Of is er ’n andere vogel die ontzettend zeurt,
  en is hij daarom zo’n Angry Bird.
  Papa zou erg blij zijn met deze beker,
  tis voor ‘s ochtends vast een goede opsteker 😉
  Hij heeft dan vast geen ochtendhumeur meer,
  want dat gebeurd momenteel keer op keer…
  Daarom hoop ik dat ik voor papa mag winnen,
  dan kan de vrolijke vaderdag gaan beginnen !

 • Bianca Fenna

  wow dat zou super zijn voor de vader van mijn dochters.
  Ook al is onze relatie voorbij, we mogen elkaar nog graag en doen alles in het welzijn van de meiden. Samen zijn ze naar de Angry Birds film geweest en een mok zou hij geweldig vinden. Ik doe dus graag mee voor mijn 2 meiden zodat ze hun vader kunnen verwennen.

 • Riekie Bos

  geen vader voor mij, maar een LIEVE OPA, die me heeft opgevoed en grootgebracht en daarom verras ik deze lieverd graag op VADERDAG !!!
  duim duim duim, fijn weekend en zonnige groetjes van Riekie

 • Laura K

  Dat zou nog eens een leuke verrassing zijn voor papa! Met name onze oudste zoon vind het super stoer om iets uit te zoeken, speciaal voor papa. Toch altijd lief om te zien 😀
  Ik heb de actie gedeeld op Facebook.

 • Linda Smeets

  Ohhh dat is leuk en tevens een goed idee! 😃
  Kortom, ik doe graag mee. 😊
  Ik heb de actie of Facebook geliked, op Twitter ge(re)tweet en op Bloglovin een hartje gegeven.

 • Natasja Smit

  Mijn zoontje zou graag zijn papa willen verwennen met Vaderdag, daarom doet mama graag voor hem mee om er een kans op te maken 🙂

  ik volg je op fb, insta, BL en twitter

 • laura

  Jippieeeeeeeee!! (Y) Super leuk dat ik deze actie tegenkom! 󾌧󾌯󾌰 Dit is geweldig voor mijn vader (Y) Dag in dag uit werkt hij al 25 jaar in zijn eigen zaak 🙂 Op zijn knieën tapijt leggen en gordijnen ophangen, op zijn 51ste nog flink fysiek werk 😉 Met dit leuke cadeautje wil ik hem ook eens in het zonnetje zetten ☀ Want ondanks dat hij altijd nukkig doet over vaderdag, zou hij dit stiekem toch wel heel leuk vinden 😀 Ik ga duimen in ieder geval en volg je op facebook hihi 󾮗 Groetjes Laura 󾬖󾬔🐱