Knipsellidlbabylijn
| |

De nieuwe babylijn van LIDL!

Als groot Fan van de Non Food artikels van LIDL vandaag een blog over de nieuwe babylijn van LIDL.

Onlybyme mag met een winactie een 3-delige set weggeven!

knipsellidlbabylijn

Barbara: Mijn dochter heeft jaren de peuterlijn van LIDL gedragen, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Haar te kleine kleren worden nu weer gedragen door haar jongere nichtje. Als destijds de babylijn al had bestaan van Lupilu dan hadden we al eerder kennisgemaakt met deze geweldige kleren. De looks, kwaliteit en bovenal geen te dure prijskaartjes! Wat wil een bewuste ouder tegenwoordig nog meer?  

De nieuwe babylijn van LIDL

Aangezien foto’s meer zeggen dan duizend woorden, een eerste indruk van de nieuwe babylijn van LIDL.

Wat kan je van de nieuwe babylijn van LIDL verwachten?

  • Alle babykleding is verkrijgbaar van maat 50 t/m 92.
  • Alle babyschoentjes verkrijgbaar in de maat 17 – 21.
  • Alle babykleding is 100% biologisch katoen.
  • Kleine prijsjes variërend van €2,99 – €8,99.
  • Overal verkrijgbaar vanaf 15 september 2016.  Ook online!

Eigen eerste indruk

Zelf kreeg ik een klein pakketje thuis gestuurd om de kleding te voelen(die vanaf morgen in de winkel ligt) en mijn eerste oordeel erover te geven, om deze daarna door te geven aan een mama (to be) met een kleine baby. Hier is dametje immers die leeftijd allang gepasseerd. De kleding is dus door mij aangeraakt, verder niet gewassen of gedragen door een baby, met de kaartjes er nog aan.

De kleding voelt heel zacht aan en lijkt zo op het oog dezelfde goede kwaliteit te hebben als de kleding die ik voor dochterlief altijd scoorde bij de LIDL. Helaas is ze uit de peuterlijn gegroeid en de lijn voor de grotere kinderen is wat minder uitgebreid. Als mama kan ik zelf heel erg de pyjama’s aanbevelen, zowel de winter als zomervarianten. Eigenlijk is alle kleding voor kinderen in mijn ogen een groot succes bij de LIDL, maar de pyjama’s springen er voor mij echt bovenuit!

Terug naar de babylijn, ik dwaal af. Het voelt zalig aan: een baby zal zich hier erg comfortabel in voelen. Het is netjes afgewerkt, geen scherpe randjes te vinden. Een ideale collectie om nieuwe ouders mee te verrassen op babyshowers of tijdens kraambezoeken. Daarbij zijn de kleuren heel neutraal en dus ook erg geschikt als je het geslacht van je kindje nog niet weet.

Tip: Bekijk ook eens de online winkel van LIDL voor een geheel overzicht van de producten die je in de nieuwe babylijn kunt vinden.

Hier dus enthousiasme! Heb ik je aangestoken? Doe dan gerust mee aan de winactie!

Wat je kan winnen?

nieuwe babylijn van LIDL

Een vestje en 2 shirtjes allen in de maat 74-80. Dit zodat er meer (groot)ouders mee kunnen doen aan deze winactie. Het is dat ik de fase van opnieuw mama worden achter me heb gelaten, maar je buik (althans de mijne) gaat gelijk kriebelen als je die schattige kleine kledingmaatjes in je handen hebt!

Winactie nieuwe babylijn van LIDL GESLOTEN

Heb jij een familielid of vriendin die zwanger is, of ken je iemand met een pasgeboren baby? Doe gerust mee en verras ze met deze leuke items uit de nieuwe babylijn van LIDL.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef hieronder in een reactie aan voor wie jij dit setje wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen.
  • De winacties lopen – tenzij anders aangegeven –  ruim een week en eindigen op zondag middernacht. De uitslag wordt z.s.m. daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt. (veelal op de maandagen) Kijk gerust naar nog andere lopende winacties. (Tip!)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Gerelateerde artikels:

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten