Internetstoring: interne ramp!

Iedereen heeft er vroeg of laat wel eens mee te maken, zo ook Huize Onlybyme: Internetstoring. Helaas niet iets wat na eventjes weer is opgelost, het euvel speelt nu al een ruime dag en morgen komt er een monteur op visite.

kpn internetstoring

Heb vandaag bij elkaar enkele uren met meerdere medewerkers van de KPN aan de telefoon gehangen en diverse pogingen ondernomen om de storing te tackelen, maar tot nu toe zonder blijvend resultaat. Gezien de glasvezel loopt de tv ook via het internet. Enkel de telefoon blijft het heel de tijd doen, de rest slechts zeer beperkte tijd. De televisie loopt binnen het kwartier vast en moet dan geheel gereset worden en internet is zeer fluctuerend. Enkel via rechtstreekse bekabeling via de ethernet op de mediabox heb ik gewoon internet, maar de wifi en de ethernet via wanddozen is zo goed als dood te noemen. Tot gisteren begin van de dag deed alles het perfect en ik heb niets gewijzigd dus er is iets in de wijkcentrale veranderd of een buurman heeft een stoorzender aangezet of iets van dat dergelijks. Na uren en uren bellen met de KPN is uiteindelijk besloten dat er een monteur deze kant op mag komen morgen en ik hoop dat daarmee het probleem wordt verholpen, want ik ben, zoals velen, behoorlijk afhankelijk geworden van internet en toebehoren.

Nu met de warme dagen op komst is het wel een zalig idee om gewoon van internet en de televisie gebruik te kunnen maken zonder storingen. Zelf kan ik helemaal niet goed tegen de hitte en dus zal het meer en meer binnen blijven zijn tot de ergste hitte weer ons land zal verlaten. Toch wel fijn als je dan een beetje online afleiding kan zoeken zonder een grote kabel dwars door je woning heen waar dochterlief en ikzelf goed over kunnen vallen.

Door deze storing is deze dame dus veel minder actief op het internet aanwezig en dus ook op haar blog en zeker het bezoeken van de dagelijkse ronde blogs is nu niet standaard mogelijk. Hopelijk kan ik morgen alweer melden dat alles is verholpen.

Een haast overbodige vraag: maar heb jij ook al eens een grote(re) storing meegemaakt van het internet? Kwam je daardoor in de problemen om zaken af te handelen?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten