haar sneller laten groeien
| |

Je haar sneller laten groeien, kan dat?

Nu mag ik niet echt klagen, mijn haar groeit best redelijk snel, maar liefst zou ik heel snel mijn gewenste haarlengte bereiken en als ik online een belofte tegen kom dat je haar drie keer sneller kan groeien, dan is mijn interesse direct gewekt! Je haar sneller laten groeien, wie wil dat nou niet?

De – Je haar sneller laten groeien – test!

hairbell-shampoo-conditioner-maskerNa even nadenken, (ik ben nogal sceptisch over beloftes als deze) ik heb de shampoo, conditioner en haarmasker set besteld en ben het gaan testen. Als blogger deel ik graag of iets werkt of niet, dus ben ik nu drie weken verder en deel ik de eerste resultaten met jullie.

Het testen – de werkwijze

Het is vrij eenvoudig. Elke 2 à 3 dagen mijn haren wassen met Hair Bell shampoo, daarna 3 à 4 minuten wachten, je voelt echt dat er ‘iets’ gebeurd. De shampoo werkt als voorbereidende stap. Je spoelt de shampoo goed uit en brengt daarna de conditioner aan. Weer enkele minuten wachten. Daarna de masker nog in de punten van je haar aanbrengen. (Al doe ik dit niet elke keer, want mijn haar is al heel erg zacht van zichzelf.)

Daarna gewoon zoals anders je haren drogen en stijlen. Het enige wat voor mij echt heel erg anders is geworden met het testen is de hoeveelheid aan wasbeurten. Die zijn behoorlijk toegenomen tijdens dit testen, maar als het werkt is dat voor mij geen probleem om nog even vol te houden.

De hoeveelheden die je ontvangt zijn genoeg voor minimaal een maand, Het ligt er denk ik aan hoeveel haar je hebt en hoeveel product je nodig hebt om echt het gehele haar te verzorgen (en natuurlijk vooral de hoofdhuid en de haarzakjes voor het groei-effect). Hier nu 3 weken onderweg en ik weet zeker dat ik er 2 maanden mee kan doen!

De testfoto’s! haar sneller laten groeien

<< foto van 27 oktober na de eerste behandeling >>

En dan natuurlijk een foto van hoe het nu is na een drietal weken. Uiteraard weet ik zelf het antwoord of de producten werken al, maar is het ook zichtbaar op de foto?

haar sneller laten groeien

<< foto van 16 november na drie weken testen >>

Welke conclusies kan ik al trekken na drie weken?

Het werkt! Of het echt 3 keer versnelt, daar zet ik wat vraagtekens bij, maar ja mijn haar groeit sneller nu dan voorheen. Daarbij merk ik dat mijn haar fijn aanvoelt, sterker lijkt te zijn en er heel gezond uitziet! De producten ruiken lekker bij gebruik, een mooie extra meevaller en ik kan er langer mee doen dan staat beschreven op de site als verbruik.

Wel ben ik veel langer met douchen bezig door de wachttijden, maar dat is ME-TIME dus ik kan dat niet erg vinden. 😉

Het enige mindere aan het geheel is het prijskaartje! Het is uiteraard duurder dan normale shampoo, conditioner en masker, die je normaal gebruikt.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn? Zelf heb ik het hier besteld en ik zie nu ook nog een afprijzing (denk voor de komende decembermaand). Interessant voor onder de boom wellicht?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten