Carnaval OppoSuits 57 1548

Geschikte feestkleding 365 dagen per jaar

Op het moment van schrijven (begin februari) is menig liefhebber van Carnaval druk bezig met zijn garderobe voor het aankomende feest. Wat dit jaar aan te doen? Geheel over de top of ditmaal een iets meer bescheiden outfit? Al zijn er vele gelegenheden in het jaar, waar een vrolijke noot aan de kleding kan worden toegevoegd zonder te misstaan.

Deze blog aandacht voor geschikte feestkleding 365 dagen per jaar.

Voor welke feestkleding ga jij?

os pac man lifestyle logo 01 1
Pac-Man

De keuzes zijn groot, maar nog niet iedereen is bekend met de steeds populairder worden feestkleding die heel het jaar door elk feest zal opvrolijken. Zo zijn er tegenwoordig pakken verkrijgbaar die op vrijwel elk soort feest een hippe vrolijke look teweeg brengen, zonder dat je over de top als konijn of kerstman hoeft te verschijnen.

Naast Carnaval zijn er genoeg leuke feesten die een iets bescheidenere look vragen, maar die best iets mogen afwijken van het standaard pak. Denk hierbij aan trouwfeesten, vrijgezellenfeesten, jubileumfeesten, premières, themafeesten, kerstmis, etc.

De ‘sterren’ van ons land shoppen al langere tijd bij een winkel die zich hier totaal op richt. Ben jij al bekend met OppoSuits? Sinds ik deze winkel heb ontdekt, wacht ik op mijn kans om manlief in één van deze herenpakken van Opposuits te hullen. Ik heb zelfs al een versie uitgekozen, omdat hij geheel bezeten is van het spel Pac-Man.

Met dit artikel online, verklap ik mijn voorgenomen aankoop (hij leest geregeld mijn blogposts 😉 ), maar ik ben nu al fan en wacht de juiste gelegenheid af om het hem te geven. (Een review zal zeker volgen. Bijna had ik al een kerstversie te pakken bij Hudson’s Bay, maar helaas hing zijn smalle maat S er niet meer tussen.)

Carnaval OppoSuits 57 1548
© OppoSuits

Feestkleding 365 dagen per jaar

os lady jag lifestyle rgb logo 01
Lady Jag

Het leuke is dat er zowel voor dames als heren een hele collectie beschikbaar is. Je kunt zelfs als heel gezin verkleed in een thema verschijnen.

Ik ze mezelf al binnenkomen verkleed in eenzelfde tenue look. Al zal ik dan wel nog wat van mijn rondingen en nu mega buik (hoogzwanger) dienen te verliezen. Dit gezien de damespakken van Opposuits tot en met maat 46 gaan, maar dit is te doen in mijn ogen. 😉

Ergens eind deze zomer geheel in print verschijnen als ‘Lady Jag’? Print schijnt ‘helemaal hot’ te zijn deze zomer. En al moet ik er nog aan wennen: ik kan dit leuke pak wel plaatsen, enkel wel met een panty eronder. (Mijn benen werken nooit mee met zonnig bruin worden. *grinnik*)

Onderstaand ‘lookbook’ filmpje geeft je een kleine impressie van de vrolijke damespakken, al is er op de website van Opposuits veel meer te zien. Mocht je van plan zijn een keer anders dan op een feest te willen verschijnen. Wellicht kan deze webshop je verder helpen of een berg aan inspiratie geven, indien handig met het naaimachine. 😉

YouTube video

Hoe ga jij verkleed naar de volgende party?


Enkele eerder verschenen kledingblogs:

Besparen op Babykleding: deze tips geven je houvast!

Mannen en kleding: heeft jouw man een eigen stijl?

Mannen in trui en sportieve look zijn aantrekkelijk!

Unisex babykleertjes een nieuwe trend?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten