elektrische-auto-leasen

Wist jij dat je ook een elektrische auto kunt leasen?

Veel mensen zouden wel duurzamer willen gaan rijden, maar een elektrische auto kopen is een forse investering. Er zijn weliswaar goedkopere elektrische wagens, maar deze zijn vaak beperkter dan een nieuw model. Gelukkig hoeft het prijskaartje van een elektrische auto niet een reden te zijn om deze wagen aan je voorbij te laten gaan. Je kunt namelijk ook eens kijken of private lease iets voor je is. Dit is voor veel mensen de ideale oplossing: je kunt namelijk in een goede elektrische auto rijden zonder dat je een (te) grote uitgave hoeft te doen. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn en waar je moet zijn om ook aan private lease te gaan doen.

Bespaar kosten met private lease

elektrische auto leasen

Een auto leasen houdt in dat je een vast bedrag per maand betaalt voor je wagen. Je sluit als het ware een abonnement af waarmee je jezelf verzekert van een goede wagen. Je kunt dus ook gebruikmaken van private lease elektrische auto. Het voordeel van leasen is dat je altijd in een goede auto rijdt en dat je bovendien gebruik kunt maken van alle bijkomende diensten.

Heb je een keer pech met je auto, dan kun je de wagen laten repareren zonder dat je aan het eind van de rit een hoge factuur te zien krijgt. Bij je leasecontract zit een allriskverzekering van je wagen inbegrepen. Let wel, mocht je schade oplopen aan je wagen doordat je zelf een fout hebt gemaakt, dan betaal je je eigen risico. Heeft iemand anders schade toegebracht aan je wagen, dan kun je de kosten op de tegenpartij verhalen.

Kies het model dat je aanspreekt

Iedereen gebruikt diens auto op een andere manier. De een rijdt dagelijks lange afstanden voor diens werk, de ander doet enkel een paar keer per week een ritje naar de stad om boodschappen te halen. Het spreekt voor zich dat je in beide gevallen een andere elektrische auto leasen kunt. Vanzelfsprekend betaal je voor beide auto’s ook verschillende prijzen. Wil je graag extra voordeel pakken? Bekijk dan de optie om in een tweedehandsauto te gaan rijden. Deze wagens zijn weliswaar gebruikt, maar nog altijd in heel goede staat. Daarmee rij je dus als nieuw, maar voor lagere kosten. Informeer bij je leasemaatschappij naar de mogelijkheden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Mocht je benieuwd geworden zijn naar de mogelijkheden, dan kun je eens kijken op de site van Univé. Hier vind je welke modellen je kunt kiezen en meer informatie over elk type auto. Er zijn mogelijkheden genoeg, wat dacht je bijvoorbeeld van een hybride auto? Ook kun je kiezen of je automatisch of handgeschakeld wilt rijden. Zo weet je altijd zeker dat je precies die auto kunt gaan gebruiken die naadloos bij jouw rijbehoeften aansluit.


Dit artikel bevat sponsored content.

Eerder verschenen blogs over auto’s en verzekeringen:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten