Afbeelding 2 niet rechtenvrij onlybyme.nl

Een Insta-proof interieur, zo doe je dat!

Tegenwoordig staat Instagram er vol mee: jaloersmakende interieurs waarvan iedere huisbezitter droomt. Wil jij je woonkamer inrichten zoals je favoriete Instagrammer, maar weet je niet hoe?

Een Insta-proof interieur, zo doe je dat!
Foto toont een woonkamerinterieur, © Veneta.com, afbeelding is niet-rechtenvrij te gebruiken.
© Veneta.com – deze afbeelding is niet-rechtenvrij.

Het is makkelijker dan je denkt als je onderstaande vijf tips opvolgt:

1 – Kenmerk je eigen stijl

Van een onpersoonlijk, kil huis wordt niemand blij. Zorg ervoor dat je je eigen kenmerkende stijl creëert door bijvoorbeeld verschillende patronen terug te laten keren die jij helemaal fantastisch vindt. Laat zien dat het jouw huis is en zorg ervoor dat je volgers het herkennen!

2 – Weg met de snoeren!

Iedereen kent het wel: het oneindig aantal snoeren wat achter je (tv)kastje vandaan komt. Niet erg trendy natuurlijk. Werk waar mogelijk de kabels zo veel mogelijk weg. Natuurlijk kun je plastic kabelwegwerkers gebruiken maar dit zorgt vaak voor een goedkoop beeld. Aluminium doorvoergoten zijn daarentegen een echte toevoeging van jouw interieur. Functioneel en mooi dus!

3 – Mix & Match

Ga op een speelse manier aan de slag met diverse accessoires en kleuren. Hier en daar een vaas of kaars is natuurlijk leuk maar matchende accessoiressetjes zorgen voor het echte ‘WOW’-effect.  Verwerk verschillende materialen en structuren en werk af met wat groen (dat het niet echt is hoeft natuurlijk niemand te weten).

4 – Kies voor zacht

Heerlijke plaids, harige tapijtjes en zachte kussens – alles wat enigszins zacht is momenteel super hip! Combineer kleuren, texturen en vormen om je volgers jaloers te maken op jouw interieur! Het is niet alleen mooi voor de foto, daarnaast is het natuurlijk heerlijk om omringd te worden door poedelzachte accessoires!

5 – Totaalplaatje

Tot slot geven we een tip hoe je het totaalplaatje compleet maakt. Raamdecoratie is een onderdeel waar vaak weinig aandacht aan besteed wordt bij het samenstellen van een interieur. Onderscheid je van die ‘weinig-aandacht-besteders’ en kies raamdecoratie die jouw interieur echt afmaakt. Ga bijvoorbeeld voor houten shutters, het paradepaardje onder de raamdecoratie.

Met deze 5 tips kun jij je interieur tot een regelrecht succes maken en het aantal likes torenhoog op laten lopen.

Wil jij meer woonkamer inspiratie opdoen? Zoek naar #interieur op Instagram en vind meer dan 1,8 miljoen ideeën om jouw interieur ‘insta-proof’ te maken. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Disclaimer: deze blog betreft een samenwerking.


Eerder verschenen blogs:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten