Een Inspiration Bag en 2 kleine cadeautjes

IMG_3739Twee lieve schatten hadden op de meeting van gisteren voor alle meiden wat meegenomen: Laura had een Inspiration Bag gemaakt voor alle aanwezige meiden en Nicole had leuke kleine dingetjes meegenomen en we mochten zelf iets uitkiezen. Ik koos iets voor Riana en iets voor mezelf. Ik voelde me een beetje schuldig dat ik niets had meegenomen naar de meeting, maar de volgende keer verzin ik wel iets ‘ludieks’.

Nu showtime!

De Inspiration Bag “Geloof, Hoop, Liefde”.

[easy-image-collage id=2126]

Geloof: dat er altijd een lichtje zal schijnen, zelfs in de meest donkere tijden.

Hoop:

  • een potlood en boekje om je dromen op te schrijven;
  • een gum om je fouten uit te wissen;
  • een paperclip om alles bij elkaar te houden;
  • een ster zodat je altijd blijft stralen.

Liefde: neem af en toe een moment voor jezelf.

De inhoud is gebaseerd op een project waar Laura mee bezig is. Het is super lief bij elkaar gezocht en mooi verwoord. Een cadeautje wat ik koester en van plan ben toe te passen, zoveel als mogelijk! Nogmaals bedankt Laura!

Twee kleine cadeautjes.

Nicole had op een tafel allemaal leuke kleine dingetjes neergelegd en we mochten kiezen, wat we wilden meenemen.

Voor Riana koos ik stoepkrijt. Dat zal gegarandeerd heel veel plezier gaan geven bij ons achter in de tuin. Zodra het weer zonnig is en ze ermee aan de gang gaat, zal ik zeker nog foto’s maken. Wordt vervolgd.

IMG_3738

Voor mezelf koos ik iets praktisch: een sleutelhanger! Altijd handig als je die ‘verrekte’ bos sleutels zoekt in je tas en het oogt zo gezellig!

IMG_3737

Beide cadeautjes krijgen dus een zeer goed thuis hier en worden veelvuldig gebruikt. Nogmaals bedankt Nicole!

Met heel veel plezier denk ik terug aan gisteren, alles was super geslaagd. De omgeving voor de kinderen, de gesprekken met de meiden, het genieten van de blije gezichtjes van de kinderen en dan ook nog deze leuke aandenkens mee naar huis. Wat kan je je dan gelukkig voelen!

Gerelateerd: De Brandevoortse Hoeve (indien je een geschikte locatie zoekt voor een meeting met volwassenen en kinderen)

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten