gb mg0216
| |

Geef Papa een gaaf cadeau!

Nog een maand en het is de derde zondag van juni: Vaderdag.

Nu is dat nog even weg, maar je kan maar al vast een gaaf cadeau voor papa geregeld hebben, toch?

In samenwerking met Posters.nl, mag Onlybyme 3 lezers blij maken met een gaaf cadeau voor papa. Bij een poster denk ik al snel aan schattige kinderposters van Disney figuren of popidolen uit mijn eigen tienertijd, maar er is zo veel meer te krijgen tegenwoordig! Bijna iedereen kan hier slagen met een poster, geheel naar zijn of haar zin! Daar ben ik van overtuigd. Erg leuk dat Onlybyme nu kinderen hun papa mag laten verwennen. Als mama van een schattige dochter, weet ik als geen ander hoe belangrijk haar papa voor haar is.

Een gaaf cadeau voor papa om te laten merken hoe speciaal hij is!

Elke papa is super belangrijk in het leven van kinderen en mag soms best even in het zonnetje worden gezet. Niets leuker dan je kind(eren) zelf iets laten uitzoeken voor zijn/hun papa, hoewel wat begeleiding misschien zorgt voor een echt passende keuze in het grote aanbod. 😉 Voor je het weet krijgt papa een zeer leuke kinderposter, al kan je natuurlijk ook bewust jezelf buiten de keuze houden en de verrassende uitkomst door de trotse zoon(s) en/of dochter(s) aan papa laten geven met Vaderdag. (Hier zou ik zeker weten dat dat heel wat anders zou worden dan Riana haar papa mooi zou vinden, maar wel een zeer ludiek cadeau opleveren. 😉 )

Heeft papa een plek in huis voor zichzelf? Een eigen kamer, of hoekje?

Zou één van deze posters daar goed hangen? Of één van de vele andere keuzes hier te vinden?

Of is je vader groot fan van series of bepaalde films?

Verwen je vader bijvoorbeeld met een poster en/of mok!

Buiten posters is er nog veel meer te verkrijgen bij posters.nl. Wat dacht je van: kunst, fotobehang, fotostickers, vlaggen of mokken?

gb_mg0216

Een mok is denk een erg leuk idee. Kies een leuke die bij papa past en vul deze met lekkernijen, die papa het liefste snoept. Een leuke tekening erbij of iets anders wat je voor papa hebt gemaakt en het geheel is helemaal klaar voor Vaderdag.

Ook kan je met behulp van mama of oma samen een leuke foto maken en deze op een speciale manier laten afdrukken. Dit kan als poster, maar ook op andere achtergronden.

Onlybyme mag 3 tegoedbonnen weggeven aan kinderen die hun papa willen verwennen. 2 x ter waarde van 15 euro en 1 x ter waarde van 25 euro. Ben jij een mama of oma van een kind(eren) die papa wil(len) verwennen?

Doe gerust namens je (klein)kind(eren) mee aan deze leuke winactie voor een gaaf cadeau voor Vaderdag!

Winactie: een gaaf cadeau voor papa; 1 x een tegoed van €25,– en 2x een tegoed van €15,–

Het leuke is dat de tegoedbonnen vrij te besteden zijn in de webshop.Dus kies iets uit wat echt helemaal iets voor jou/jullie papa geschikt is. Mama wil vast helpen!

De regels om mee de doen:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen! Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.

(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Posters.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten