cheers 839865 1920
| |

Drie cadeaus die vriendlief verdient voor zijn steun tijdens de zwangerschap

Steun tijdens de zwangerschap. Mijn vriend was er altijd en graag zou ik hem gruwelijk verwennen om hem te bedanken.

Onvoorwaardelijke steun tijdens de zwangerschap

Nu ik in het derde trimester van mijn zwangerschap zit, denk ik erover na hoe ik mijn vriend kan belonen. Immers, hij is echt mijn rots geweest tijdens deze afgelopen maanden. Het doet me dus veel deugd om het internet af te struinen naar ideetjes om hem te bedanken voor zijn steun. Best moeilijk, want hij heeft een eigen wil en geeft niet graag geld uit. Ik moet hem dus altijd overtuigen zichzelf te verwennen! Hoe ik dat afgelopen herfst probeerde voor fijne nette schoenen, lezen jullie hier. Maar hij verdient veel meer! Hieronder dus drie items die best wel bij hem passen en die hij volgens mij ook honderd procent verdient, ongeacht de prijs. Niemand verbiedt het ons om te dromen, toch?

1. Bier brouwen

Welke man houdt nu niet van een lekker biertje? Helemaal fijn wordt het als ze die gewoon lekker thuis kunnen brouwen. Ik ben zeker dat zowel mijn vriend als zijn zoon zich met zo’n home brouwkit uren kunnen vermaken! Hier vind je starterspakketten voor biertjes van Belgisch blond tot aan een lekkere IPA of Trippel. Eenvoudigweg online bestellen, en ze kunnen zo aan de slag!

2. Een horloge voor het leven

Dat ik van een stijlvolle en trendy aangeklede man houd, dat weten jullie. En wat gaat er nu beter bij een fraaie outfit dan een mooi horloge? Wie aan horloges denkt, denkt haast vanzelf aan Rolex. Die zijn tijdloos, omdat ze voor het leven zijn gemaakt, en zijn bovendien echt technische hoogstandjes. Door zijn onvoorwaardelijke steun en liefde in de afgelopen maanden is mijn vriend goud waard! Nu wil het toeval dat er een bepaald gouden Rolex-model bestaat, namelijk de Role Day-Date. Dit was het horloge van menig Amerikaans president. Nou, mijn vriend is voor mij veel meer waard dan welke president dan ook, en ik droom ervan hem ooit zo’n “klokje” cadeau te geven. Natuurlijk zijn ze erg prijzig, maar hier kunnen jullie zelf eens zien of ze het waard zijn.

3. Samen “vliegen” naar ongekende hoogtes

Het speeltje van de moderne man, en vrouw natuurlijk, is een drone. Wanneer deze de lucht in gaat, komt het kind in ons allen toch tevoorschijn! Mijn vriend en ik houden van mooie foto’s nemen en van de wereld ontdekken. Zo’n drone kan daar dus zeker aan bijdragen. Deze zou dan ook voor ons beiden een leuke aanwinst zijn. Maar licht je in! Lees waar je aan moet denken voor je een drone koopt. Let er ook op dat je niet zomaar overal met een drone mag vliegen in ons landje, dus je kunt het beste even checken voordat je er een oplaat in je tuin!

Heb jij nog ideeën waarmee ik vriendlief zou kunnen verrassen?

Relevante eerder verschenen blogs:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten