De uitvinding van de eeuw!

(Laat ik allereerst vermelden dat deze post op geen enkele wijze is gesponsord, maar echt mijn persoonlijke mening.)

De uitvinding van de eeuw : Netflix!

Wat een zaligheid is het toch. Je zet jezelf in een lekkere houding, start Netflix op en gaat kijken waar je zin in hebt, op jouw moment, zolang als jij wil, zo vaak als jij wil. Geen tijd voor een hele serie: geen probleem! De site onthoudt waar je bent gebleven en je gaat de volgende keer gewoon verder op dat punt.

Netflix

De tijden op TV komen nooit gelegen!

Zalig is het voor deze serieliefhebster om met Netflix niet gebonden te zijn aan de reguliere tv-tijden, die mij nooit uitkomen.

Je kent het vast wel. Nog even dit doen, nog even dat en weer zie je dat de serie die je wilde kijken al is begonnen. Om maar niet te spreken van die reclameblokken elke tien minuten, om gek van te worden. Zo vaak hoeft denk ik niemand naar de wc, of iets te drinken halen. En als je dan al voor de tv zit te kijken en al die reclames doorworsteld, dan heb ik ineens het gehad en wil ik naar bed (tja, vermoeiende dagen hier) en moet ik nog een blok uitzitten, zucht…

De komst van Netflix was een uitkomst!

In eerste instantie was ik sceptisch. Betalen per maand voor series en films, wilde ik dat wel? Ik haalde wel eens e.e.a. van het internet, maar eigenlijk was/ben ik principieel tegen het binnenhalen van content die eigenlijk betaald dient te worden. Dus Netflix biedt daarin een uitkomst, je betaalt immers een bescheiden bedrag per maand.

Het aanbod blijft groeien en ik ben nog lang niet door de voorraad aan interessante series heen. Nu moet ik wel zeggen dat ik geen seriejunkie ben die hele seizoenen per dag kijkt hoor, nee gewoon met regelmaat een aflevering, soms twee. Dus ik doe wat langer over het doorkijken van meerdere seizoenen. Toch neem ik daarna met weemoed afscheid van een leuke serie tot ik weer verslaafd ben geraakt aan een nieuwe.

Al met al, ik ben fan! De nieuwe tv-generatie is duidelijk geboren! Nog even en alles gaat op bestelling. Dus wie weet krijg ik er nog andere ‘uitvindingen van de eeuw’ bij, naast Netflix. We zullen het gaan meemaken!

Kijk jij ook al series en films via Netflix? Hoe zijn jouw ervaringen?

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten