IMG 1804 1

De naakte waarheid: wat een resultaat!!!

Dit keer ga ik zelf op mijn minst voordeligst op de foto… je kent het wel… nog niet al te lang uit bed. Een slechte nacht gehad en dan omdat me gevraagd is iets uit te proberen en mijn ervaringen met jullie te delen ‘naakt’ op de foto. Echt niet mijn favoriete ding hoor, maar voor deze review wel noodzakelijk! (Nee wees niet bang, niet ‘naakt’ in de zin van zonder kleren hoor… maar wel naakt in de zin van niet voorzien van iets van make-up.) Ik test vandaag Instantly Ageless.

IMG_1804Ik kon mijn ogen niet geloven!

Om te laten zien wat het bij jou kan doen is denk ik een korte voorbeeld video van nog geen 2 minuten een “must see”. Ik kon mijn ogen niet geloven… en ja daarna wilde ik wel meewerken aan deze review en het zelf ervaren!

YouTube video

Mijn eigen Instantly Ageless test:

Nou daar gaan we dan, de vooraf foto (arghhhhhh):

IMG_1798

Ik volgde de gebruiksaanwijzing en hieronder het resultaat:

IMG_1800

IMG_1801

Duidelijker als de foto’s kan een review niet spreken lijkt me. Het werkt! Je brengt het op… laat het een aantal minuten zijn werk doen. Bij mij prikte het een beetje en daarna voelt het strakgetrokken en zie je veel minder rimpeltjes. Het eventuele teveel aan crème kan je er zo afhalen met een vochtig doekje. Daarna kan je je gewone dagelijkse make-up aanbrengen.

Test het zelf!

Ik ben enthousiast! Instantly Ageless is iets wat een vrouw heel veel kan helpen om dit resultaat te bereiken. En het leuke is, ook jij kan dit uitproberen! Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres (waarop ik je kan bereiken voor adresgegevens) waarin je aangeeft dit wondermiddel ook zelf wel te willen testen. Uit de reacties loot ik een tweetal testers die via de mail op de hoogte worden gebracht. (GESLOTEN)

“Disclaimer, voor deze review kreeg ik Instantly Ageless aangeboden door www.rimpelvrij.jeunesseglobal.com.”

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten