grote voorjaarsschoonmaak

De grote voorjaarsschoonmaak

Ben jij al met de grote voorjaarsschoonmaak begonnen?

Bij menig huishouden begint het te kriebelen. De zon gaat toenemen in kracht, de temperatuur gaat langzaam gemiddeld omhoog (ook al voelt het vaak nog erg koud aan) en de wind mag door het huis heen. Vaak gaat dat gepaard met een gevoel alles eens lekker schoon te maken. Alles een ‘extra’ schoonmaakbeurt, ook de hoekjes en dingen die vaak wat meer blijven liggen worden beetgepakt.

grote voorjaarsschoonmaak

Niets is leuker dan een winactie vanuit Onlybyme te mogen organiseren met een pakket producten, die heel goed passen bij ‘de grote voorjaarsschoonmaak’. Het pakket vertegenwoordigt een winkelwaarde van ruim € 30,–. Best leuk om zo te ontvangen lijkt me. Zelfs ik, als niet schoonmaak wonder, zou dit graag thuis ontvangen.

Wat valt er te winnen? Een pakket wat de volgende items bevat:

grote voorjaarsschoonmaak

Allemaal kwaliteitsproducten, die het schoonmaakwerk haast een ‘feestje’ maken (althans als je graag de zeem door het huis haalt, voor mij blijft het een gruwel 😉 ).  Dus met het winnen van dit pakket heb je de spullen alvast in huis, zodra de schoonmaakwoede bezit van je neemt! Eenieder wens ik hoe dan ook veel poetsplezier toe, of je nu wel of niet wint. Ik weet dat er mensen zijn die schoonmaken zalig vinden, dus mocht je na je eigen huis nog steeds zin hebben….. (Nee hoor, hier komen toch ook wel wat kriebels, maar heb het altijd graag snel achter de rug… er zijn in mijn ogen leukere dingen om te doen.)

WINACTIE

  • Laat in een reactie je naam en mailadres achter.
  • ‘like’ het bericht op de Facebookpagina van Onlybyme. (Ditmaal een extra voorwaarde.)
  • Extra delen via sociale media wordt zoals altijd beloond met een extra winkans. Laat dan wel weten dat je hebt gedeeld en waar. (Dit is echter geen voorwaarde voor deelname.)
  • De winactie loopt tot en met volgende week woensdag 23 maart middernacht.
  • Na afloop wordt z.s.m. de winnaar per mail benaderd en de uitslag via Facebook bekend gemaakt.

Deze winactie is mogelijk gemaakt door huishoudplein.nl.

Ben jij al begonnen met de grote voorjaarsschoonmaak?

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten