|

Dare to dream!

Jawel, het is zover, ik ga overstag. Nou dan moet het toch wel iets heel bijzonders zijn, wil ik van mijn ‘geloof’ afstappen! Ik ben namelijk ANTI-tag! En dan kom je op je blogronde er eentje tegen, die zo leuk is, dat je wordt verleid. Het is gebeurd. (maar verwacht niet snel een herhaling!)

glass-845853_640

Hier mijn allereerste tag: Dare to dream!

Welke 3 dingen zou je het allerliefste willen?

Daar hebben we gelijk een kleine moeilijkheid, hoe weet je nu wat je het allerliefste wil… bedoel ik wil vele dingen, heb vele dromen, maar wat zou ik nu het aller-allerliefste willen?

Riana in goede gezondheid volwassen zien worden en van haar kunnen genieten, wellicht zelfs dat ze zelf mama wordt en ik dan oma…. iets wat nog heel ver weg is, maar een mens mag dromen.

Ooit nog eens zalig hoteldebotel verliefd raken. Dat gevoel is zo lekker! Je voelt je dan het gelukkigste van de hele wereld, leeft op een roze wolk en dondert er dan na een paar maanden hard vanaf, als je weer erachter komt dat het allemaal zo mooi niet is, als het leek. Nu zou ik dat laatste deel dan liever niet willen ervaren en gewoon door willen dromen boven op die roze wolk. Juist ja, zeer onrealistisch, maar ach, het zijn dromen!

Aan het einde van mijn leven kunnen zeggen: je hebt alles eruit gehaald wat erin zat! Nu hoop ik nog vele jaren van dat punt af te zijn, maar ik probeer wel elke dag intens te genieten van alle mooie kleine dingen die ik tegenkom. Ook probeer ik niet altijd de makkelijke weg te nemen, met soms hele mooie uitzichten als resultaat.

Welke droom is al uitgekomen?

Mama worden! Het heeft me heel veel moeite gekost, maar het is uiteindelijk gelukt! (ook maar eens over schrijven ooit) Ik prijs mezelf als een gelukkig mens, dat ik heb mogen meemaken wat het inhoud om mama te worden en hoe het je leven verandert, heel je visie en kijk naar alles beïnvloed, niets blijft hetzelfde. Heel bijzonder!

Welk bekend persoon zou jij wel eens willen ontmoeten?

Nu heb ik dus werkelijk niets met beroemdheden. Ze zijn voor mij niet meer of minder dan menig ander mens. Als ik iemand zou willen ontmoeten, dan omdat ik zijn gedachtegangen interessant vind, maar ik kan me niet beperken tot 1 persoon. Dus laten we het houden om een persoon met veel kennis.

Welke droom wil jij dit jaar nog laten uitkomen?

Eigenlijk ben ik best heel tevreden met hoe het nu is. Tevreden zijn in het leven is een groot goed! Dus als we in goede gezondheid blijven, Riana het naar haar zin houdt op school en in haar nieuwe woonplaats/huis, als mijn studie een beetje wil lukken en ik heerlijk kan blijven bloggen, ben ik denk heel gelukkig.

Wat droom jij voor de wereld?

Dat de mensen blijven beseffen dat we samen voor de wereld dienen te zorgen. Voor de aardbol zelf, maar ook voor alle mensen die erop leven. Gun een ander eens wat meer! Wees minder egoïstisch!

Welke droom zou jij graag voor iemand anders laten uitkomen?

Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen hun leven kunnen leven in vrede.

Wat is jouw grootste droom?

Voor de mensheid is dat een einde aan alle oorlogen (een utopie, ik weet het) en geen hongersnood meer.

Voor Riana, een super gelukkig liefdevol leven vol uitdagingen en leermomenten, waardoor ze de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een volwassen vrouw die weet wat ze wil en achter haar doelen aan gaat in het leven.

Voor mijzelf is dat ooit weer terug in het werkveld, met behoud van mijn gezondheid. Hoe realistisch dat is, zal de toekomst moeten gaan uitwijzen.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten