20863532 10154771962561269 330410937166255913 o

Bloggersdag 2017

 

Puzzelfans opgelet: Onlybyme mag deze bloggersdag de nieuwe Cities of the World puzzel Wenen weggeven met een winactie! (gesloten)
20863532 10154771962561269 330410937166255913 o

Vandaag start de tweede editie van de Bloggersdag

Een speciaal event waarin 65 bloggers uit Nederland en Vlaanderen de krachten bundelen. 

In onze ogen een leuke manier om op ludieke wijze kennis te maken met allerlei soorten bloggers. Alle blogs zijn onderling via linken met elkaar verbonden. Tijdens het ‘rondhoppen’ kom je bekende en onbekende sites tegen. Sites die jou willen laten kennismaken met hun schrijfstijl en onderwerpen. Misschien tref je er een aantal aan die vanaf dat moment direct tussen jouw favorieten komen te staan. Wie weet?! Ben je klaar voor een blogtour vol verrassingen en daarbij ook nog eens hele leuke winacties?

Overal leuke winacties!

Om het geheel nog leuker te maken wordt er op elke blog iets weggegeven met een winactie. De deelname voorwaarden kunnen overal verschillen. Let daarop bij het reageren. Hier is het heel eenvoudig om mee te doen: reageer onder deze blog en je loot direct mee!

Onlybyme mag iets weggeven wat velen graag doen in de komende maanden met het hele gezin: puzzelen!

 

Cities of the World puzzel Wenen

cities of the world puzzel wenenHier zelf een megapuzzel fan. Zodra de donkere dagen invallen komen de puzzels hier direct op tafel.

Dochterlief van 6 puzzelt al gewoon mee, ook met deze 1000 stukjes puzzels van Ravensburger.  Tekenaar Frans Le Roux maakt het puzzelen een feestje door de zeer waarheidsgetrouwe afbeeldingen van steden met daarbij zijn zeer herkenbare handtekening.

Hij verwerkt daarbij in elke puzzel een grapje dat niet op de doos zichtbaar is. Dus eenmaal klaar met puzzelen is het ook nog leuk om de grap te ontdekken in elke stad. Het tafereel dat je ziet wordt vanuit 2 toeristen bekeken die allerlei steden bezoeken. Enkel is er in elke stad iets wat totaal niet klopt. Weet jij het te vinden in deze nieuwe puzzel?

Winactie Cities of the World puzzel Wenen

Meedoen is zeer eenvoudig: laat een reactie na onder dit bericht op de website van Onlybyme waarin je aangeeft dat je deze puzzel graag wilt winnen en je doet mee. 

Deze winactie loopt tot en met zondag 15 september middernacht. Zo snel mogelijk daarna wordt de winnaar random getrokken en op de hoogte gebracht via het opgegeven mailadres. Ook wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.

Wil je dubbel kans maken op deze puzzel, dat kan! (Let wel het is niet verplicht!) Je krijgt een extra winkans wanneer je ook op de Facebookpagina reageert onder deze winactie.

Onlybyme in het kort

Voor het geval je vandaag voor het eerst Onlybyme bezoekt:

Onlybyme is een mix van persoonlijke, informatieve blogs afgewisseld met heel veel recensies van boeken, impressies van uitjes, vakanties en theater, reviews van producten en interessante winacties.

Standaard zijn er altijd meerdere lopende winacties op Onlybyme.  Voel je vrij om rond te neuzen! Misschien tot snel?

Via Meisje-Eigenwijsje, naar hier en door naar ….

Grote kans dat je deze blogtour niet bent begonnen op Onlybyme. Je arriveert dan hier via de website van Nicole. Op Meisje-Eigenwijsje is veel te vinden op het gebied van Lifestyle, moederschap en zeer persoonlijke blogs. Ik heb Nicole persoonlijk moeten ontmoeten en de ondertitel op haar website is heel passend: Lifestyle mama blog: Persoonlijk & Eerlijk. Nicole is net voor de tweede maal moeder geworden en schrijft dus ook geregeld over kindgerelateerde onderwerpen. De blog 5x leuke uitjes met een baby is hier een goed voorbeeld van. Een website die het verdient om eens goed naar te kijken en vaker te bezoeken.

Vanaf Onlybyme door naar ….

Na deze site is er weer een nieuwe blog te ontdekken en wel de website van Xenia. Op Life by Xenia kun je haar leren kennen door op Contact – Wie ben ik? in de bovenste balk te klikken. Via een ABC stelt ze zichzelf uitgebreid voor. Uiteraard vind je daar morgen ook de blog over de bloggersdag 2017 met haar speciale winactie. Mocht je tijd hebben, neus dan even verder door op haar website. Er is veel te vinden over uitstapjes, gezinsleven en creativiteit. Deels dus overlappend met de lifestyle niche hier op Onlybyme. Haar credo: ‘All About LOVE, HAPPINESS and ENJOY LIFE’ spreekt me dan ook direct enorm aan! Leuk je blog te leren kennen Xenia!

Heel veel plezier gewenst met ‘rondhoppen’ door een zeer variërend aanbod aan blogs met zeer verschillende winacties. 

 

Disclaimer: De bloggersdag is vorig jaar opgestart door initiatiefnemer Yvonne van Kidzblogger.nl en verbindt nu voor de tweede maal vele (mama)blogs aan elkaar met elk een leuke winactie. Deze winacties zijn veelal tot stand gekomen door een samenwerking. Dit is ook op Onlybyme het geval.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten