Bloggersdag 2017

 

Puzzelfans opgelet: Onlybyme mag deze bloggersdag de nieuwe Cities of the World puzzel Wenen weggeven met een winactie! (gesloten)

Vandaag start de tweede editie van de Bloggersdag

Een speciaal event waarin 65 bloggers uit Nederland en Vlaanderen de krachten bundelen. 

In onze ogen een leuke manier om op ludieke wijze kennis te maken met allerlei soorten bloggers. Alle blogs zijn onderling via linken met elkaar verbonden. Tijdens het ‘rondhoppen’ kom je bekende en onbekende sites tegen. Sites die jou willen laten kennismaken met hun schrijfstijl en onderwerpen. Misschien tref je er een aantal aan die vanaf dat moment direct tussen jouw favorieten komen te staan. Wie weet?! Ben je klaar voor een blogtour vol verrassingen en daarbij ook nog eens hele leuke winacties?

Overal leuke winacties!

Om het geheel nog leuker te maken wordt er op elke blog iets weggegeven met een winactie. De deelname voorwaarden kunnen overal verschillen. Let daarop bij het reageren. Hier is het heel eenvoudig om mee te doen: reageer onder deze blog en je loot direct mee!

Onlybyme mag iets weggeven wat velen graag doen in de komende maanden met het hele gezin: puzzelen!

 

Cities of the World puzzel Wenen

cities of the world puzzel wenenHier zelf een megapuzzel fan. Zodra de donkere dagen invallen komen de puzzels hier direct op tafel.

Dochterlief van 6 puzzelt al gewoon mee, ook met deze 1000 stukjes puzzels van Ravensburger.  Tekenaar Frans Le Roux maakt het puzzelen een feestje door de zeer waarheidsgetrouwe afbeeldingen van steden met daarbij zijn zeer herkenbare handtekening.

Hij verwerkt daarbij in elke puzzel een grapje dat niet op de doos zichtbaar is. Dus eenmaal klaar met puzzelen is het ook nog leuk om de grap te ontdekken in elke stad. Het tafereel dat je ziet wordt vanuit 2 toeristen bekeken die allerlei steden bezoeken. Enkel is er in elke stad iets wat totaal niet klopt. Weet jij het te vinden in deze nieuwe puzzel?

Winactie Cities of the World puzzel Wenen

Meedoen is zeer eenvoudig: laat een reactie na onder dit bericht op de website van Onlybyme waarin je aangeeft dat je deze puzzel graag wilt winnen en je doet mee. 

Deze winactie loopt tot en met zondag 15 september middernacht. Zo snel mogelijk daarna wordt de winnaar random getrokken en op de hoogte gebracht via het opgegeven mailadres. Ook wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.

Wil je dubbel kans maken op deze puzzel, dat kan! (Let wel het is niet verplicht!) Je krijgt een extra winkans wanneer je ook op de Facebookpagina reageert onder deze winactie.

Onlybyme in het kort

Voor het geval je vandaag voor het eerst Onlybyme bezoekt:

Onlybyme is een mix van persoonlijke, informatieve blogs afgewisseld met heel veel recensies van boeken, impressies van uitjes, vakanties en theater, reviews van producten en interessante winacties.

Standaard zijn er altijd meerdere lopende winacties op Onlybyme.  Voel je vrij om rond te neuzen! Misschien tot snel?

Via Meisje-Eigenwijsje, naar hier en door naar ….

Grote kans dat je deze blogtour niet bent begonnen op Onlybyme. Je arriveert dan hier via de website van Nicole. Op Meisje-Eigenwijsje is veel te vinden op het gebied van Lifestyle, moederschap en zeer persoonlijke blogs. Ik heb Nicole persoonlijk moeten ontmoeten en de ondertitel op haar website is heel passend: Lifestyle mama blog: Persoonlijk & Eerlijk. Nicole is net voor de tweede maal moeder geworden en schrijft dus ook geregeld over kindgerelateerde onderwerpen. De blog 5x leuke uitjes met een baby is hier een goed voorbeeld van. Een website die het verdient om eens goed naar te kijken en vaker te bezoeken.

Vanaf Onlybyme door naar ….

Na deze site is er weer een nieuwe blog te ontdekken en wel de website van Xenia. Op Life by Xenia kun je haar leren kennen door op Contact – Wie ben ik? in de bovenste balk te klikken. Via een ABC stelt ze zichzelf uitgebreid voor. Uiteraard vind je daar morgen ook de blog over de bloggersdag 2017 met haar speciale winactie. Mocht je tijd hebben, neus dan even verder door op haar website. Er is veel te vinden over uitstapjes, gezinsleven en creativiteit. Deels dus overlappend met de lifestyle niche hier op Onlybyme. Haar credo: ‘All About LOVE, HAPPINESS and ENJOY LIFE’ spreekt me dan ook direct enorm aan! Leuk je blog te leren kennen Xenia!

Heel veel plezier gewenst met ‘rondhoppen’ door een zeer variërend aanbod aan blogs met zeer verschillende winacties. 

 

Disclaimer: De bloggersdag is vorig jaar opgestart door initiatiefnemer Yvonne van Kidzblogger.nl en verbindt nu voor de tweede maal vele (mama)blogs aan elkaar met elk een leuke winactie. Deze winacties zijn veelal tot stand gekomen door een samenwerking. Dit is ook op Onlybyme het geval.

Comments

 1. Leuke puzzel. Wij houden het nog even bij de kleine puzzels om samen met de kinderen te doen. Fijne bloghop vandaag!

 2. Anna says:

  Ik doe graag mee… ik puzzel heel graag in mijn vrije tijd dat geeft veel ontspanning… lijkt me een mooie puzzel om te maken…

  Facebook: An Na

 3. Erika van Koert says:

  Wat leuk ! Ik doe graag mee 🙂

 4. Cobi says:

  Ik doe graag mee. Manlief zit de komende maanden veel in het buitenland dus perfect voor als de jongens op bed liggen…..

 5. Iris says:

  Ik doe ook graag mee en hop weer verder

 6. Marlous says:

  Hele grote puzzel fan. Helaas is degene waar ik mee bezig was omgegooid door de kat, grr. Tijd voor een nieuwe dus!

 7. Wendy van Deurzen says:

  Wat een prachtige puzzel, deze wil ik graag maken! Ideaal met de herfst en de winter in het vooruitzicht! Fingers crossed!

 8. marjo says:

  Super puzzel ik doe mee voor mijn vader die heel heel graag puzzelt, en nu hij met pensioen is heeft hij tijd genoeg en gaan de puzzels die hij nog niet gedaan heeft hard!

 9. Els says:

  Ik doe graag mee, kan ik met mijn schoonmoeder puzzelen :-).

 10. Lisette Kleiweg says:

  Oja, lekker puzzelen onder de grote lamp met een beker thee, heerlijk !

 11. Queenie Schut says:

  Oh dat worden weer uren puzzelplezier samen met mijn dochter van 7 jaar. Zij is gek op puzzelen.

 12. Marieke says:

  Leuke puzzel, ik loot graag mee 🙂

 13. Landje Bleeker says:

  Oooo dat is een goed idee om te gaan puzzelen , gezelliggggg dan vergeet je even de zorgen en de tijd gaat sneller tikken

 14. Wendy v V says:

  Leuk ik doe mee!

 15. Yvonne Ufkes says:

  Wat heb je weer een toffe winactie geregeld!

 16. Marian zw says:

  Dat vinden wij ook leuk, lekker met zn allen bij de tafel stukjes zoeken. Afgelopen zomer vakantie hebben we, door de regenval, ook maar weer eens een grote puzzel van zolder gehaald. Super leuk om te doen, ik loot graag mee.

 17. Tanneke Burggraaff says:

  Heerlijk binnen puzzelen met dit natte weer. Heel graag maak ik kans!

 18. Leonie berge says:

  Ik doe graag mee ik puzzel graag samen met mijn oudste dochter en toevallig was ik net op zoek naar een leuke puzzel

 19. lifebyxenia says:

  Wat heb je mij leuk aangekondigd, dank je wel! Mijn oudste zoon is gek op puzzelen samen en alleen. Ik doe dan ook graag mee!
  Leuk je blog te leren kennen.. 🌸

 20. Daan says:

  Ik ben gek op puzzelen!

 21. Lyn says:

  Leuk, ik doe graag mee

 22. Ingrid says:

  Puzzelen met dit weer is een leuke bezigheid, ik doe graag mee

 23. mirremeid says:

  Mijn tweelingdochters zijn gek op puzzelen, dus kom maar op!

 24. Jellie says:

  Dit zijn echt mijn soort puzzels. En die van mijn oudste ook. Heerlijk samen met hem dit maken. Kijk er nu al naar uit.

 25. Leila Mossaouir says:

  Wauw
  Echt een superleuke winactie. Ik hou zelf ook supererg van puzzelen, het geeft je gewoon een voldoening als je hem uiteindelijk helemaal af hebt. Ik hoop dat ik win.

 26. Ik doe graag mee! Nostalgie voor mij omdat ik altijd met mijn vader mee-puzzelde en dit graag in mijn gezin terugbreng en omdat ik graag Wenen terug wil zien en het me prachtig lijkt dat deze onder mijn vingers ontstaat

 27. Wilma van 't Hof says:

  Een kennisje van mij tipte mij over de bloggershop.
  Ben reuze blij dat ze dat gedaan heeft, want anders was ik vermoedelijk nooit bij deze mooie winactie terecht gekomen. Een pracht van een puzzel en dat van een stad waar ik goede herinneringen aan heb.
  Zou heel mooi zijn als ik hem via deze actie kan gaan maken. Ik wens alle deelnemers heel veel succes toe.

 28. Rosemary van Duinen says:

  Ja ik doe mee.. Leuke blogactie😄🍀

 29. Naast lezen en borduren is puzzelen hobby nummer 3, zowel leggen als in boekjes, dus heel graag,

 30. GerlindeIJ says:

  Erg leuk om samen met mijn oudste zoon te puzzelen. Zal een uitdaging voor ons zijn

 31. Leuk, ik doe graag mee met de herfst voor de deur lekker puzzelen

 32. mamakletst says:

  Wat een leuke puzzel! Die gaat mijn man fantastisch vinden om cadeau te krijgen, ik doe dus graag mee!

 33. Heidie van der Steeg says:

  Ik hop hop voorbij, ben niet zo’n puzzelaar.

 34. Liesbeth Barto says:

  Leuk, zo’n 1000-stukjes puzzel voor aankomende herfst- en winteravonden. Ik doe graag mee 🙂

 35. Ik loot graag mee. Puzzelen is hier ook een favoriete bezigheid tijdens de natte en donkere avonden

 36. Michael noo says:

  Super leuke puzzel!! Maak heel graag kans

 37. G.T. says:

  Ik bloghop naar hier en zie weer een leuke winactie! Het zou leuk zijn om weer eens een nieuwe puzzel te maken. En daarna gaat hij dan traditiegetrouw de hele familie rond, allemaal puzzelfans 🙂

 38. dini1957 says:

  Als puzzelgame loot ok graag mee.

 39. Jootje says:

  Ooh! Dochterlief bijna jarig.. En wat houdt ze van puzzelen (met haar oma). Ik zou haar en haar oma (een echte puzzelfanaat) dolblij maken met deze gave puzzel!

 40. Kelly Aarts says:

  Superleuke prijs zeg! Wij maken hier weleens met het hele gezin een puzzel van 1000 stukjes. Tuintafel krijgt dan even een weekje een plekje in het huis (zo hoeven we niet elke keer alles op te ruimen), en dan kunnen we aan de slag!

 41. Annabel says:

  Nog wat te moeilijk voor mijn drie jarige 😋, maar zelf hou ik er ook van! Doe graag mee.

 42. Jikke says:

  Mooie puzzel! Ik doe graag mee.

 43. Anita Hubert says:

  Ik wil deze puzzel graag winnen.

 44. Ik ben dol op puzzelen dus ik doe graag mee 😀

 45. jatta2003 says:

  Mooie puzzel! Ik doe graag mee met de actie.

 46. Ria says:

  Ja, ik doe erg graag mee voor de puzzel.

 47. Marian B says:

  Puzzelen is niks voor mij… Maar mijn zusje is er dol op, komt mooi uit nu ze tijdelijk bij huis zit. Doe daarom graag mee. Leuk dat je meedoet aan de bloghop.

 48. Tamara says:

  Een leuke puzzel, ik doe graag mee!

 49. Linda Smeets says:

  Puzzelen is één van onze favoriete bezigheden binnen ons gezin en ik maak daarom dan ook graag kans op deze ontzettend mooie puzzel!

 50. Corinne de Graaf says:

  Ik doe graag mee.Maak graag dit soort puzzels.

 51. Farah says:

  Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

 52. Ik hop gezellig even langs.

 53. Sheila says:

  Leuk zeg, zo’n bloghop! Ik doe graag mee met de puzzel. Ben namelijk benieuwd of ik die ‘foutjes’ kan ontdekken!

 54. sappie25 says:

  Leuke puzzel!! We zijn er dol op hier…..Leuke een puzzel met een uitdaging!! Erg leuk cadeau om vast in huis te hebben voor de feestdagen en komende verjaardagen 🙂

 55. Jeroen says:

  Leuk! Puzzelen… en Wenen is ook als niet-puzzel al zo’n mooie stad

 56. Emely says:

  Ik doe graag mee! Heel leuk hier!

 57. Ellen says:

  Heerlijk zo’n puzzel. Fijn voor de weer korter wordende avonden

 58. Claudia Diependaal says:

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter. Zij puzzel ontzettend graag!

 59. Geerdine says:

  Wat ’n leuke puzzel. In mijn vrije tijd puzzel ik graag. Deze puzzel zou een super uitdaging zijn!

 60. Katja Van Laer says:

  Ik zou dolgraag deze puzzel winnen 🍀

 61. erika panjer says:

  Lekker zeg met de wintermaanden voor de deur mogen wij graag puzzelen
  mooi op een puzzelmat zodat je zo de volgende avond verder kan gaan
  ik hou ervan

 62. Mireille says:

  Ik doe graag mee

 63. roryblokzijl says:

  Superleuk! Ik doe graag mee. Leuk om met ons gezin, maar ook samen met Oma en Opa te doen 🙂

 64. Grete Karina says:

  Wat leuk, ik ben samen met dochterlief dit jaar in Wenen geweest en wij gaan dan ook graag samen met die mooie puzzel aan de slag!

 65. Andy E says:

  Puzzelen vind ik erg fijn en ontspannend. Zou leuk zijn deze te winnen, ik doe graag mee.

 66. Evi Huys says:

  Deze wil ik wel graag winnen, handig voor tijdens de donkere avonden.

 67. Anneke says:

  Mijn dochters en ik puzzelen graag samen. Leuke prijs, graag maak ik kans

 68. Oma Will says:

  Dit is een mooie puzzel voor de wintermaanden.MIjn oudste kleindochter en ik puzzelen veel. Hebben nu al zin aan wat nieuws.
  Graag doe ik mee met deze bloghop en volg je op bloglovin.
  En nu hopperdehop ik door naar LifebyXenia. Dag!

 69. Leandra says:

  Ja, heerlijk voor de komende maanden. heerlijk om in de avonden als ik alleen ben voor de ontspanning een puzzel te maken.

 70. lisanne bons says:

  Een super mooie puzzel. Ik heb als kind zo lang gezeurd bij mijn ouders om naar de Spaanse rijschool te gaan tijdens onze vakantie naar Hongarije. We gingen dus op de terugweg naar Wenen en toen stonden we voor het gebouw en waren er geen shows want ze waren op tournee. Wat een tegenvaller was dat. Ik moest daar gelijk aan denken toen ik deze puzzel zag.

 71. Ipie Oudshoorn says:

  Wat een leuke actie! Dus ik doe graag mee. Mijn tien jarige dochter heeft het puzzelen ontdekt. Zou super leuk zijn om deze gave puzzel samen te maken

 72. Ester says:

  Wat leuk om via de bloghop op jouw blog te komen!
  Superleuke winactie, ik puzzel graag, dus deze puzzel zou erg goed uitkomen!

 73. leylafashion says:

  veel plezier met de hop!

 74. Geertrui Peeters says:

  Ik wil deze puzzel graag winnen! Als kind puzzelde ik regelmatig met mijn Bomama, nu doen we dat eigenlijk niet meer. Mijn man puzzelt ook graag en heeft er een hele tijd geleden een paar gemaakt. ’t Waren er moeilijke van zonnebloemen en de zee enzo. ‘k Zag het niet zitten om mee te doen. Deze tekening spreekt me wél aan! Leuk om samen te doen!

 75. Femke Dekker says:

  Puzzelen …. lang niet gedaan … wordt weer eens tijd, dus doe graag mee!

 76. Annemieke says:

  Leuk, ik doe graag mee met de winactie, ben dol oo puzzelen!:)

 77. Marian says:

  Jaaaa ik doe graag mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.