Totale verbazing

Soms kom je Onlybyme tegen waar je deze helemaal niet in verwacht…. totale verbazing en daarna volgt een bescheiden trots gevoel.

totale verbazing

Nu Onlybyme een paar weken een vakantierooster handhaaft en even de rem flink op het aantal blogpublicaties heeft staan, zijn er ‘ineens’ momenten dat ik wat rondstruin op internet en wat plekken (her)ontdek. Eentje daarvan is bestebloggers.nl. Eerder dit jaar heb ik Onlybyme daar ingeschreven (Daarna is het in de vergeethoek beland en ik wist ook niet of het zin had om me daar actief te laten zien.) Ook zag ik daar top 100 lijsten in diverse categorieën en ik zag mezelf niet zo snel in deze lijsten voorkomen. Het leek me voorbehouden aan de echt grotere bloggers en niet aan een kleine vis als Onlybyme.

Toen ik donderdag (11-8-2016) keek uit pure nieuwsgierigheid was mijn verbazing heel groot te noemen. Ineens staat Onlybyme in 4 categorieën genoemd. (Misschien is het ‘slechts’ een momentopname… geen idee op wat voor basis deze lijsten worden samengesteld en hoe vaak deze updates volgen.)

totale verbazing

Ineens staat Onlybyme in de Top 100’s van maar liefst 4 niches! Ongelooflijk! 

Wat een leuke manier om te zien dat de site door steeds meer mensen wordt gevonden. Boeken zijn een heel duidelijke niche op Onlybyme. Niet voor niets hebben we sinds een tijdje echt een aantal zeer enthousiaste recensenten, om meer boeken onder jullie aandacht te kunnen brengen. De winacties lopen geweldig en jullie enthousiaste reacties maken het voor het team een feest om door te gaan op deze ingeslagen weg. Het is dan ook zeker de bedoeling vanaf september weer meerdere recensies (met geregeld winacties) te gaan plaatsen per week. Er staan er al een aantal in de wachtrij 🙂

Naast boeken komen ook de andere niches naar voren die geregeld op de site worden beschreven in persoonlijke blogs, DIYs, ouder gerelateerde onderwerpen en algemene lifestyle elementen. Het is leuk om te zien dat ook die al een plek in de top 100 hebben gevonden. De 8ste plaats voor de DIYblogs is super om te zien. Totaal onverwacht ook weer. Onlybyme probeert nu wekelijks ook op dat gebied iets te brengen met grote steun van Marjon, die graag haar creaties via Onlybyme deelt.

Vanaf vandaag zal er een nieuw logo op Onlybyme worden toegevoegd:

badgebestebloggers

Dankjulliewel!

Super leuk dat de site groeit en een grotere bereik krijgt. Onder andere door een vermelding in de top 100 van bestebloggers.nl . Een dankbaar gevoel overvalt me en ik hoop dat Onlybyme nog lang op deze voet door kan gaan. Dankjulliewel! Ook namens de recensenten en gastbloggers.

Zo’n onverwachte totale verbazing geeft super veel motivatie om er na de vakantie weer tegenaan te gaan. Aangezien de zomervakantie voor een deel van Nederland na deze week weer voorbij is (hier nog twee weken te gaan), schroeft Onlybyme de blogs vanaf maandag 22 augustus weer op naar dagelijks.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten