500 likes
|

De 500 likes mijlpaal

Meestal is Huize Onlybyme goed voorbereid. Meestal?!

Enkel de postbode heeft mijn speciale winactie, vanwege 500 volgers op de Facebookpagina van Onlybyme, nog niet bezorgd. Dus of jullie waren te snel, of ik te langzaam. Laten we uitgaan van het laatste 😉

500 likes op Facebook!

500 likes

Super bedankt allemaal voor het volgen van Onlybyme!

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar dit kleine stukje ruimte op internet, waar wordt geprobeerd op unieke wijze blogs te brengen over onderwerpen gerelateerd aan boeken, lifestyle en ouderschap, in de breedste zin van het woord. Wars van regels opgelegd door anderen, wordt hier de ‘eigen’ weg gevolgd door een groeiend team meiden die Huize Onlybyme ondertussen ondersteunen.

Bedanken

Allereerst wil ik bedanken, mijn grote steun en toeverlaat achter de schermen: Wendy. We delen een grote passie voor boeken en schrijven. Sinds we elkaar in november hebben gevonden, zijn we goed bevriend geraakt. Wendy checkt af en toe wat, in groot enthousiasme neergeschreven regels van mijn hand, die toch net niet helemaal soepel lopen (understatement).

(Tip: Post nooit direct een artikel,…. wat ik dus zo weer ga doen…. ben overvallen immers…. geheid staat deze dus weer vol fouten…. ik zie Wendy haar hoofd al schudden…..  🙂 Dan maar met fouten, het is feest!!!!! …….)

Wendy is daarnaast mijn rechterhand bij het begeleiden van de recensies van het nieuwe reviewteam en ze verricht coaching, waar nodig. Het vaste reviewteam wordt steeds groter, dus binnenkort een pagina, waar ik alle vaste leden ga voorstellen.

Daarnaast wil ik persoonlijk bedanken: Jootje en Marjon, voor het rotsvaste vertrouwen en de steun die ik vele malen van deze twee kanjers heb mogen ontvangen. (Beiden hebben toegezegd Gastblogger te worden, elk op eigen unieke wijze. Hou het in de gaten!)

Ook wat vrienden op de achtergrond, wil ik bedanken zonder verdere vermelding. Die weten zelf heel goed hoeveel ik aan hun steun en vertrouwen heb gehad, om door te zetten en dat vooral te blijven doen. Bedankt kanjers!

Een hartelijk dankjewel naar alle geweldige samenwerkingen, die Onlybyme al heeft mogen uitvoeren en nog meer mooie samenwerkingen, die er aan zitten te komen. Erg dankbaar zijn we voor alle vertrouwen, dat jullie aan Onlybyme hebben gegeven in het recente verleden en de toekomstige samenwerkingen. Zonder jullie zou Onlybyme ook niet zijn, waar ze nu is. Bedankt!

Volgers bedankt!

Alle volgers van Onlybyme, via welk kanaal ook, bedankt! Vele trouwe volgers, die steeds vaker Onlybyme, terugkerend bezoeken. Jullie maken steeds mooiere dingen mogelijk, die ik dan weer met liefde deel via de meest originele winacties, de beste boeken of wat je ook maar hier voorbij ziet komen. De ruime opzet van de site blijft verrassend, je weet nooit wat er nu weer voorbij komt. Precies onze intentie! We willen onderscheidend zijn en blijven door het net even anders te doen dan anderen.

In het ruime jaar dat Onlybyme nu  ‘online’ is, is er veel veranderd. Toch lijkt de dit jaar ingeslagen weg de juiste te zijn. Het voelt ontzettend goed en vooral ook dankbaar om nu dit kleine feestje met jullie te mogen vieren.

Dit weekend schreef ik over de relatie unieke bezoekers en succesvol bloggen. Hoe anders dacht ik daar vorig jaar over. Hoeveel leer je in korte tijd.

Om te vieren dat we de 500 grens hebben behaald een extra winactie!

Tja, wat ga je daar nou voor verzinnen! Tijdens mijn zoektocht naar een leuk idee voor de 500 volgers van de Facebookpagina van Onlybyme, was Google mijn grote vriend. Het Bucket List boek kwam voorbij geschoven in mijn beeldscherm en wist het meteen: dit is het! Mijn winactie item voor het feestelijke moment van 500 likes. Voor de 500 volgers die Onlybyme nu heeft en de nieuwe volgers, die besluiten aan te haken op dit moment! 😉

Daarna heb ik een nette mail geschreven naar de Uitgeverij Lannoo en deze was meteen bereid een exemplaar beschikbaar te stellen. Waarvoor onze hartelijke dank! Enkel jullie volgen Onlybyme sneller naar de 500+ volgers, dan de postbode het boek heeft bezorgd. (Lees: jullie overvielen Onlybyme) De review volgt dus nog zeer spoedig. Al denk ik dat ook zonder review dit boek voor velen interessant is om aan hun collectie toe te voegen… ik ben in ieder geval enthousiast! Met mij vast nog een paar volgers… 😉

Het Bucket List boek

500 Dingen die je gedaan moet hebben! Ik was verkocht!

500 likes

Ben jij een levensgenieter en wil je zo veel als mogelijk uit het leven halen, voor je achter de geraniums komt te zitten? Doe gerust mee met deze winactie… met uiteraard afwijkende voorwaarden…

De 500 likes Winactie

Let op! Iets afwijkende voorwaarden!

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Geef aan sinds wanneer je Onlybyme volgt en vooral waarom? Geen reden is verkeerd of afwijzend, maar een goede inventarisatie van de redenen waarom jullie de site volgen.
  • Het liken en delen van deze winactie is DITMAAL op FACEBOOK VERPLICHT. Dit om de echte volgers, die dit vrijwel standaard al doen, de meeste kans te geven te winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag 12 juni middernacht.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Lannoo.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten