De 500 likes mijlpaal 17


Meestal is Huize Onlybyme goed voorbereid. Meestal?!

Enkel de postbode heeft mijn speciale winactie, vanwege 500 volgers op de Facebookpagina van Onlybyme, nog niet bezorgd. Dus of jullie waren te snel, of ik te langzaam. Laten we uitgaan van het laatste πŸ˜‰

500 likes op Facebook!

500 likes

Super bedankt allemaal voor het volgen van Onlybyme!

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar dit kleine stukje ruimte op internet, waar wordt geprobeerd op unieke wijze blogs te brengen over onderwerpen gerelateerd aan boeken, lifestyle en ouderschap, in de breedste zin van het woord. Wars van regels opgelegd door anderen, wordt hier de ‘eigen’ weg gevolgd door een groeiend team meiden die Huize Onlybyme ondertussen ondersteunen.

Bedanken

Allereerst wil ik bedanken, mijn grote steun en toeverlaat achter de schermen: Wendy. We delen een grote passie voor boeken en schrijven. Sinds we elkaar in november hebben gevonden, zijn we goed bevriend geraakt. Wendy checkt af en toe wat, in groot enthousiasme neergeschreven regels van mijn hand, die toch net niet helemaal soepel lopen (understatement).

(Tip: Post nooit direct een artikel,…. wat ik dus zo weer ga doen…. ben overvallen immers…. geheid staat deze dus weer vol fouten…. ik zie Wendy haar hoofd al schudden…..Β  πŸ™‚ Dan maar met fouten, het is feest!!!!! …….)

Wendy is daarnaast mijn rechterhand bij het begeleiden van de recensies van het nieuwe reviewteam en ze verricht coaching, waar nodig. Het vaste reviewteam wordt steeds groter, dus binnenkort een pagina, waar ik alle vaste leden ga voorstellen.

Daarnaast wil ik persoonlijk bedanken: Jootje en Marjon, voor het rotsvaste vertrouwen en de steun die ik vele malen van deze twee kanjers heb mogen ontvangen. (Beiden hebben toegezegd Gastblogger te worden, elk op eigen unieke wijze. Hou het in de gaten!)

Ook wat vrienden op de achtergrond, wil ik bedanken zonder verdere vermelding. Die weten zelf heel goed hoeveel ik aan hun steun en vertrouwen heb gehad, om door te zetten en dat vooral te blijven doen. Bedankt kanjers!

Een hartelijk dankjewel naar alle geweldige samenwerkingen, die Onlybyme al heeft mogen uitvoeren en nog meer mooie samenwerkingen, die er aan zitten te komen. Erg dankbaar zijn we voor alle vertrouwen, dat jullie aan Onlybyme hebben gegeven in het recente verleden en de toekomstige samenwerkingen. Zonder jullie zou Onlybyme ook niet zijn, waar ze nu is. Bedankt!

Volgers bedankt!

Alle volgers van Onlybyme, via welk kanaal ook, bedankt! Vele trouwe volgers, die steeds vaker Onlybyme, terugkerend bezoeken. Jullie maken steeds mooiere dingen mogelijk, die ik dan weer met liefde deel via de meest originele winacties, de beste boeken of wat je ook maar hier voorbij ziet komen. De ruime opzet van de site blijft verrassend, je weet nooit wat er nu weer voorbij komt. Precies onze intentie! We willen onderscheidend zijn en blijven door het net even anders te doen dan anderen.

In het ruime jaar dat Onlybyme nuΒ  ‘online’ is, is er veel veranderd. Toch lijkt de dit jaar ingeslagen weg de juiste te zijn. Het voelt ontzettend goed en vooral ook dankbaar om nu dit kleine feestje met jullie te mogen vieren.

Dit weekend schreef ik over de relatie unieke bezoekers en succesvol bloggen. Hoe anders dacht ik daar vorig jaar over. Hoeveel leer je in korte tijd.

Om te vieren dat we de 500 grens hebben behaald een extra winactie!

Tja, wat ga je daar nou voor verzinnen! Tijdens mijn zoektocht naar een leuk idee voor de 500 volgers van de Facebookpagina van Onlybyme, was Google mijn grote vriend. Het Bucket List boek kwam voorbij geschoven in mijn beeldscherm en wist het meteen: dit is het! Mijn winactie item voor het feestelijke moment van 500 likes. Voor de 500 volgers die Onlybyme nu heeft en de nieuwe volgers, die besluiten aan te haken op dit moment! πŸ˜‰

Daarna heb ik een nette mail geschreven naar de Uitgeverij Lannoo en deze was meteen bereid een exemplaar beschikbaar te stellen. Waarvoor onze hartelijke dank! Enkel jullie volgen Onlybyme sneller naar de 500+ volgers, dan de postbode het boek heeft bezorgd. (Lees: jullie overvielen Onlybyme) De review volgt dus nog zeer spoedig. Al denk ik dat ook zonder review dit boek voor velen interessant is om aan hun collectie toe te voegen… ik ben in ieder geval enthousiast! Met mij vast nog een paar volgers… πŸ˜‰

Het Bucket List boek

500 Dingen die je gedaan moet hebben! Ik was verkocht!

500 likes

Ben jij een levensgenieter en wil je zo veel als mogelijk uit het leven halen, voor je achter de geraniums komt te zitten? Doe gerust mee met deze winactie… met uiteraard afwijkende voorwaarden…

De 500 likes Winactie

Let op! Iets afwijkende voorwaarden!

 • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
 • Geef aan sinds wanneer je Onlybyme volgt en vooral waarom? Geen reden is verkeerd of afwijzend, maar een goede inventarisatie van de redenen waarom jullie de site volgen.
 • Het liken en delen van deze winactie is DITMAAL op FACEBOOK VERPLICHT. Dit om de echte volgers, die dit vrijwel standaard al doen, de meeste kans te geven te winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
 • De actie loopt t/m volgende week zondag 12 juni middernacht.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Lannoo.

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

17 gedachten over “De 500 likes mijlpaal

 • Marian Zw.

  Wat snel gegaan zeg! Ben benieuwd naar dit boek, maak dan ook graag kans. Volg je nu een paar maanden vua Facebook. Via via was ik op je blig gekomen om iets te lezen en gelijk blijven ” hangen”. Ga vooral lekker zo door. Wij lezen met je mee!

 • Mirjam Faas

  Gefeliciteerd met de 500 volgers grens!!! Op naar nog meer fans πŸ˜‰
  Ik ben via een andere pagina bij jullie terecht gekomen om een review te lezen en ben blijven plakken haha.
  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar dit boek.

 • Anna Wienen

  Ik volg je eigenlijk pas sinds 2 weken denk ik.. Ik volg veel bloggers en pik de verhalen en adviezen en tips eruit die ik interessant vind, aangezien ze van echt mensen af komen dat vind ik leuk..

  Facebook: An Na

 • Inge Brunnekreef

  Van harte gefeliciteerd . Ik volg je nu een paar maanden. Ben dol op de reviews en schrijf de boeken op die me echt wat lijken. Mij raak je nog niet kwijt

 • Simone Leentvaar

  Graag loot ik mee! Ik volg “Onlybyme” de facebook groep sinds 19 mei en heb mij opgegeven op die dag om mee te dingen naar een boek en er een recensie over te schrijven, hopende dat ik dit daarna vaker mag doen.

  Succes en op naar de volgende 500 volgers!

 • Tamara TS

  Ik kom alleen maar even feliciteren, omdat ik laatst de posters.nl prijs al bij je mocht winnen! Nogmaals bedankt en de foto’s van de aankopen zal ik zo snel mogelijk even op FB komen posten. Dus van harte gefeliciteerd met de 500 likes, op naar de 1000!

  En succes allemaal!!!

  • Barbara Bericht auteur

   Awww lief Tamara! Je bescheidenheid siert je hoor, maar doe gerust mee hoor, iedereen maakt gewoon random kans… denk niet dat iemand het je kwalijk neemt hoor en vaste volgers hebben nu eenmaal meer kans (statistisch gezien) als ze vaak mee doen met winacties dan eenmalige bezoekers πŸ™‚

 • Dorien

  Ik volg je blog zo ongeveer sinds het begin denk ik. Vind het leuk te lezen wat je allemaal meemaakt. Vooral omdat we jaren geleden tegelijktijd begonnen met onze kinderwens. Die bij mij helaas door omstandigheden anders is gelopen dan gewild en verwacht.

  Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal en dat boek lijkt me heel interressant.

 • Claudia

  Zeker doe ik erg graag mee… goh hoe lang al? Dat is een hele goede vraag. Ik weet ook niet of ik dat kan opzoeken trouwens. Ik weet wel dat ik zo tegenwoordig mijn ochtenden begin. Alle blogs lezen. Welke nieuw zijn. Net als vroeger de krant πŸ˜‰. Ik lees het erg graag en hoop dan ook dit nog heel lang te kunnen blijven volgen.

 • Joke peekstok

  Gefeliciteerd met het behalen van meer dan 500 volgers. Per vandaag heb je er weer een bij. Sinds een paar weken ben ik werkzoekend en ben mij meer gaan verdiepen in blogs, leesclubs en dat soort dingen op Facebook. Leuk om al die tips en recensies te lezen. Zeker een aantal boeken die op mijn lijstje zijn gekomen.
  Veel succes!

 • Volgmama

  Gefeliciteerd met de 500 likes. Wat een bijzonder getal. Het boek past er goed bij. Ik ben hier ook al in de goede richting met 411 likes. Je brengt me wel op ideeΓ«n om ook een prijsje te verloten na 500 likes, ik ga eens nadenken over een andere leuke prijs.

 • Anita H.

  Ik doe graag mee. Sinds wanneer ik volger ben, weet ik niet meer. Ik ben dat in ieder geval geworden omdat ik wat wil winnen.

 • Natasja Smit

  wanneer ik je ben gaan volgen weet ik nog precies dat was 5 mei ik was bij google aan het zoeken naar boekjes en schriftjes en toen kwam ik hier terecht bij een recensie van het smoeltjesSchrift en eigenlijk viel ik meteen ook met mijn neus in de boter want je kon hem ook winnen. Waagde dus mijn kans en ondertussen ben ik toen je blogs gaan lezen. En dat doe ik nog steeds met veel plezier πŸ™‚

 • muls mireille

  volg je al een poosje, de reden, je schrijft heel vlot en leuk! Dit boek lijkt me wel superleuk!! Doe dus graag mee, groetjes

 • Mieke

  Al geruime tijd op FB , maar ook via Bloglovin/nieuwsbrief dagelijks in mijn postvak.
  Vind het leuk om op de hoogte te blijven van boeken en lees de recensies.