ronde getallen

Ronde getallen (toeval?)

ronde getallen

‘Toevallig’ viel mijn oog erop, nadat ik zojuist een Tweet de wereld in zond. Vond het zo grappig dat ik er gewoon een printscreen van ‘moest’ maken. Toeval bestaan niet? Of wel? Maar wel leuke getallen om te laten zien.

Heb jij iets met ronde getallen?

Vaak heb ik ze in gedachte als volgend doel om naar toe te werken. Zo hoop ik met Facebook de 500 volgers grens te gaan bereiken  ‘ergens’ dit jaar. Twitter is het volgende doel, je raad het al: 200 volgers. Met Bloglovin’ is zeer recent de 100ste volger genoteerd. Zo blijf je doorgaan. De gedachte vooruit te willen is denk ik goed en het schommelt altijd een beetje.

Al merk ik bij mezelf wel een verandering. Vorig jaar was ik heel erg gefocust op willen groeien, meer unieke bezoekers, sneller groeien. Het resulteerde in resultaat: Binnen het jaar naar 5000 unieke bezoekers, kan dat?

Daarna kwam ik mezelf tegen, waren er persoonlijke omstandigheden die belangrijker waren dan het bloggen en kwam ik tot het besef dat een prestatie leveren op zich geen waarde heeft. Vooral het genieten van de weg omhoog en elke stap bijzonder vinden is waardevol. Dus een ommezwaai. Niet meer het aantal unieke bezoekers telt voor mij als drijfveer, maar vooral mezelf blijven en een vaste groep volgers opbouwen. Het toenemen van de volgers via de sociale kanalen is belangrijker geworden dan of ik elke maand de 5000 uniek bezoekers behaal. (Dit is dus niet zo, op moment van schrijven.)

Geloof in jezelf!

Bedrijven zoeken niet enkel de ‘grote vissen’ voor samenwerkingen. Ze zoeken unieke content, kwaliteit, en een fijne onderlinge communicatie. Ook zeggen unieke bezoekers niet alles. Ook zaken als pageviews, je Moz-ranking en je mate van sociale betrokkenheid op de sociale kanalen tellen mee. Dus als je iets kan toevoegen, schroom dan niet pas bij 5000 unieke bezoekers per maand samenwerkingen aan te gaan. Mij is het ook gelukt, met minder unieke bezoekers al zeer succesvolle samenwerkingen te realiseren. Met begin deze maand zelf inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Gerelateerde posts:

 

Heb jij iets met ronde getallen? Wat is jouw volgende doel?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten