13434025 1168517306526522 902105515 n
|

Nieuws heet van de pers!

Onlybyme heeft een aantal nieuwtjes te delen, maar we beginnen natuurlijk met het allerbelangrijkste nieuws van deze dag!

13434025_1168517306526522_902105515_n

Riana heeft zojuist badje 3 behaald …

….en mag nu naar haar favoriete bad!

Bad 4 heeft namelijk bandje Roze! Wel neemt ze nu afscheid van juf Marjan die haar de eerste 3 badjes heeft leren zwemmen. Nu gaat ze naar twee meesters toe, waar ze weer nieuwe dingen mag gaan leren. Uiteraard wilde juf nog wel even met Riana op de foto!

Nieuws heet van de pers!

Ze gaat als een speer! Super fijn om te zien dat ze zoveel plezier beleeft elke week weer als ze mag gaan zwemmen. Liefst had ze gisteren al diploma willen zwemmen, dus de motivatie is super en ze heeft nu dus hele trotse (groot)ouders! Wat knap Riana! Op naar het volgende badje!

Uiteraard mocht ze vanavond kiezen wat ze wilde eten. Ze koos voor boterhammen met pasta. Patatjes krijgt ze immers al bij papa morgenavond en pannenkoeken maakt mama nooit op een zwem dag, dus dan maar wat ze daarna het allerliefste eet! Een echte boterhammen liefhebster!

Een hele trotse mama hier! <3

Er is nog meer nieuws uit Huize Onlybyme!

De meest zichtbare is eenieder al opgevallen; een nieuwe look! Onlybyme maakt veel positieve veranderingen door en de oude lay-out kon niet helemaal voldoen aan de wens om die veranderingen goed uit te dragen naar buiten toe. Snuffel gerust rond en meningen zijn altijd welkom! (Er zullen komende dagen nog wat details worden toegevoegd en gewijzigd… work in progress…)

Vanaf nu zijn de teamleden zichtbaar op de site. In de rechter zijkolom kunnen nu de blogs per auteur worden geselecteerd. De blogs worden onder hun eigen naam weggeschreven. Er is een voorstelpagina van de teamleden in de maak (volgt z.s.m.) en nog steeds zijn nieuwe mensen welkom om een bijdrage te leveren aan Onlybyme. De andere teamleden zullen met name artikels schrijven met reviews/recensies of impressies. Of een specifiek onderwerp behandelen, waar ik persoonlijk niet over schrijf met een informatief karakter. De ‘echte’ persoonlijke blogs blijven van Huize Onlybyme zelf.

Verdere nieuwtjes die nog verder worden uitgeschreven:

  • De Onlybyme Joker: Op dit moment wordt er druk gebrainstormd hoe het precies in elkaar zal gaan steken, maar de vaste volgers worden beloond. Hou verdere berichtgeving in de gaten.
  • 1161 Redenen… : De titel van een blog die er z.s.m. aankomt is bij deze gegeven.
  • De vaste doorlopende samenwerkingen zullen meer in de spotlight komen te staan.
  • Er komen weer leuke nieuwe winacties aan, doe jij al mee aan de nog lopende winacties?
Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten