400 volgers
|

Mijlpaal: 400 volgers; Dankjewel!

Dinsdag bereikte Onlybyme een mijlpaal, eentje op de achtergrond, maar wel leuk om te delen. Voor het eerst werd de 400ste volger op Facebook bereikt. (De volgers komen en gaan, dus kan zijn dan de teller weer iets terugneemt, maar de lijn blijft rustig aan stijgend.)

400 volgers

400 Volgers

Als beginnende website is het opbouwen van een lezerspubliek best ingewikkeld. Vrijwel direct is de Facebooksite Onlybyme ontstaan, Twitter was er al en ook Bloglovin’ is een mogelijkheid om de blogs te volgen. Dus je begint je blogs te delen via je eigen sociale kanalen en af en toe wat andere berichtgeving tussendoor. De volgers kwamen, rustig aan en nu net voor de BIG DAY van het 1 jarig bestaan van Onlybyme de 400ste volger op Facebook. Dit had ik niet durven dromen een jaar geleden.

Op Bloglovin’ volgen ook al bijna 100 mensen de blogs en Twitter is richting de 130 aan het gaan. Daarnaast is er ook nog Instagram en Google+, nieuwe mogelijkheden om te volgen met bescheiden aantallen, maar ook daarvoor veel dankbaarheid.

Dankbaar

Het is fantastisch om hier al een jaar bijna dagelijks te kunnen en mogen bloggen. Vele soorten blogs passeren hier en het is leuk te merken dat jullie, elk met eigen redenen, de site beginnen te volgen. DANKJEWEL!

Een nieuwe verrassing in aantocht! (Gedurende de feestmaand van Onlybyme, worden naast winacties geregeld verrassingen gedeeld aan vaste lezers.) Ben jij de reactie die ditmaal een leuke mail kan verwachten?

De vraag voor de verrassing: Via welke kanalen volg jij Onlybyme?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten