De maand april – 1 jaar Onlybyme 20


Het is april, de maand waarin Onlybyme ontstond precies een jaar geleden. De eerste dagen op de achtergrond en vanaf 9 april online. Tijd voor een korte terugblik en hoe er deze komende week een beetje feeststemming heerst bij Onlybyme.

1 jaar Onlybyme

1 jaar Onlybyme

 

1 jaar Onlybyme bracht:

een geweldige hobby in mijn leven; nieuwe mensen in mijn leven die me zeer dierbaar zijn; een fijn contact met vaste lezers; een kennismaking met werken vanuit huis (hobbymatig); erg leuke winacties; erg leuke uitjes waar ik over mocht schrijven; geweldige boeken die we mochten lezen en reviewen; erg leuke producten die ik mocht uitproberen en beoordelen; veel leerzame momenten, hoe met zaken om te gaan; kennis over hoe Onlybyme de toekomst in gaat; mijn belangrijkste leermoment van het bloggen; duidelijk dat niet alles iedereen wordt gegund; een inschrijving bij de belastingdienst als kleine ondernemer; gastblogs op andere websites; super leuke samenwerkingen met interessante partijen; nieuwe leuke samenwerkingen in het vooruitzicht; super veel zin om met het tweede jaar van Onlybyme te starten.

Dankjewel allemaal!

Zonder jullie lezers was dit alles van het eerste jaar niet mogelijk geweest!

Had Onlybyme niet geweest wat het nu is: een plek waar op persoonlijke wijze wordt geschreven over actuele nieuwsitems op het gebied van lifestyle, ouderschap en maatschappij, met daarnaast leuke winacties en informatieve reviews/impressies over producten, boeken en uitjes.

Vertel mij waarom jij Onlybyme volgt en ‘win’ een kleine verrassing!

Deze maand heb je af en toe de gelegenheid om iets kleins te winnen tussendoor, vandaag begin ik hiermee… Geef in je reactie aan waarom jij Onlybyme volgt en wie weet vindt jij ergens volgende week ‘iets’ in je inbox. (Reageer dus met naam en mailadres)

Wie jarig is, trakteert!

cake-35805_640

Komende week zijn er een drietal leuke winacties te verwachten, op maandag, woensdag en vrijdag. Wat het is, hou ik nog heel even geheim. Cadeautjes pak je immers niet vooraf al uit toch??

Verder zijn er deze maand April, af en toe kleine ‘verrassingen’ van mij persoonlijk afkomstig te ‘winnen‘, vandaag al eentje…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 gedachten over “De maand april – 1 jaar Onlybyme

 • Marjolijn

  Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! En ik hoop dat er nog vele, vele, vele jaren zullen volgen, waarin wij mogen genieten van de leuke, ontroerende, grappige en spannende, verhalen en avonturen die je samen met Riana beleeft.
  En dat is ook de reden waarom ik je volg. 😀

 • Marian Zw.

  Gefeliciteerd! Super leuk alweer 1 jaar. Bij een kindje vond ik de eerste verjaardag altijd heel bijzonder is dat met een blog ook? En ik volg je vanwege de leuke verhalen, herkenbaarheid van je artikelen en natuurlijk nieuwe dingen en super leuke winacties!

 • Jootje

  Proficiat!
  Ik bewonder je.. omdat je zo’n mooi mens bent, van binnen en buiten!
  Ik volg je.. met een lach en een traan, omdat je mooie (levens)verhalen schrijft vanuit je gevoel en je hart!
  Maar bovenal gun ik je.. al het goeds voor jou en je prachtige meid! Je bent een prachtmens. Blijf vertrouwen op jezelf en op je gevoel en geniet van al het moois wat er op jullie pad mag komen!!!

  • Barbara Bericht auteur

   Lieve schat, ik ben maar heel gewoon hoor, echt niet meer of minder dan een ander… maar vind je wel een lieverd en ben blij dat je in mijn leven bent gewandeld afgelopen jaar. Liefs xxx

 • Insoon

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik volg je hier nog niet zo lang, maar vind het leuk om je persoonlijke verslagen van jou en je dochter te lezen en de artikelen over boeken 🙂

 • Gea

  hiep hiep hoera! daar kun je trots op zijn! gefeliciteerd en veel jaren erbij. Ik heb zelf een zwaar leven achter de rug en voed 3 pracht kinderen in mijn eentje op. Ik ben nog herstellende van het opgelopen trauma (ptss) en zo ook mijn 2 oudste kinderen en dat lukt prima. Jij bent de 1 e die ik volg (ben niet zo’n computer fan en zitvlees heb ik al helemaal niet, toch moet ik dat nog mezelf leren / gunnen) . een leuk weekend!

 • Astrid Langeveld

  Ik volg onlybyme nog niet zo lang en ik vind het echt jammer dat ik je niet eerder heb ontdekt. Je schrijft zo leuk en afwisselend. Ik ben altijd benieuwd waar je over gaat schrijven. Hopelijk ga je hier nog lang mee door! Groetjes Astrid