| |

De maand april – 1 jaar Onlybyme

Het is april, de maand waarin Onlybyme ontstond precies een jaar geleden. De eerste dagen op de achtergrond en vanaf 9 april online. Tijd voor een korte terugblik en hoe er deze komende week een beetje feeststemming heerst bij Onlybyme.

1 jaar Onlybyme

1 jaar Onlybyme

 

1 jaar Onlybyme bracht:

een geweldige hobby in mijn leven; nieuwe mensen in mijn leven die me zeer dierbaar zijn; een fijn contact met vaste lezers; een kennismaking met werken vanuit huis (hobbymatig); erg leuke winacties; erg leuke uitjes waar ik over mocht schrijven; geweldige boeken die we mochten lezen en reviewen; erg leuke producten die ik mocht uitproberen en beoordelen; veel leerzame momenten, hoe met zaken om te gaan; kennis over hoe Onlybyme de toekomst in gaat; mijn belangrijkste leermoment van het bloggen; duidelijk dat niet alles iedereen wordt gegund; een inschrijving bij de belastingdienst als kleine ondernemer; gastblogs op andere websites; super leuke samenwerkingen met interessante partijen; nieuwe leuke samenwerkingen in het vooruitzicht; super veel zin om met het tweede jaar van Onlybyme te starten.

Dankjewel allemaal!

Zonder jullie lezers was dit alles van het eerste jaar niet mogelijk geweest!

Had Onlybyme niet geweest wat het nu is: een plek waar op persoonlijke wijze wordt geschreven over actuele nieuwsitems op het gebied van lifestyle, ouderschap en maatschappij, met daarnaast leuke winacties en informatieve reviews/impressies over producten, boeken en uitjes.

Vertel mij waarom jij Onlybyme volgt en ‘win’ een kleine verrassing!

Deze maand heb je af en toe de gelegenheid om iets kleins te winnen tussendoor, vandaag begin ik hiermee… Geef in je reactie aan waarom jij Onlybyme volgt en wie weet vindt jij ergens volgende week ‘iets’ in je inbox. (Reageer dus met naam en mailadres)

Wie jarig is, trakteert!

cake-35805_640

Komende week zijn er een drietal leuke winacties te verwachten, op maandag, woensdag en vrijdag. Wat het is, hou ik nog heel even geheim. Cadeautjes pak je immers niet vooraf al uit toch??

Verder zijn er deze maand April, af en toe kleine ‘verrassingen’ van mij persoonlijk afkomstig te ‘winnen‘, vandaag al eentje…

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten