Klaar voor de herfst!

 

Onlybyme is er helemaal klaar voor – helemaal herfst proof!

 

Na heel lang speuren online, bedacht ik me dat ik net zo goed zelf aan de gang kon gaan met de look van Onlybyme! Niet iedereen zal ervan gecharmeerd zijn, maar ik vind het wel leuk om een beetje het thema Herfst terug te laten komen op mijn blog. En nee, wees niet bang, ik zal niet alle berichten behangen met bladeren hoor, gewoon even deze om de Herfst nog een keertje extra te benadrukken.

Riana vindt de Herfst zalig! Elke mogelijkheid om buiten in de bladeren te springen en ze omhoog te schoppen, als we naar school lopen, grijpt ze aan. Mama mee helpen in de tuin, helemaal geweldig. De bezem wordt ijverig meegesleurd en echt dienen waar die voor bedoeld is, nee, maar een lol dat ze heeft! Nu staan er hier in de straat veel grote bomen, dus ze zal haar lol nog op kunnen de komende weken.

Zelf maar snel de winterjassen een keer laten draaien in de wasmachine. Voor we het weten, keldert dadelijk de temperatuur naar beneden. Nu mogen we nog niet mopperen, al zijn we vaak de regenbuien erg snel zat. Als herfstkind heb ik altijd dit seizoen zalig gevonden. De natuur is echt op zijn mooist met al die warme kleuren. De paddenstoelen magisch en de mooiste foto’s kunnen bij het juiste licht worden geschoten. Het kan in de Herfst alle kanten uit. Mooie zonnige dagen, donkere regendagen, storm, en alles er tussenin. Heel soms ligt er zelfs al sneeuw in de Herfst. Ooit lag er sneeuw op mijn verjaardag, al moet ik daarvoor terug naar mijn kindertijd.

Laten we ervan genieten, zoveel we kunnen, voor de donkere winterse dagen ons meer en meer dwingen binnen te zijn. Hopelijk geeft de look van de blog je een vrolijk herfstig gevoel, dat is wat ik heb geprobeerd te bewerkstelligen.

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten