|

December en haar cijfertjes

Vanwege de verjaardag van dochterlief gisteren, deze maand pas op 2 januari de blog over de cijfertjes van december. Het is de, tot nu toe enige, vast terugkerende blog per maand op Onlybyme. Het is leuk om te horen (en merken aan de bezoekers van deze blog), dat ze de ontwikkelingen van Onlybyme volgen. Uit nieuwsgierigheid, oprechte belangstelling of om zelfs wellicht iets van op te steken (of juist niet te doen).

cijfertjes december

December, een drukke maand!

Hoe hebben ze het kunnen verzinnen, én de Sint én kerst in dezelfde maand en dan stop ik er zelf nog een mega examen bij. Qua timing niet handig te noemen achteraf, maar het is allemaal gelukt. De Sint is terug naar Spanje, de kerstdagen waren druk door een te volle klusagenda en andere geplande taken en het examen heb ik overleefd. Inmiddels heb ik een certificaat thuisgestuurd gekregen. Die 11 punten zijn binnen! GESLAAGD dus!

Onlybyme groeide door

Deze december zette de groei van Onlybyme verder door. Vanwege duidelijk wat minder bezoekers, tijdens de gezellige decemberdagen vol drukte met kerstvoorbereidingen en andere redenen om heerlijk sociaal door te brengen, waren er minder standaard bezoekers gedurende een aantal dagen van deze maand. Logisch in mijn ogen. Des te verrassender is toch weer de groei van deze maand te noemen.

Nee de 5.000 uniek hebben we nog niet gehaald. Ik schreef er eerder al een blog over, om een beeld te geven wat er allemaal gebeurd voor je zoiets bereikt. Zeker als je dat z.s.m. wilt realiseren. Het is de vraag of je dat ervoor over wilt hebben en er de tijd voor vrij kunt maken. Meer daarover in de blog: Binnen het jaar naar 5000 unieke bezoekers, kan dat?

De cijfers van December

Unieke bezoekers: 4.609 – Sessies: 6.605 – Views: 9.449

 

Ongelooflijk! Een groei van Onlybyme deze maand van ruim 23 % ten opzichte van november.

Geweldig om te mogen ervaren! Dit had zonder jullie als bezoekers en vaste lezers nooit gelukt! Dank jullie wel!

Cijfertjes van 2015

Totaal ongeveer 32.000 bezoekers (met het zwaartepunt daarvan in de laatste 4 maanden, daarvoor was het bloggen meer puur hobbymatig en kwam er een verhuizing om de hoek).

De drukste dag van het jaar was 3 december 2015 met 1.691 bezichtigingen.

Top 5 bekeken berichten in 2015
Vaste volgers

Allemaal super bedankt! Onlybyme krijgt steeds meer volgers die steeds vaker een reactie achterlaten. De meeste reacties kreeg Onlybyme van Marga, Billy, Marjon, Jolanda en Liesje. Maar iedere reactie is leuk om te ontvangen, het gaat niet om de grote aantallen, maar om de lieve inhoud die vele van die reacties hadden. Ze worden elke keer weer heel erg gewaardeerd, soms tot ontroering aan toe.

Stille volgers

Ook de stille volgers wil ik bedanken. Reageren is geen verplichting en er zijn verschillende redenen om dat niet te willen doen, maar met vele terugkerende bezoekers is een bedankje wel op zijn plaats. Fijn dat jullie tijd doorbrengen op Onlybyme om blogs te lezen over de onderwerpen die hier de revue passeren.

 

Doelen voor 2016

Onlybyme

 • Onlybyme verder laten groeien. De 5.000 unieke bezoekers behalen is de eerste stap!
 • Leuke samenwerkingen aangaan tot wederzijds genoegen.
 • Een fotoproject beginnen.
 • Dagelijks 1 of meer blogs schrijven.
 • De maandelijkse cijfertjes blog blijven schrijven.

 

Privé

 • De tuin inrichten en veel buiten genieten van het hopelijk vaak mooie weer.
 • Het huis verder opknappen en steeds meer ons thuis maken.
 • De Propedeuse van HBO Rechten behalen.
 • Een boek schrijven, het idee begint steeds vastere vormen aan te nemen.
 • Doen waar ik gelukkig van blijf en wat goed is voor mijn meisje en mijzelf.
 • Genieten van alle kleine en grote mooie momenten die op ons pad komen.
 • Verder gaan met mezelf ontwikkelen en vooral dingen bij de ander laten als ze daar horen.
 • Gezond(er) leven en lekker veel in de beweging.

 

 Onlybyme wenst iedereen alle goeds toe in 2016!

 

 

Eerdere cijfertjes blogs verschenen over de maanden: november, oktober en september.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten