Baby Born regenpret set

Herfsthop 2016 – Baby Born regenpret set

Het is herfst we kunnen er niet meer omheen, de dagen worden korter, de temperatuur gaat naar beneden, de bomen kleuren en de bladeren beginnen te vallen. De hoogste tijd voor de Herfsthop 2016!

14595827_1408548922491984_6797488125791967030_n

Ben jij aan het Herfsthoppen?

Leuk! Via de blog van Malou, een persoonlijke blog over het moederschap, ben je hier belandt, wellicht voor de allereerste keer. Welkom! Onlybyme is een website met veel boeken, lifestyle en ouderschap gerelateerde blogs, afgewisseld met persoonlijke blogs vanuit Huize Onlybyme. Voel je welkom verder rond te neuzen, maar enkel naar de review/winactie kijken mag natuurlijk ook!

Op Onlybyme komen zoveel verschillende onderwerpen langs met drie niches dat ik een aantal zeer goed bekeken blogs uit de all time top 20, hieronder voor je heb verzameld.

Daarbuiten komen er heel veel boekrecensies  voorbij vaak in combinatie met winacties. Ook  zijn er nu wekelijks recepten en diy projecten  te vinden op Onlybyme sinds een aantal maanden. Deze staan nog niet in de all time top maar scoren wel erg goed.

Begin je hier met herfsthoppen, geen probleem!

Alle (inmiddels 31) blogs zijn als een lus aan elkaar gelinkt en dus kom je door telkens door te klikken vanzelf de hele lus rond, met onderweg hele leuke winacties. Het is als het ware een traktatie aan lezers om herfstige dingen te kunnen winnen. Dit is dus niet specifiek gerelateerd aan een doelgroep zoals kinderen, zolang het maar herfstig is van aard.

Baby Born regenpret set

Zelf heb ik gekozen voor de schattige Baby Born regenpret set*, zodra ik deze zag was ik verkocht! Begrijp je waarom als je de foto’s hieronder ziet?

Naast een Baby Born regenpret set weggeven met een winactie werd ons gevraagd deze set zelf te reviewen . Hier heeft dochterlief totaal geen problemen mee, dat lijkt me duidelijk. 😉 Ze heeft zelf een gele regenjas en nu haar eigen pop ook! Hoe bedoel je ‘toevallig’.

20161022_135229

De set is in het echt net zo schattig als op de foto’s, mooi afgewerkt en op maat van de baby born poppen. Nu hebben wij zelf geen baby born pop, maar dat maakt niet uit, een andere pop met dezelfde afmetingen kan ook prima. Uiteraard wil ze de pop nu ook mee naar buiten nemen als het regent. Ik zie haar al lopen (in gedachten), terwijl we Lady uitlaten op een regenachtige dag, zelf met haar regenjas aan en pop onder de armen gekleed in deze regenkleding. Kortom: het perfect plaatje!

Baby Born regenpret set

De BABY born® Regenpret’ luxe set – heeft een adviesprijs van  €29,99 en is nu overal verkrijgbaar.

Onze conclusie over  de Baby Born regenpret set

De Baby Born regenpret set is perfect voor dit herfst seizoen en  kan je kind het gevoel geven dat pop mee naar buiten mag als de dagen regenachtig en kouder worden. Pop hoort er immers helemaal bij, niet enkel in de zomerse maanden!

Onlybyme vindt het dan ook erg leuk om een set van de Baby Born regenpret set te mogen weggeven aan een gezin waar pop ook graag mee naar buiten wil met regenachtig weer. Ken jij zo’n gezin, of heb je zelf een of meer (klein)kinderen die je hier heel blij mee kunt maken? Doe gerust mee met deze leuke winactie.

Winactie Baby Born regenpret set* gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en email achter (is afgeschermd).
  • Geef  hieronder in een reactie aan dat je de Baby Born regenpret set wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen. (Dit omdat daar de winnaar bekend wordt gemaakt.)
  • Deze winactie loopt t/m 2 november 2016. Kijk gerust nog naar andere winacties. (Tip!)
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in een reactie, als je van extra winkans(en) gebruikt hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via de zelfde kanalen. (Gaarne geen complete linken invoegen).

Leuk dat je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Ga je doorhoppen na het lezen van deze blog? Leuk!

De volgende blog die je gaat bezoeken is die van Nicole, op Everyday-Life vindt je persoonlijke eerlijke blogs vol nuchterheid.

Uiteraard verklap ik niet wat je daar kunt winnen, maar vast weer heel iets anders en leuks dan hier. Of misschien zelfs iets wat veel beter bij je past dan de actie die ik hier heb uitgekozen. Ga erheen en ondervindt het zelf. Alle sites zijn stuk voor stuk pareltjes om te bezoeken! Dus heel veel plezier toegewenst!

*De Baby Born regenpret set bevat geen Baby Born pop!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten