|

Al weer aan het werk?

De eerste scholen zijn alweer begonnen… hier dit jaar nog 2 weken vakantie… dus hier nog niet aan het werk… sterker nog… nu is er echt vakantiegevoel ingeslagen in Huize Onlybyme… de zon schijnt, de tropische dagen zijn begonnen…

Bloggen? Wat is dat ook al weer? 😉

watermelon-846357_640

Nog heel even genieten van de zomer!

Mocht je alweer zijn begonnen met werken: sterkte!

Voor degenen die ook (nog) vrij zijn: doe het vooral rustig aan! Mocht je de warmte wat te heftig vinden en er beroerd van worden, lees dan gerust dit artikel eens: Letterlijk ziek van de warmte: dit helpt! Want vorig jaar werd ik dus letterlijk ziek van de warmte en geen zin in een herhaling!  Wellicht kan jij het zo voorkomen!

Wat ook wel grappig is, eerder dit jaar schreef ik over de voorspelling voor de zomer: Wordt het een warme zomer? (Had ik het juist of helemaal mis?)

Veranderingen op komst!

Uiteraard zit ik vol plannen voor na de vakantie, vele blogs in wording en al ingepland. Onlybyme gaat uitbreiden! Wat en hoe, hou de blogs in de gaten begin september. Maar er zijn zeker veranderingen onderweg.

Donderdag 1 september gaan we weer van start met zoals vaker op donderdag een DIY project en een winactie. Wat voor winactie? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen, maar ik ben er zelf erg enthousiast over. 😉

Deze komende week gaan we lekker nog heel even intens genieten van de zomerse dagen en zelfs eventjes er tussenuit. Uiteraard volgt er een vakantieverslag en heb ik nog veel ervaringsverhalen te delen. Helemaal niet bloggen een ruime week, zoals eerder aangekondigd op de Facebookpagina, het blijkt moeilijker dan gedacht. 😉 Daarom deze ene uitzondering, zodat er ook op de website zelf een bericht terug te vinden is, waar Onlybyme ‘uithangt’ en wanneer we weer ‘echt’ terug zijn.

Om je nieuwsgierigheid een heel klein beetje te prikkelen alvast een opsomming van wat er aan gaat komen.

Wat kan je gaan verwachten vanaf september:

 • Groot nieuws vanuit Huize Onlybyme! Ja echt! Wat? Lees het ergens in de eerste week van september!
 • Een terugblik op de zomervakantie.
 • Een blik vooruit de verdere maand september in: wat gaat er veranderen ten opzichte van voor de zomerweken?
 • Veel boekrecensies en winacties voor boekliefhebbers.
 • Er komen erg leuke evenementen aan met mega winacties.
 • DIY projecten van Marjon
 • Recepten van Wendy
 • Een nieuw nog te onthullen thema 😉 (Nieuwsgierig? Een gokje wagen mag hoor!)
 • Impressies, reviews en winacties over diverse producten en uitjes.
 • Informatieve blogs
 • En uiteraard veel persoonlijke blogs uit Huize Onlybyme.

Lees begin september uitgebreid verder over de veranderingen. Mocht je geen berichten meer willen missen, abonneer je dan op de mailinglist en krijg alles via de mail binnen. (Deze vind je bijna bovenaan in de rechterkolom op de site.) Zo kan je zelf snel zien of het een artikel is wat je wil lezen of wat je aan je voorbij laat gaan, door simpel de mail weg te klikken.

Uiteraard is volgen via Facebook of een ander sociaal kanaal ook een mogelijkheid om geregeld even binnen te lopen wat er wanneer online is gekomen. Zo is Facebook het kanaal waar de ‘extra nieuwtjes’ worden gedeeld én de uitslagen van de winacties. Ben je meer van de leuke tussendoorkiekjes, ook kiekjes die niet verschijnen in de blog, dan is Instagram een aanbeveling.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten