rusks 2564030 1920
|

Beschuit met muisjes

rusks 2564030 1920

Nu hoogzwanger (33 weken) lijkt het mij leuk om een ‘soort’ winactie te organiseren.(Inmiddels is deze actie gesloten!) Uiteraard komt uk wanneer uk daar zin in heeft, of wanneer de verloskundige/gynaecoloog zegt dat uk gaat komen. Enkel wanneer is natuurlijk altijd een tref.

Wanneer wordt uk geboren?

Natuurlijk zijn wij zelf wel het allernieuwsgierigst wanneer uk wordt geboren. Sterker nog wel kunnen haast niet wachten, maar zullen toch nog wel even geduld moeten hebben. Normaal gesproken worden baby’s tussen de 37 en 42 weken geboren. Dus nog een maandje minimaal. Beter nog even wat verder doorgroeien in de buik. Ook al is dochterlief helemaal klaar met wachten. Zelfs als we aangeven dat uk dan in de couveuse komt te liggen. Ik begrijp haar beredenering wel. Het is immers ook lang wachten al die maanden.

Er wordt uiteraard vaker over uk en de zwangerschap geblogd.

Mocht je met ons mee willen lezen: hier lees je alle blogs over de zwangerschap.

Het gaat goed met uk

Deze week bleek alles weer goed met uk op de controle. Alhoewel, de kleine is wel een dwarsligger en stiekem weer teruggedraaid met zijn hoofd omhoog. 😉 Nu blijkt er genoeg vruchtwater aanwezig en als hij terug kan draaien omhoog, dan ook weer omlaag. Toch gaat er weinig standaard deze zwangerschap, dus ik ben benieuwd of de bevalling wel normaal zal verlopen. 😉

Wat kan je winnen?

De prijs is een ‘beschuit met muisjes pakket‘. Het lijkt me leuk om een doos te vullen met beschuit met muisjes en naar degene op te sturen, die er het dichtste bij zit. Het is eens wat anders dan de standaard prijzen en het gaat vooral om het idee en de leuke gebeurtenis erachter: de geboorte van uk.

Wil jij een beschuit met muisjes pakket winnen?

Meedoen is heel eenvoudig. Je reageert onder dit bericht met de geboortedag en tijdstip. De reacties worden op datum bijgehouden, dus degene die het eerst een datum en tijdstip kiest, heeft (indien gewonnen) de prijs te pakken.

Zodra uk geboren is tellen de nieuwe reacties niet meer. Dit is niet afhankelijk van de openbare bekendmaking maar met terugwerkende kracht. (Dit aangezien insiders het nieuws eerder vernemen.)

Tip:

Als je meedoet: kijk of jouw tijd al weg is op jouw dag van keuze. 😉

Leuk als je meedoet! Ik ben benieuwd of er meerdere personen je juiste datum uitkiezen. 😉

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten