20180131 130254 e1517401527623
| | |

Gespot: Sourcy Water met appelsmaak; gezond & lekker!

Zojuist kwam de postbode een onverwacht pakketje brengen. Er bleek een koeltas met 4 pakjes Sourcy Water met appelsmaak in de doos te zitten. Bedrijven sturen af en toe producten op naar Onlybyme met uiteraard de hoop dat we er enige aandacht aan besteden. Vaak proberen we dit soort producten uit en geven via sociale kanalen van Onlybyme onze mening.

Sourcy Water met appelsmaak

Dochter(7): Water met appelsmaak is lekker!

Ditmaal ben ik zo enthousiast dat ik er direct ‘spontaan een korte blog aan wijdt. Want hoewel we bij de eerste smaken niet onverdeeld enthousiast waren, is deze nieuwe smaak een gat in de roos. (Is het een gat in de roos of ……., het voelt als een contaminatie, maar kom er op het moment van schrijven even niet op, hahahaha, heb je met spontane snelle blogs even tussendoor. 😉 )

Sourcy Water met appelsmaak

Persoonlijke beleving – Sourcy Water met appelsmaak

Barbara(40): Ongelooflijk maar waar! Het smaakt echt lekker! De mening van mijn 7 jarige dame verraste me nog het meeste. Ze wilde in eerste instantie niet eens proeven, daar de eerdere smaken duidelijk niet haar goedkeuring konden wegdragen. Hoe anders is het bij deze versie van Sourcy Water met appelsmaak. Het is niet te vergelijken met appelsap maar ja de smaak van appel proef je zeker en dan zonder de mega hoeveelheid suiker die je bij appelsap ook direct gratis erbij naar binnen krijgt.

Riana(7): ‘Hè! Deze is nog lekkerdere dan gewone appelsap!’ Direct werd het koeltasje door haar gereserveerd. ‘Handig voor onderweg’, oordeelde ze wijs, ‘met lekkere drankjes erin!’ 😉

Zo krijg je je kinderen die niet van water houden aan het water! Ik ben ervan overtuigd dat kinderen die niet graag water drinken, door deze smaak sneller zullen leren waterdrinken. Een gezonde gewoonte die ik zo goed vind, dat ik direct besloot hier een korte blog aan te wijden, ook al is er geen samenwerking over afgesproken, enkel een vraag de smaak te proeven en onze mening erover te laten weten.

Wel bij deze Sourcy: je hebt er twee nieuwe fans bij!

Geen zoetstoffen, Geen E-nummers en Geen suiker!

Ga jij deze smaak ook proeven? Met een maatschappij en vooral voedingsindustrie die steeds meer suiker overal in stopt met het idee dat de verslavende werking van suiker mensen laat blijven kopen, vind ik dat Sourcy een goede stap zet om kinderen een alternatief te bieden. Enthousiasme alom!

 

Gerelateerd:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten