|

Een hele grote grijze wolk

De tegenstellingen in het leven kunnen soms heel groot zijn. Zo ook in Huize Onlybyme.

Het gaat heel goed hier en toch…

… een hele grote grijze wolk.

Het gaat goed met ons!

We voelen ons thuis in het dorp, waar we nu driekwart jaar wonen. Hebben ons, voor zover mogelijk, ingeburgerd. Echt ‘van hier’ zullen we nooit worden en dat is ook helemaal niet erg. De mensen zijn gemoedelijk, de school lekker dichtbij en Riana heeft haar plek daar nu goed gevonden.

Riana is een heerlijke kleuter en alle ontwikkelingen gaan steeds sneller  lijkt het wel. Nog even en mijn kleine meisje verandert in een echt dametje. 5 Jaar in leeftijd, maar al een echte wijsneus die me dagelijks weet te verbazen met haar gedachtegangen.

De ontwikkelingen op Onlybyme zijn ook erg leuk om mee te maken. Zo af en toe verbaas ik me werkelijk over wat er allemaal gebeurd. Wel kan ik er intens van genieten en ben ik dankbaar. Het opstarten van het leesteam door boekfanaten is een goede zet geweest. De eerste recensies van leden zijn onderweg.

Daarnaast blijven er leuke nieuwe samenwerkingen op ons pad komen. Vaak in combinatie met leuke winacties voor de lezers. Niets leuker dan iets mogen weggeven. Dat doe ik dus erg graag. Maandag mocht ik weer 4 winactie sluiten en meerdere lezers blij maken.

Verder zijn er positieve ontwikkelingen in ons leven waar ik snel meer over zal vertellen. Ik geniet er nog heel even privé van. 😉

Enkel er blijft een hele grote grijze donderwolk hangen boven al dit moois, hoe dankbaar ik ook ben voor alles wat ons mag overkomen, deze grijze wolk wil maar niet verdwijnen.

Eerder schreef ik er al over: Elk huisje heeft zijn kruisje

grijze wolk

De grijze wolk is er nog steeds ;-(

Aangezien ik geen zeur wil zijn en alle details naar buiten wil brengen tot ik duidelijkheid heb, wat mij precies mankeert. Hou ik de dingen die ik hierover schrijf algemeen. Wel ben ik blij te kunnen vermelden dat ik vrijdag ‘eindelijk’ gezien wordt door de specialist. De eindeloos lijkende wachtlijst is voorbij.

Uiteraard verwacht ik vrijdag geen pasklare oplossing, maar dan kan er tenminste wat gedaan worden om tot een diagnose en daarna oplossing te komen. Mijn leven wordt nu, meer dan me lief is, beperkt door klachten, die ik niet kan toeschrijven aan een diagnose en dus ook niet weet hoe daarmee om te gaan.

Kortom, de zon schijnt in Huize Onlybyme, maar die grijze wolk aan de horizon wil maar niet weg. Hopelijk weet ik na vrijdag iets meer!

Wordt vervolgd!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten