http://www.kaartwereld.nl/valentijnskaarten/kaartwereld-liefde-veel-liefs.html
|

Een kaart sturen met Moederdag

Moederdag – Mama’s zijn en blijven heel speciaal!

Elk jaar staan we even stil bij Moederdag hier in huize Onlybyme. Je mama heeft je op de wereld gezet, inmiddels weet ik als ervaringsdeskundige wat voor een hels karwei dat is. 😉 Een klein momentje om te denken aan hoe bijzonder die vrouw in je leven is geweest en altijd zal zijn, is in mijn ogen vanzelfsprekend. Ook al ben je het als dochter uiteraard wel eens oneens met je mama. Dat zie ik nu al terug bij dochterlief, het is en blijft altijd je mama, onvoorwaardelijk.

Vaak gaat oma met vakantie in het voorjaar en zo ook dit jaar. Ze is naar verwachting dus niet thuis te bezoeken. Gelukkig komt de post overal. Tegenwoordig wordt het je extra makkelijk gemaakt doordat je online je kaart kan bestellen, foto’s kan toevoegen en laten verzenden, wanneer je wil, naar waar je maar wil. Mijn grootste probleem is feitelijk het komen tot een keuze? Kiezen is niet mijn beste eigenschap en om nu meerdere kaarten op te sturen is ook weer zowat!

Kiezen is moeilijk!

[foogallery id=”6614″]

Of toch eentje van deze drie?

[foogallery id=”6616″]

Meestal laat ik Riana helpen met kiezen en dan hebben we de basis. Daarna begint de volgende horde. Welke foto uit de vele foto’s die deze hobbyfotograaf schiet per jaar, gaan we gebruiken. Een beetje een actuele, een lieve, leuke, grappige of ontroerende… zucht… daarom dus tijdig beginnen hier met het Moederdag kaart project!

In samenwerking met Kaartwereld mag ik 2 lezers van Onlybyme blij maken met een tegoed van € 10,- en ben ik ook voor mezelf gaan ‘winkelen’. Dus van vele bronnen met erg leuke kaarten, naar slechts één website. Blij verrast snuffelde ik daar rond. Wat een keuze! Ook voor de liefhebbers van kaarten, zonder foto’s genoeg keus voor Moederdag en alle andere gedenkwaardige momenten per jaar, dat je overweegt een kaartje te sturen naar een dierbare.

Ze hebben zelfs een soort spaarsysteem waar je kan sparen voor gratis kaarten en ik vond ook de andere categorieën erg leuk om te zien, maar beperkte me maar gauw weer tot mijn taak van het moment: een Moederdag kaart!

Inmiddels heb ik mijn keuze gemaakt, voor wat betreft de kaart, nu dus de fase ‘welke foto’ en dat duurt nog wel even. Veel te lang om deze blog uit te stellen, want ik mag immers 2 lezers van Onlybyme blij maken met een tegoed van 10,– euro om daar te besteden aan 1 of meerdere kaarten. Altijd leuk om iets te mogen weggeven, maar als jullie net zo lang doen over het maken van keuzes als ik, hebben jullie wel genoeg tijd nodig om dat allemaal nog geregeld te krijgen voor Moederdag dit jaar! 😉

Doe je mee aan deze winactie met kans op leuke kaarten? En mocht je niet weten wie je blij kan maken met een leuk kaartje. Graag laat ik mijn adresgegevens bij je achter hoor. Ben dol op post! 😉

Winactie: 2 x een tegoed van 10,– euro

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • De actie loopt t/m volgende week woensdag middernacht.
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht.
  • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.

(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Kaartwereld.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten