schoencadeautjes
| | |

Schoencadeautjes, liefst betaalbaar en nog leuk ook!

Het Sinterklaasgedoe gaat weer beginnen!

Nog een week is de brave man onderweg met de boot vanuit het zonnige Spanje en dan wordt er hier in Huize Onlybyme weer dagelijks hardop gezongen voor het slapen gaan. Er worden tekeningen gemaakt, uiteraard met verlanglijstjes.  Mama wordt gevraagd om wortels te kopen, voor het paard en uiteraard zetten we ook wat water neer, voor het geval de schimmel dorst heeft.

schoencadeautjes

De speelgoedwensen van dochterlief

Soms vraag ik even wat dochterlief voor geweldige tekeningen heeft gemaakt vol met speelgoedwensen. Maar het is duidelijk, een hond die kan lopen of een elektrisch bestuurbare auto (dametje is gelukkig niet enkel van de poppen hier). Interactie en beweging, dat is wat ze wil. Met bijna 6 jaar is ze erg goed in het verwoorden van alles, maar beter wel even navragen wat ze allemaal voor moois tekent, voordat de Sint het verkeerd begrijpt!. 😉

Schoencadeautjes gewenst!

Buiten het grote feest rond 5 december, wordt haar schoen natuurlijk niet gezet voor de show, ze hoopt dat er ook in de ochtend iets wordt gevonden, wat leuk is om mee te spelen.(Uiteraard niet elke dag, zo vaak mag ze ook haar schoen hier niet zetten. Daarbij geef ik liever iets kleins waar ze mee kan spelen, dan snoepgoed.)

Logeerpietje
Foto vanuit Huize Onlybyme in 2015.

Met alles steeds duurder en duurder, ben ik als ‘hulpsinterklaas’ eens gaan zoeken naar een goed alternatief. Buiten goedkoop heb ik ook een gruwelijke hekel aan winkelen (en ja ik ben op- en top vrouw, maar dit is ergens misgegaan….). Sinds de online wereld bestaat, doe ik liefst alles online. Zelfs af en toe de ‘gewone’ boodschappen moet ik bekennen, al ga ik daar meestal dan toch nog wel voor naar de winkel. Heus kom ik ook af en toe in winkels die voor minder geld best leuke dingen in de aanbieding hebben. Enkel is het gevaar dan, dat ik met behalve waar ik voor kom (vaak maar een paar items), eindig bij de kassa met een hele kar vol. Dat strookt dan toch weer niet echt met proberen geld te besparen. Herkenbaar?

Waar kun je online goed slagen voor schoen cadeautjes?

Tijdens wat online gesnuffel (lang leven Google) kwam ik uit bij een site die ik graag met jullie wil delen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar je kan er goed terecht voor onder andere speelgoed en ze hebben ook een hele hoek schoencadeautjes in hun assortiment. Ik heb het over Lobbes. Buiten speelgoed hebben ze ook boeken, kantoorgerei en van alles op het gebied van wonen. Ze versturen alles per PostNL wat je €4,99 per verzending kost onder de €35.- en daarboven is de verzending inclusief.

Nu kom je voor schoencadeautjes niet aan €35,- (althans ik niet), maar als je het combineert met iets anders uit hun assortiment, wordt het zeker interessant. Want ze hebben best veel leuke schoenvullers al onder de €2,50. Daarbij is het ook nog mogelijk een particulier of zakelijk account aan te maken, wat weer handig is voor de administratie als je een bedrijf(je). Zelf dus gelijk een account aangemaakt op naam van Onlybyme. Want aan kantoorartikelen wordt hier best e.e.a. verbruikt per jaar. Dus kan ik naast mijn schoencadeautjes, gelijk wat enveloppen bestellen, etc. om de €35,- grens te bereiken. (Als ik kan besparen dan graag, dus die verzendkosten liefst inclusief.)

Maar terug naar de schoencadeautjes… ik dwaal teveel af…..

In mijn ogen kunnen schoencadeautjes bij Lobbes.nl een goed alternatief zijn voor het winkelen in de drukke stad, het in lange wachtrijen staan bij de kassa’s, zeker deze periode van het jaar en de ergernis jezelf besparen als iets niet meer voorradig is. Zeker als je ook graag online winkelt en toch een klein beetje wilt letten op de centjes! Laat ik eens wat voorbeelden geven, die ik zelf ook wel interessant vind en overdenk aan te schaffen.

Schoencadeautjes onder de €2,-

Voor zowel jongens als meisjes hebben ze echt genoeg keus, deze 6 voorbeelden zijn allen onder de €2,-. Het is slechts een selectie van vele andere items, onder de €2,50 zijn er alleen al 223 leuke items te vinden voor in de schoen. Indien het wat duurder mag tot €5,- , dan verruim je de keuze zelfs tot 345 speeltjes. Deze hulpsinterklaas heeft al e.e.a. op het oog. 😉

 

Waar ga jij je schoencadeautjes vandaan halen hulpsinterklaas? Ik heb mijn plekje online gevonden!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten