ONLYBYME viert haar derde verjaardag
|

ONLYBYME viert dubbel feest: 2000 likes en nog iets veel groters!

Gister, de dag dat Onlybyme op Facebook de 2000-ste like* ontving

2000likes

was het een extra speciale dag, we vierden (in stilte) een veel groter ‘iets’. 

 

Toen ik zag dat deze leuke momenten samenvielen besloot ik de ‘verrassing’ te wijzigen naar …..

event 2676609 1920b2

We hadden het binnenskamers gehouden dus nee je hebt niet het verjaardagsfeest gemist gister! Feliciteren vandaag is dan ook zeker (nog) toegestaan! 😉

ONLYBYME viert dubbel feest; én 2000 likes én het 3-jarig bestaan!

Toen ik zag dat de 2000- ste like zou gaan vallen rond de verjaardag van Only besloot ik de blog over het driejarig bestaan een dagje op te schuiven om de verrassing nog iets groter te maken….

Als Only jarig is, is het min of meer de gewoonte geworden dat Only trakteert: vandaar dat ik spontaan heb besloten niet 1 maar 3 winnaars te kiezen bij de speciale winactie waar mensen tot afgelopen nacht 00.00 uur aan konden meedoen.

Het gaat om deze actie:

https://onlybyme.nl/lifestyle/verrast-worden-winactie/

DE WINNAARS WORDEN ALS VOLGT BEKEND GEMAAKT:

Op drie niet vooraf bekende tijdstippen gedurende vandaag 10 april zal er een nieuwe winnaar worden bekendgemaakt en wel hier in deze blog… met je raadt het al, een waarschuwing op Facebook dat er weer een winnaar bekend is.

Deze winnaars krijgen elk een bepaalde tijd** om hun prijs te claimen (het is toegestaan hem/haar te taggen of op wat voor manier dan ook te attenderen), denk hierbij zeker niet in dagen, eerder in uren!!!!

Daarna wordt er een nieuwe winnaar getrokken, weer op een nog niet bekend tijdstip met weer een beperkte tijd om te reageren….. deze tijd zal bij de tweede winnaar korter zijn dan bij de eerste, om het extra spannend te maken. En bij de derde nog korter!

Uiteraard mag je elkaar een beetje helpen met het ‘waken’ vandaag! 😉 Of zeg jij bewust niets tegen de winnaar als je deze kent, in de hoop dat je zelf de winnaar gaat worden (nee toch??). 😉

Hopelijk nemen jullie mij dit kleine ‘plaagelement’ vandaag niet kwalijk.

Feitelijk zijn wij, ik en het hele Only team, blij al 3 jaar te bestaan en daarom erg vrolijk gestemd. Daarbij is standaard soms erg saai en is het juist leuk eens lekker eigenwijs te doen. Totaal tegen het normale in… vandaar deze aparte dag!

Behoor jij tot de gelukkige winnaars? Claim jij je prijs op tijd?

 

DE EERSTE WINNAAR IS BEKEND EN HEEFT TOT 14.00 UUR DE TIJD TE REAGEREN!

Heb jij deze onderstaande reactie op Onlybyme achtergelaten? Reageer dan per mail naar barbara@onlybyme.nl met het adres waarmee je dit onderstaande bericht hebt gepost op deze website. Ik hoop dat het je lukt en je eventueel helpende medevolgers hebt die je willen attenderen als ze denken dat jij deze tekst hebt achtergelaten!

Winnaar 1

DE TWEEDE WINNAAR IS BEKEND EN HEEFT TOT 21.00 UUR DE TIJD TE REAGEREN!

Ook voor deze winnaar geldt graag mij mailen via barbara@onlybyme.nl vanaf het mailadres waarmee je hebt deelgenomen om je prijs te claimen. Leuk dat je iets voor je zus hebt aangevraagd. Geef je me jouw adres of dat van je zus waar de verrassing heen kan? Hopelijk lukt het je om voor 21.00 uur te reageren! Succes!

winnaar 2

DE DERDE WINNAAR IS BEKEND EN HEEFT TOT 00.00 UUR DE TIJD TE REAGEREN!

winnaar3

 

ONLYBYME viert haar derde verjaardag – stukje taart?

dubbel feest

NOTEN:

  • *Gezien er soms ‘ineens’ meer mensen FB verlaten en/of stoppen met het volgen van Onlybyme kan het zijn dat we nog tijdelijk even onder de 2000 duiken komende week/maand.
  • ** De tijd waarin mag worden geclaimd neemt af met per nieuwe winnaar en wordt per bekendmaking openbaar gemaakt. Dit om het extra spannend te houden of de winnaars op tijd zijn en ook of anderen nog een kans krijgen op de prijs indien ze te laat zijn. 
Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten