zwijn
|

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn 2016

 ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn 2016

Vanaf 15 april start de 8ste editie van ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn bij de Beeldentuin in Garderen. Al jarenlang een zeer bijzonder evenement dat wordt bezocht door mensen uit alle windstreken.

Namens de organisatie van ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn mag Onlybyme 2 x 2 kaarten aan haar lezers weggeven. Lees verder, hoe je kunt meedoen aan de winactie!

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn Thema 2016 : Rien Poortvliet

Dit jaar is het thema geheel in de stijl van de Wereld van Rien Poortvliet. Wie kent zijn tekeningen niet! Een herkenning uit de jeugd, voor velen en super toegankelijk voor zowel jong en oud. Rien Poortvliet was een meester in het vastleggen van de natuur op papier. Zijn tekeningen vertelden haast zonder woorden, hele verhalen. Dit jaar wordt zijn werk als thema uitgewerkt door de allerbeste zandkunstenaars. Het belooft een lust voor het oog te worden.

't Veluws Zandsculpturenfestijn

Naast de zandsculpturen is er ook een expositie te bekijken met originele werken van Rien Poortvliet, uitgeleend door het Rien Poortvliet Museum.

Bekijk het eens van bovenaf!

Ga met de monorail de lucht in en geniet van alle kunstwerken vanuit de lucht. Zo zie je nog meer details en kan je echt met het hele gezin genieten tijdens de rit van alle mooie werken. Een kabouter houdt jullie gezelschap in het karretje!

zwijn

Liefhebbers van spreekwoorden en gezegden opgelet!

Voor de puzzelaars onder de bezoekers een geweldige uitdaging. Weet jij alle 40 spreekwoorden en gezegden te ontcijferen in de gemaakte zandsculpturen? In één van de overdekte ruimtes word je hiertoe uitgedaagd en maak je kans op mooie prijzen!

Uiteraard is er ook aandacht voor de inwendige mens, door op het terrein meerdere gelegenheden tot het nuttigen van een drankje en een hapje aan te bieden. Na het bezichtigen van alle zandindrukken kan je je hart uiteraard ook nog ophalen in de mooie beeldentuin zelf (3000m2), met zeer veel inspiratie voor de eigen tuin.

Praktische gegevens

  • Duur Festival: 15 april t/m 29 oktober 2016.
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en zaterdag 10.00 – 17.00 uur. Zondag gesloten.
  • Toegangsprijzen: 0-5 jaar gratis, 6-12 jaar €4,50 en 13 jaar en ouder €9,50.
  • Gratis parkeren en heel het park is rolstoelvriendelijk.
  • Meer informatie is te vinden op www.zandsculpturen.nl.

Krijg je al zin om zelf de komende maanden ergens een bezoek te brengen aan dit geweldige Festival? Doe mee met de winactie! Onlybyme geeft 2 x 2 entreekaartjes aan de gelukkige winnaars.

Winactie ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

  • Laat je naam en mail achter en geeft aan dat je mee wilt doen.
  • De actie loopt t/m volgende week woensdag middernacht.
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.
  • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen. Laat het weten als je daar gebruik van hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van de winactie via deze zelfde kanalen. (Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten