IJsbeelden Festival 2013 2014 1
| |

Nederlands Ijsbeelden Festival

Ben jij als eens naar het Nederlands Ijsbeelden Festival geweest? Ook dit jaar vindt dit festival weer plaatst in Zwolle vanaf 12 december.

Onlybyme mag 3 x 2 kaartjes weggeven met een winactie. 

IJsbeelden Festival 2013-2014Het Nederlands Ijsbeelden Festival te Zwolle

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 12 december 2015 tot en met zondag 24 januari 2016 wordt de NS-Loods bij station Zwolle omgetoverd tot een adembenemende wereld van kraakhelder ijs, glinsterende sneeuw en spectaculaire attracties. bron

Afgelopen jaar trok dit geweldige festival meer dan 90.000 bezoekers. Dit jaar wil de organisator het festival uitbouwen tot het meest opzienbarende winterevenement dat Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 3 hallen vol adembenemende ijssculpturen, gemaakt door de beste kunstenaars uit de hele wereld. Themawerelden, special effects en verder veel ijs-, sneeuw- en winterplezier voor jong en oud.
_MG_2847

Journey Through a Frozen World

Het thema van dit jaar is ‘Journey Throuh a Frozen World’. Er kan een wereldreis worden gemaakt langs de highlights van meer dan 2o landen en werelddelen. “Denk aan piramides, The Opera House, de Taj Mahal, Mount Rushmore en de Big Five. Maar er is vooral ook heel veel te beleven“, als Marc van Aalst van het organisatieteam.

_MG_3982

Er is behalve veel te zien, ook veel te doen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar: www.ijsbeelden.nl .

De organisatie van het festival wil graag een aantal kaarten weggeven aan liefhebbers. Zou jij één van de 3 setjes kaarten willen winnen?

Doe mee met de WINACTIE!

Het enige wat je verplicht moet doen om kans te maken op deze kaartjes is: reageren op dit bericht, zeggen dat je graag meedoet en je naam en email (afgeschermd) achterlaten. Zo kan ik je namelijk bereiken als je gewonnen hebt. De winactie loopt tot woensdag 9 december middernacht. Op donderdag zoek ik contact met de winnaars per mail.

Wil je extra kans maken om te winnen? Maak gebruik van de 2 extra winkansen door de FB pagina van Onlybyme te liken en het bericht openbaar te delen. Geef in je reactie aan dat je dit hebt gedaan. Dan weet ik, wie ik moet checken.

Veel succes met winnen en laat gerust weten hoe het bezoek is geweest achteraf!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten