| | | |

Winactie: kaartjes voor Margriet Winter Fair GESLOTEN

Voor liefhebbers van de winterperiode met al zijn gezelligheid en warmte een event dat je niet wil missen!

logo feest zonder lijnen klein

Ga jij naar Margriet Winter Fair?

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland, met dit jaar haar 15-jarige jubileum!

Iedereen die houdt van: woon- en lifestyle, workshops (mode, beauty of lifestyle), shoppen langs vele honderden kraampjes met producten, die deze tijd van het jaar extra feestelijk maken, sfeerproeven en ideetjes opdoen, hapjes proeven in het kooktheater, modeshows, demonstraties, nieuwe producten proberen, genieten van een optreden van één van de vele bekende artiesten, of je favoriete Margriet-columnist ontmoeten. Het kan op Margriet Winter Fair!

Van 13 t/m 19 november dompelt de Jaarbeurs in Utrecht zich helemaal onder in het Winterthema en is dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur. Op www.margrietwinterfair.nl is veel extra informatie te vinden.

Margriet Winter Fair

Win jij gratis kaartjes?

Misschien kan jij gratis naar Margriet Winter Fair toe met je vriendin, moeder, dochter of partner, als je meedoet aan deze winactie! ONLYBYME mag 2x 2 kaartjes weggeven, dus doe mee en waag een gokje! Niets zo leuk, als naar een geweldige event toegaan en ook nog eens met gratis toegang toch?

Bij elke winactie een paar regeltjes, maar we houden het zo simpel mogelijk ditmaal!

  • Reageer met je naam en email (is niet zichtbaar voor anderen) onder dit bericht, zodat ik je kan bereiken. Dit is het enige wat verplicht is!
  • Wil je extra winkansen, dat kan!  Extra winkansen zijn te verdienen door het “liken” van de Facebookpagina van ONLYBYME, het volgen van ONLYBYME op Twitter en het delen van het bericht op sociale media (Facebook en/of Twitter). Dat betekent 5x kans als je alles doet, maar nogmaals, het is niet verplicht, enkel extra kans! Indien je van extra winkansen gebruik maakt, geef dat dan even aan in je reactie, zodat ik het kan nagaan.
Heel veel succes met meedoen en misschien ben jij wel één van de 2 gelukkige winnaars! De winactie loopt tot woensdag 11 november middernacht!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten