Persfoto van tijdens de opbouw
| |

Het IJsbeelden Festival

Vorig jaar mochten we al een bezoek brengen aan het IJsbeelden Festival te Zwolle en een aantal liefhebbers gelukkig maken met toegangskaarten. Wendy is namens Onlybyme met haar gezin daar naar toe geweest. Ze kwamen vol indrukken terug! Lees hun impressie om je alvast een beeld te kunnen vormen.

Persfoto van de giraffen tijdens de opbouw
Persfoto van de giraffen tijdens de opbouw van vorig jaar.

Ben jij als eens naar het IJsbeelden Festival geweest? Zou dit iets zijn voor jouw gezin, een stel vrienden of als cadeautje onder de kerstboom? Lees verder hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Het IJsbeelden Festival

Afgelopen jaar trok het festival meer dan 150.000 bezoekers en is daarmee uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. In onze ogen is dit echt dé tip om eens tijdens de kerstvakantie te bezoeken met je gezin. Al is het festival al eerder geopend vanaf zaterdag 10 december tot en met zondag 5 februari, dus mocht het net die twee weken niet lukken, dan kan het ook eerder of later. Waarschijnlijk zal het dan iets rustiger zijn met bezoekers, maar vorig jaar was het volgende Wendy gezellig druk tijdens de Kerstvakantie, dus laat je niet door de drukte weerhouden!

Het IJsbeelden Festival is een internationale ijssculpturen event met de grootste kunstenaars op ijssculping gebied die in November in een paar weken tijd de mooiste creaties in elkaar zetten om daarna door ons te kunnen worden bezocht.

IJsbeelden Festival

“Music Inspires”

Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2016-2017 is: ‘Music Inspires’. Wereldberoemde artiesten, muziek stijlen, muziekinstrumenten, componisten en muzikanten worden in glinsterend sneeuw en kraakhelder ijs uitgebeeld. In combinatie met ‘special effects’ worden ijsbeelden van wel 6 meter hoog, met meer dan 275.000 kilo ijs, 275.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C, tot leven gewekt.

bron: www.ijsbeelden.nl

Krijg je al zin om ook erheen te gaan en gewapend met jas sjaal en handschoenen al dit prachtigs zelf te gaan bekijken? Namens de organisatie mag Onlybyme een gezin gelukkig maken met entreekaarten. Een leuke besparing zo tijdens deze dure maanden!

WINACTIE IJsbeelden Festival gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze toegangskaarten wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt tot en met zondag 4 december middernacht. Daarna wordt contact gezocht via de mail met de winnaar.
  • De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd op Onlybyme, neem gerust een kijkje!

Wil je een extra winkans?

  • Verdubbel je winkans door deze winactie ook op Facebook openbaar te delen en daar te reageren. (Niet verplicht.)

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer:

Deze winactie betreft een samenwerking.

De rechten van de foto’s behoren de fotograaf toe en zijn beschikbaar gesteld door de organisatie.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten