Koor 1 1
| |

Winactie: kaartjes Winterfair In Dickensstijl! GESLOTEN

Een geweldige Winterfair in Dickenssfeer in de beeldentuin in Garderen!

Jij kan daar gratis toegang voor verkrijgen door mee te doen aan de winactie. Namens de organisatie mag ik 2 x 2 kaartjes weggeven aan de liefhebbers. 

WINTERFAIR  IN DICKENSSTIJL!

In december opent de Beeldentuin in Garderen op een 7-tal dagen haar deuren voor liefhebbers van een prachtig en sprookjesachtig decor, waarmee je je waant in het Engeland van 1850.

Winterfair

Dit jaar de 8-ste editie van de Winterfair

Dit is uiteraard niet voor niets, want de totale sfeer is geweldig. Je komt allerlei personages tegen uit de boeken van Charles Dickens. Ook de mensen achter de diverse kraampjes zijn gekleed in de stijl van weleer. Er zijn verschillende koren aanwezig, oude ambachten worden gepresenteerd en er zijn heerlijke geuren waarneembaar vanuit de vuurkorven en gepofte kastanjes.

Winterfair-Garderen2

Zowel buiten als binnen

Er zijn zowel binnen als buiten, gezellig verlichte kraampjes en stands te vinden met verrassende producten. Ook de winkeltjes in het hoofdgebouw zijn zeker het bezoeken waard met elk in eigen thema ingerichte kamers met spulletjes voor in huis. Laat je verrassen in de Ot en Sien kamer, babykamer, Engelse kamer en Landelijke Lavendelkamer!

Ook is er een gezellige brasserie-lunchroom Rozentuin waar je wordt bediend door o.a. mensen met een verstandelijke beperking. Er is daar keuze uit heerlijke winterse gerechten.

Koor-1

Diverse koren zingen je gezellig toe en mocht je alles gezien hebben dan wandel je ook nog eens zo de natuur in, met de Veluwse bossen direct naast het terrein. De schaapskooi is dan natuurlijk een ‘must see’ voor de kinderen.

hert-op-de-Veluwe

Bij slecht weer is er binnen ook heel veel te zien. In de exposieruimte kan je de Nachtwacht op ware grootte bewonderen, evenals ‘de Aardappeleters”, van Vincent van Gogh. Niet op doek, maar in 3D opgebouwd uit zand. Diverse zandbeelden zijn her en der te vinden. Ook is er in de etalages waarneembaar hoe het vroeger allemaal ging.

Kortom een leuk uitje om samen met je partner, vriend of vriendin te doen, maar ook kinderen vinden hier hun weg, met allerlei interessante  activiteiten die nog leerzaam zijn ook!

De winterfair details:

Open donderdag 3 t/m zaterdag 5 december én woensdag 9 t/m zaterdag 12 december 2015 in de Beeldentuin te Garderen. De Winterfair is geopend van van 10.00- 21.00 uur en toegang voor kinderen tot 12 jaar is geheel gratis! (De laatste zaterdag sluit het geheel om 17.00 uur) De toegang is €6,50 vanaf 13 jaar en ouder, maar je kan hier dus gratis toegang winnen! Ook parkeren voor de auto is geheel gratis!

Bezoek voor meer details: www.winterfairgarderen.nl

Al zin gekregen om er naar toe te gaan? Ik wel!

Doe mee met de winactie en wieweet ben je één van de gelukkige winnaars!

WINACTIE

De regels:

  • Laat je naam en mail achter en geeft aan dat je mee wilt doen.
  • De actie loopt t/m 30 november zodat de kaartjes op tijd arriveren bij de winnaars!
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.

Extra winkansen: (niet verplicht)

  • Like de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Deel het bericht op Facebook en /of Twitter.
  • Volg Onlybyme op Bloglovin
  • Volg Onlybyme op Twitter
  • In totaal dus 5 extra winkansen mogelijk!

Heel veel plezier met meedoen! En veel geluk met winnen toegewenst!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten