Winactie: 4 x 2 toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs! GESLOTEN 49


vakantiebeurs 2016De Vakantiebeurs 2016 van 13 t/m 17 januari in de Jaarbeurs te Utrecht

Nederlanders zijn een reislustig volk! Velen gaan er jaarlijks op uit voor een trip naar, waar dan ook ter wereld. Of het nu een relaxvakantie all-in betreft, of een backpack tocht door de middle of …. (you name it!) De vakantiebeurs is ‘the place to be’ voor het vergaren van allerlei informatie.

Onlybyme mag 4 x 2 toegangskaartjes weggeven via een winactie. Lees verder hoe je mee kunt doen.

 

Levensechter dan ooit!

De vakantie is naar de jaarbeurs toegehaald. Ga er sfeerproeven!

Proef, zie en ervaar zinderend Afrika of slenter over de sprookjesachtige Duizend-en-één-nacht bazaar. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie.

vakantiebeurs 2016

Ga jij solo op vakantie?

Dit jaar is er speciaal voor deze (groeiende) groep reizigers een apart thema: ‘Vakantiebeurs goes solo’. Je kunt wellicht je nieuwe reispartner vinden bij de meetingpoint  of op een speciale culinaire tocht.

Kookfanaten komen ook aan bod!

De liefhebbers van de internationale keuken komen ook goed aan hun trekken dit jaar in het kooktheater. Ook kunnen ze hun slag slaan op de Food Markert met heel veel lekkere DIY-wereldgerechten. Krijg je al zin om te gaan? Ik wel!

Vakantiebeurs 2016

Praktische informatie

De vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur en op vrijdag zelfs tot 20.00 uur. Er is goede parkeergelegenheid voor de jaarbeurs. Daarnaast is de jaarbeurs ook per trein erg goed bereikbaar. Kaarten aan de deur kosten €15,50 per stuk. Meer informatie over het volledige programma: www.vakantiebeurs.nl

Krijg je al zin om erheen te gaan? Wat zou er dan leuker zijn als je de entree niet zou hoeven betalen en toch kunt gaan sfeerproeven voor mogelijke vakantiebestemmingen dit komende jaar? Waag een gokje met deze winactie, je maakt maar liefst 4x kans op 2 gratis kaartjes!

Winactie voor gratis toegangskaartjes

Namens de organisatie van de Vakantiebeurs mag Onlybyme 4 x 2 kaartjes weggeven via een winactie.

De regels zijn eenvoudig:

 • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd) onder dit bericht, zodat ik je kan bereiken indien je 1 van de 4 gelukkige winnaars bent.
 • ‘Like’ de Facebookpagina van Onlybyme.
 • De actie loopt t/m zondagavond 10 januari middernacht. Op maandag 11 januari worden per mail de winnaars bericht met de code waarmee ze gratis via de site van de vakantiebeurs de kaartjes kunnen bestellen.

Je winkans verdubbelen?

 • Deel de actie via Facebook en/of Twitter en maak nog eens dubbel zoveel kans op 1 van de 4 winkansen!

 

Veel geluk toegewenst met het winnen van de kaartjes! Laat vooral even weten hoe het geweest is, achteraf!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

49 gedachten over “Winactie: 4 x 2 toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs! GESLOTEN

 • Roy Kusters

  Ik zou graag met mijn vrouw willen gaan. Zijn 4 jaar geleden voor het laatst op vakantie gegaan maar nu inmiddels met 3 wondertjes verder zouden we weer willen gaan maar weten niet waar heen

 • Bianca Schrijft

  Dit is echt eens een hele andere winactie. Ik doe heel graag mee, eens kijken welke inspiratie dit gaat opleveren voor de vakantie van dit jaar. Wij gaan al jaren naar hetzelfde resort en eigenlijk wil ik wel eens wat anders.

 • Petra L.

  Lijkt me geweldig om samen met mijn vriendin Jacqueline te gaan…. kunnen we samen inspiratie opdoen.
  En alvast heel veel voorpret hebben!

 • Doortje Nicolai

  Leuk om al helemaal in de vakantie(be)stemming te komen op de Vakantiebeurs!
  Ik neem mijn zusje mee, die is daar nog nooit geweest!

 • tjerkje schelhaas

  Het lijkt me leuk om samen met mijn ex collega naar de vakantiebeurs te gaan. De treinkaartjes zijn er al , nu de entreekaartjes nog. Het zou een enorme verrassing zijn voor haar, als ik win.

 • Theo

  Hallo Barbara,

  Bedankt voor winactie!
  Ik zou graag met mijn supervrouw Wilma naar de vakantiebeurs gaan.
  Volg en gedeeld via Facebook en Twitter (Survivaltrotter)
  Volg ook op instagram (survivaltrotter)

  met “Kei”-vriendelijke Brabantse “Geniet met de mensen die je energie geven”-groet,

  Theo

 • Eefje

  Ik ben op zoek naar een vakantie waarbij mijn vriend met een beperking en mijn moeder met haar beperkingen mee kunnen op vakantie. Het is niet makkelijk om hotels te vinden die een aangepaste kamer hebben. En hoop de juiste vakantie te vinden tijdens de vakantiebeurs.

 • Linda

  Heb eindelijk de planning voor volgende week een beetje rond en zou hier ook graag heen willen gaan om inspiratie op te doen. Dus als ik een kaartje kan winnen heel graag!

 • Marian Zw.

  Nog nooit naar de beurs geweest, na een aantal jaren waarin de kids te klien waren er verhuisd moest worden en nog veel meer wil,ik dit jaar wel weer eens echt op vakantie. Leuk naar de beurs om ideen op te doen. Wat kan en is leuk met kids? Gedeeld op twitter.

 • Angelina L.

  Mijn mams en ik zijn voornemens volgend weekend eens nieuwsgierig en gezellig een dagje rond te komen struinen op de Vakantiebeurs. Heel graag ding ik dan ook voor de kaartjes mee. En nu maar duimpjes draaien en hopen op een beetje geluk. 🙂

 • Eva Narcisz

  Beste Barbara, wat een geweldige kans. Wij gaan iedere jaar naar de vakantiebeurs – een beetje rondsnuffelen en ideeen opdoen voor onze volgende vakantie. Op de vakantiebeurs hopen we alles te vinden voor een mooie reis in het komende jaar! Het is altijd heel gezellig. Wij komen al een beetje in de vakantiestemming. Ik maak dolgraag kans op kaarten . Ik volg je op bloglovin en op twitter ( en heb de actie geretweeted ). Ik ga duimen, fijn weekend !

 • Claudia

  Wij willen als gezin, met kinderen die de laatste 3 jaar niet meer meegegaan zijn op vakantie, nog eenmaal gezamenlijk een mooie reis maken. Ik hoop en denk genoeg inspiratie te vinden op de vakantiebeurs.

 • Jenny Scholtens

  We zijn nog nooit op de vakantiebeurs geweest..,
  Gingen met gezin altijd naar de camping in Z-Frankrijk.
  Maar nu….
  Zijn de kids groot en gaan papa en mama weer lekker alleen reizen…
  Indonesië here come !!

 • Angela

  Wat een ontzettend leuke actie! Wij zijn er vorig jaar voor het eerst geweest. Vantevoren hadden wij al wat ideeën waar wij graag wat meer inspiratie voor wilden opdoen maar kwamen met zoveel meer thuis! Sjouwden ons werkelijk een breuk aan al die prachtige reisgidsen en geweldige bestemmingen.
  Zou graag dit jaar weer gaan , al was het alleen maar voor de voorpret. En hopelijk zien wij dit jaar door de bomen het bos wel haha.

 • Riekie Bos

  yeahhhh ik waag op de valreep graag een kansje!
  Doe graag inspiratie op voor vakanties dit jaar.
  En ik deelde de actie op facebook voor dubbele kans.
  Fijne zondag en groetjes van Riekie

 • monique

  Ik zou graag inspiratie op willen doen op de vakantiebeurs voor de vakantie van dit jaar, ik heb nog geen idee waar naar toe te gaan, misschien hier mijn vakantie bestemming kan vinden. Ik like deze leuke actie ook op Facebook en deel hem om zo een extra kansje te wagen.

 • wendy de graaf

  ik maak graag kans op kaartjes voor de vakantiebeurs… ben er 1x geweest en dat was heel leuk… maar dat was in 2004 😉 er is ondertussen vast veel nieuws 🙂

 • alex

  Ik zou graag samen met mijn vriendin hier heen willen gaan, zijn nog nooit op deze beurs geweest, maar zoals ik lees op de website van de vakantiebeurs, is het een gezellig dagje uit,er is van alles te doen, je kunt er zelfs duiken en ook alvast het eten proberen van sommige landen die op de beurs staan. Wij weten nog niet waar we op vakantie willen gaan, maar 1 dag rond lopen op de beurs komen we vast en zeker in vakantiestemming en vinden daar vast en zeker 1 of meerdere landen om op vakantiebte gaan dit jaar.

 • Mariska Voortman

  Wat een leuke win-actie!
  Zou heel graag naar de vakantiebeurs gaan. Het lijkt me erg gezellig en ik kom er thuis achter de computer gewoon niet uit waar we dit jaar vakantie kunnen gaan vieren.
  Dus ik waag graag een kansje.

 • Grete Karina

  Geen idee nog waar we heen willen dit jaar en daarom ga ik graag naar de Vakantiebeurs om inspiratie op te doen!
  Ik volg je op Bloglovin, twitter en FB en op twitter heb ik de winactie gedeeld.
  Nu maar duimen….

 • Fleur

  We zijn nog geheel clueless over wat we deze zomer gaan doen. Afgelopen jaar verhuisd, dus niet echt weg geweest. Zou graag een kijkje nemen op de vakantiebeurs om ons te inspireren

 • astrid

  Ik waag graag een kansje om samen met mijn zus een gezellig dagje vakantiebeurs te gaan doen en daar alvast een beetje het vakantie gevoel krijgen en inspiratie op doen voor onze vakantie samen en gezellig genieten van ons dagje weg.