vakantiebeurs 2016
| |

Winactie: 4 x 2 toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs! GESLOTEN

vakantiebeurs 2016De Vakantiebeurs 2016 van 13 t/m 17 januari in de Jaarbeurs te Utrecht

Nederlanders zijn een reislustig volk! Velen gaan er jaarlijks op uit voor een trip naar, waar dan ook ter wereld. Of het nu een relaxvakantie all-in betreft, of een backpack tocht door de middle of …. (you name it!) De vakantiebeurs is ‘the place to be’ voor het vergaren van allerlei informatie.

Onlybyme mag 4 x 2 toegangskaartjes weggeven via een winactie. Lees verder hoe je mee kunt doen.

 

Levensechter dan ooit!

De vakantie is naar de jaarbeurs toegehaald. Ga er sfeerproeven!

Proef, zie en ervaar zinderend Afrika of slenter over de sprookjesachtige Duizend-en-één-nacht bazaar. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie.

vakantiebeurs 2016

Ga jij solo op vakantie?

Dit jaar is er speciaal voor deze (groeiende) groep reizigers een apart thema: ‘Vakantiebeurs goes solo’. Je kunt wellicht je nieuwe reispartner vinden bij de meetingpoint  of op een speciale culinaire tocht.

Kookfanaten komen ook aan bod!

De liefhebbers van de internationale keuken komen ook goed aan hun trekken dit jaar in het kooktheater. Ook kunnen ze hun slag slaan op de Food Markert met heel veel lekkere DIY-wereldgerechten. Krijg je al zin om te gaan? Ik wel!

Vakantiebeurs 2016

Praktische informatie

De vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur en op vrijdag zelfs tot 20.00 uur. Er is goede parkeergelegenheid voor de jaarbeurs. Daarnaast is de jaarbeurs ook per trein erg goed bereikbaar. Kaarten aan de deur kosten €15,50 per stuk. Meer informatie over het volledige programma: www.vakantiebeurs.nl

Krijg je al zin om erheen te gaan? Wat zou er dan leuker zijn als je de entree niet zou hoeven betalen en toch kunt gaan sfeerproeven voor mogelijke vakantiebestemmingen dit komende jaar? Waag een gokje met deze winactie, je maakt maar liefst 4x kans op 2 gratis kaartjes!

Winactie voor gratis toegangskaartjes

Namens de organisatie van de Vakantiebeurs mag Onlybyme 4 x 2 kaartjes weggeven via een winactie.

De regels zijn eenvoudig:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd) onder dit bericht, zodat ik je kan bereiken indien je 1 van de 4 gelukkige winnaars bent.
  • ‘Like’ de Facebookpagina van Onlybyme.
  • De actie loopt t/m zondagavond 10 januari middernacht. Op maandag 11 januari worden per mail de winnaars bericht met de code waarmee ze gratis via de site van de vakantiebeurs de kaartjes kunnen bestellen.

Je winkans verdubbelen?

  • Deel de actie via Facebook en/of Twitter en maak nog eens dubbel zoveel kans op 1 van de 4 winkansen!

 

Veel geluk toegewenst met het winnen van de kaartjes! Laat vooral even weten hoe het geweest is, achteraf!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten