| |

Winactie: 3 x 2 gratis kaartjes Winter-Fair GESLOTEN

Wil jij graag naar de Winter-Fair in Ahoy, te Rotterdam? Je een dag laten onderdompelen in kerstsferen en volop ideeën opdoen op kerst en lifestyle gebied? ONLYBYME mag 3 x 2 kaartjes weggeven aan liefhebbers.

winterfair_logorood

De Winter-Fair in Ahoy

Het enige indoor Winter evenement in de regio van Rotterdam is uniek van zijn soort en al jaren een terugkerend festijn in de Ahoy. Het is uitermate geschikt om je een dag te laten inspireren op het gebied van kerst- en lifestyle producten.

De Winter-Fair is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje te laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyle producten. De Winter-Fair biedt de bezoeker een breed scala aan stands en sfeerkramen op het gebied van kerst artikelen, fashion, beauty, wonen, interieur, (bijzondere) reizen, lifestyle, delicatessen, sieraden,accessoires, nostalgie, creativiteit en nog veel meer! Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor iedere bezoeker van de Winter-Fair. Dagelijks zijn er modeshows te bewonderen, treden er artiesten op, Sinterklaas en de Kerstman komen op bezoek en er is een levende kerststal. bron

De Winter-Fair is dagelijks geopend van 2 t/m 6 december van 10:00 tot 17:30 en het beste via openbaar vervoer te bereiken. Metro Zuidplein stopt voor de deur van Ahoy. Er zijn wel parkeerplaatsen in de buurt, maar hou rekening met wat looptijd indien de parkeerplaats naast de Ahoy vol is.

Lijkt het jou leuk hierheen te gaan, met je partner, vriend of vriendin? Doe mee met de winactie en wellicht kunnen jullie gratis naar binnen!

aaSP0638_kerstk

WINACTIE

Om deel te nemen aan de winactie, de volgende regels:

Verplicht:

  • Reageer met naam en email (is afgeschermd) op deze winactie, dat je mee wilt doen.
  • De winactie loopt tot dinsdagavond middernacht. Op 2 december worden de winnaars per mail bericht.

Drie extra winkansen (niet verplicht):

Veel succes met winnen! En laat gerust weten hoe het geweest is!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten