The Snowman

Win 2 bioscoopkaartjes voor The Snowman

Fans van Jo Nesbo opgelet! We mogen namens de uitgeverij een fan blij maken met een tweetal bioscoopkaartjes voor The Snowman; de verfilming van de gelijknamige thriller van Jo Nesbo uit 2007.

The Snowman

Winactie The Snowman

Sinds 2 november deze maand draait de verfilming van The Snowman in de bioscopen in Nederland.

Daar er erg enthousiast is gereageerd op de winacties rond een aantal boeken van Jo Nesbo tijdens de recente ‘Jo Nesbo week’ op Onlybyme, hebben we de uitgeverij gevraagd of we ook de overige nog boeken in de reeks van Harry Hole mogen recenseren. Deze worden op dit moment door onze recensent gelezen en komen aan het eind van deze maand online met winacties.

Deze week mogen we van de uitgeverij alvast een fan blij maken met een tweetal kaartjes om The Snowman ergens in the bioscoop te gaan bekijken. Houd jij van naar de bioscoop gaan en ben je ook nog fan van de verhalen van Jo Nesbo? Dan is deze winactie echt iets voor jou!

Inhoud

Op de website van Pathé wordt het volgende over de film geschreven:

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

 

YouTube video

Acteurs

Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Fassbender wordt bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy).

Kritisch ontvangen film

De film is kritisch ontvangen door de Nederlandse pers. Zelf heb ik de film nog niet gezien en ook dit boek (nog niet) gelezen. Nu is het verfilmen van een goed aangeschreven boek niet standaard de garantie voor een goed scorende film. Toch neem ik recensies van films soms met een korreltje zout en vermoed ik dat de liefhebbers van de boeken van Jo Nesbo zich prima zullen vermaken tijdens deze thriller. Echter is en blijft filmbeleving, net als het lezen van boeken een persoonlijke smaak.

Ben jij een Jo Nesbo liefhebber en wil jij deze film graag in de bioscoop gaan bekijken? Doe gerust mee met deze winactie! 

Let op! Gezien de film al draait in de bioscoop is de doorlooptijd van deze winactie afwijkend en korter dan normaal op Onlybyme.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je twee bioscoopkaartjes voor The Snowman wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 19 november middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten