campings in frankrijk

Zomervakantie: campings in Frankrijk

Het is hier in het zuiden van het land nog heel even doorbijten. De zomervakantie gaat bijna beginnen. Nog een paar weken dan gaan ook hier de schooldeuren dicht voor 6 hele weken vol met vakantiepret in petto. Een zalig vooruitzicht. Zowel dochterlief, als deze mama is er echt aan toe! We hebben al de nodige plannen gemaakt die uiteraard ook op Onlybyme voorbij zullen komen. 😉

Vakantie Frankrijk en camping Frankrijk zijn populaire hits op Google.

Zelf gaan we dit jaar niet kamperen, maar veel mensen hebben  ‘camping frankrijk’ of ‘vakantie frankrijk’ al in de zoekwoorden ingegeven op Google om uit te kijken naar een leuke zomerbestemming niet al te ver hier vandaan. Je hoeft niet altijd helemaal naar Zuid Spanje of met het vliegtuig om al heerlijk van zomers weer te kunnen genieten. Binnen een paar uur sta je op Franse bodem (even afhankelijk van de locatie vanuit Nederland waar je vanaf vertrekt) en kan het feest van wijn, kaas en stokbrood beginnen.

Hoewel andere landen in Europa in populariteit omhoog vliegen, blijft Frankrijk een favoriete bestemming voor heel veel Nederlanders om een zonvakantie daar door te brengen, die ook nog eens goed met de auto te bereiken is. Vooral kamperen blijft in Frankrijk immens populair. Vele caravans vertrekken elk jaar die kant op, maar het kan ook anders. Al eens gedacht om daar ter plekke een luxe campeertent of caravan te huren?

campings in frankrijk

Campings in Frankrijk

Ze zijn er in overvloed, van zeer eenvoudig tot super de luxe, van zeer rustig tot zeer actief met hele dagen entertainment. De site van Lux-camp kan je een aardig eind onderweg helpen, om een goed geregelde luxe kampeervakantie te boeken. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring in dit specialisme en bieden goede kwaliteit kampeertenten en caravans aan om je vakantie zo luxe mogelijk te laten plaatsvinden. De Nederlandstalige klantenservice is een welkom iets bij het boeken voor veel mensen. Niet iedereen is de Engelse of Franse taal even machtig immers.

Mocht je nog iets zoeken voor deze komende periode op het gebied van luxe kamperen in Frankrijk, op Lux-camp.nl vind je een ruim aanbod met voor ieder iets wat precies bij jouw vakantiewensen rondom kamperen past!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten