13084146 1139534136091506 322673484 n
|

Uitwaaien en uitrusten

uitwaaien en uitrusten

“Hebben ze daar ook bollen dan?”, vroeg Mam aan de telefoon, toen ze tegelijk de foto op haar mobiel zag. Ja dus! Niet zoveel als in de bollenstreek, maar ik kwam toch wel wat velden tegen onderweg in het Zeelandse landschap, mij zo bekend van vroeger… (Jeetje, nu klink ik gelijk weer oud, maar als je al ongeveer 18 jaar verhuisd bent naar het Oosten van het land, voelt het als een soort van thuiskomen in je geboortestreek, al ligt die feitelijk ietwat noordelijker.)

uitwaaien en uitrusten

Gearriveerd in Bruinisse

Vanmiddag met redelijk weer (de buien vielen mee onderweg), naar Zeeland gereden. Geen oponthoud anders dan dat mijn turbo Picanto aangaf zonder nieuwe benzine de bestemming niet te willen bereiken. Gelijk van de nood een deugd gemaakt en een broodje gescoord. 😉

De route vervolgd en onderweg genoten van de uitzichten en op veilige plekken zonder te kijken wat ik schoot, de twee foto’s hierboven met de mobiel gemaakt.

Ingecheckt en wat gedronken tot het tijd was om de spullen uit de auto naar het appartement te brengen. Het is groot genoeg, niet luxe, maar het volstaat. Een siësta heeft me laten ervaren dat het bed goed ligt (gelukkig). Het gebouw is erg lawaaierig en ik heb dan ook al menig geluid meegekregen van de mensen om me heen. Ach, het zal vast meevallen vannacht, laten we het positief benaderen.

Inmiddels is het later in de avond en heb ik me al een paar keren verbaasd over hoeveel geluid mensen maken in een gehorig complex. 😉 Welke idioot zet er nu om half 12 ‘s avonds nog hard de muziek aan? Nou dat heeft diegene geweten binnen een paar tellen duidelijk ongewenste geluiden om die kamer heen.

Heb ondanks de slechte voorspellingen morgen (regen) wel zin om eruit te gaan. Boek mee, drinken mee en ergens een lekker plekje opzoeken en wat lezen, misschien een leuke strandtent ontdekken? Alles is mogelijk, als je er maar voor open staat.

Wordt vervolgd.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten