13059495 1141098785935041 80377483 n
|

Soms is iets niet wat het lijkt ;-)

Een appartement in een garagebox?!

13059495_1141098785935041_80377483_n

Je hebt behoefte er even tussenuit te gaan. Gaat zoeken naar een leuke passende aanbieding. Komt iets tegen, ziet de goede klanttevredenheid van het park en boekt. Goede grote landelijk bekende organisatie, die achter het complex zit. Buiten appartementen mooie bungalows. En je verwacht een bepaalde standaard. Wellicht fout van deze tante om daar vanuit te gaan. Toch mag ik mezelf best als ervaringsdeskundige beschouwen op het gebied van bungalows in Nederland.

13090032_1141098822601704_648071188_n

Persoonlijk verwacht ik dat ik vette pech heb gehad. Ik trof denk ik het meest troosteloze uitzicht. Voelde me weggestopt in een hokje met duidelijk vroeger een garagebox geschiedenis. Het interieur was degelijk te noemen, met uitstraling “toe aan vervanging” en daar bleef het bij.

Het bed duidelijk aan vernieuwing toe, ik lag letterlijk op de veren. De bank zat werkelijk voor geen meter. Kortom, een vertrek waar je hooguit de nachten door wilt brengen en dan het slechte bed voor lief neemt. Iets wat wellicht werkt wanneer als je hier slaapt voor een werkopdracht in de buurt. Of hoog zomer als je hele dagen aan de waterkant vertoeft, maar voor nu was het gewoon geen doen. Met het weer op standje “we duiken lekker even terug de winter in”, ben je niet hele dagen van huis en verwacht je iets van comfort, wat er gewoonweg niet was.

Er was zeer slechte isolatie. Dus zodra de verwarming uit was, was het heel snel fris daar. Geen isolatie, dus ook zeer gehorig. Wat ik allemaal heb meegekregen van andere tijdelijke bewoners ergens boven me, wil ik liever niet in detail toelichten. Kortom, een ervaring die ik graag anderen bespaar.

Toch wil ik wel de kanttekening maken dat er verder niet veel mis lijkt het de rest van het park. Ik kan niet over de overige appartementen oordelen, maar mocht je daarvoor kiezen, kies het meest luxe wat maar mogelijk, al zou ik persoonlijk voor de bungalows gaan. De bungalows zagen er goed uit, de voorzieningen ook.

Dit appartement type Agaat was duidelijk nog aan opknapbeurt toe en ik had het nooit gedaan als ik had geweten zo te worden weggestopt in een hokje met garagebox geschiedenis. Dit verwachte ik niet en zou ik mezelf nooit hebben aangedaan.

Deze ervaring zal ik heel goed opslaan in mijn geheugen: dit nooit meer!

 

Eerder naar huis

Vanwege een troosteloos verblijf met toenemende rugklachten door bed en bank, besloten me dit niet nog 2 nachten aan te doen. Gekozen voor mezelf en de behoefte tot rust te komen. Dus besloten lekker terug te gaan naar huis en daar de luxe te omarmen die zo gewoon lijkt, tot je het totaal mist. Je realiseert je weer wat voor bofkont je bent thuis, met een heerlijk bed en goede bank.

Toch kijk ik terug op een geslaagde ervaring in het alleen weggaan. Los van het verblijf merkte ik dat gewoon even alleen erop uit me best beviel. De zee heeft me erg goed gedaan. Ook al heb ik deze dan meer vanachter glas dan echt op het strand zelf bekeken. Het weer was gewoon te slecht en ik verkoos niet te worden gezandstraald. De voorspellingen waren niet van die mate positief om te denken morgen echt een andere beeld te verwachten en besloten lekker de comfort van thuis op te zoeken, waar ik nu eenmaal zeer graag ben. Vroeger wilde ik enkel maar weg, liefst meerdere malen per jaar en nu ben ik erg graag thuis, een huismusje. Lekker de tuin aan het opknappen en ik verheug me echt op de zomermaanden hier.

Oost, West, Thuis Best.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten