|

Fotoblog zomervakantie herinneringen om te koesteren.

Heel Nederland (geen idee hoe de Vlaamse vakanties lopen) is inmiddels weer aan het werk. Mijn dametje ging afgelopen maandag weer naar school. Einde zomervakantie, terug naar het normale ritme! Het wennen aan het schoolritme kost nog wat moeite, haast meer voor mijzelf dan voor haar. Na 6 weken los van de klok te hebben geleefd, vliegt de tijd nu behoorlijk door de vingers op de dag. Wellicht herkenning?

Om de zomer niet al te snel te vergeten is het natuurlijk zalig om nog even terug te blikken naar de zomer via een Fotoblog. Een blik terug naar de 6 zalige weken achter ons, al maken we elke dag natuurlijk weer nieuwe mooie herinneringen. Kijk je mee?

Fotoblog zomervakantie herinneringen

De eerste weken maakten we geregeld een dag uitje, zo gingen we o.a. naar:

  • Legoland Discovery Center en Sea Life in Oberhausen.
  • De Grotten van Han in de Belgische ardennen.
  • Toverland te Sevenum.

Legoland Discovery Centre

Een ideaal uitje om met opgroeiende kinderen naar toe te gaan!

>>>>> Lees in de foto-impressie veel meer over Legoland Discovery Center <<<<<

Sealife Oberhausen

In één woord schitterend. Als vissen idolaat had ik het daar heel erg naar mijn zin. Er volgt spoedig nog een impressie blog. Hier alvast een paar kiekjes.

De Grotten van Han

Een wereldse dag! Eerst een geweldige rit door het natuurpark heen en daarna lopend door de grotten. Eindigend in de speeltuin en weer terug naar huis. Ook hier volgt nog een totale foto-impressie van, maar uit de vele mooie foto’s hier een paar voorproefjes.

Toverland

Dichtbij huis ligt Toverland. We hebben hier een jaarabonnement en dus is een geregeld bezoek zeker van de partij. Dochterlief durft nu al best in veel attracties dus we kunnen ons daar erg goed vermaken. Toverland is al zeer geschikt om met jonge kinderen naar toe te gaan, eerder schreef ik daar al een totale impressie over.

Port Greve, Brouwershaven

Een midweek naar zee. Het weer was redelijk. Op een regendag na veel zon gezien en ons vermaakt door vooral rustig aan te doen. Dochterlief speelde in de speeltuin (haar absolute favoriet), ging naar vriend Bollo toe, nam schep en emmer mee naar het strand en uiteraard de vlieger. We hebben zeehonden gespot met een boottocht en geregeld een super strandtent opgezocht direct naast het park met een geweldige keuken! Het appartement was zalig en gaf een sfeer van welkom thuis.

Wandelen in de natuur

Het blijft een zalige manier van tot jezelf komen en ontspannen als je al het moois om je heen bekijkt en geniet van de uitzichten.

20160824_073628_hdr

Lady onze Havanezer pup

Kennismaking met Lady. Wat een schatje is het toch. Liefde op het eerste gezicht. Kijk naar de foto’s en beoordeel zelf. 😉

>>>>> Lees hier uitgebreid verder over de komst van Lady in ons gezin. <<<<<

 

Rijnland, Duitsland

Alleen op vakantie, uiteraard wel met Lady erbij. Lekker eten, schitterende omgeving, veel wandelen en Lady mee in de draagtas. Het was echt super top en ik heb me geen enkel moment alleen gevoeld. Sterker nog het was zalig om even met je gedachten alleen te mogen zijn. Bijkomen was het goede woord. Een Foto-impressie volgt nog.

20160830_101320_HDR

Back to normal!

Einde vakantie, dus Riana weer zalig thuis die uiteraard gelijk geheel gefocust was op Lady. Ze zijn duidelijk al dikke maatjes aan het worden. <3

20160904_165432

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten