Een camping in Spanje om aan te raden!

Soms droom je van vakanties naar de zon, althans deze mama wel. Vroeger, voordat dochterlief was geboren, vertrokken we geregeld naar de zon voor een relax vakantie in combinatie met wat excursies ter plekke. De eerste jaren van het moederschap zijn we bewust dichtbij huis gebleven, maar nu dochterlief 5 jaar is, begint het te kriebelen… zullen we toch eens wat verder weg gaan, richting het Spanje?

Je dromen levendig maken

Wat doe je als je dit jaar nog niet direct kan gaan, maar toch jezelf wilt verlekkeren met mooie beelden? Je gaat online genieten van allemaal mooie campings waar je eventueel dochterlief (en jezelf) en sinds kort ook vriendlief, blij mee zou maken. Dus je gaat online rondneuzen en komt van alles tegen. Een camping is laagdrempelig en wat goedkoper dan hotels, iets wat met een kind toch wel handig is voor de iets wat kleinere beurs. Je betaald immers voor meer personen met kinderen.

Als je dan ziet wat sommige campings er allemaal bij hebben tegenwoordig, dan stap ik liefst gister nog in het vliegtuig!

Camping Sanguli sprong tijdens mijn recente zoektocht meteen in het oog!

Camping Sanguli

Wat een geweldig zwembad daar! Het ziet er zalig uit om daar in te duiken! Daarnaast veel animatie en dochterlief wordt daar veel beziggehouden door de kidsclub, waardoor er ook voor deze mama en haar kanjer tijd samen overblijft, buiten de slaapuren. Het ligt praktisch aan het strand, dat is zo aan te lopen, dus afwisseling genoeg… er is internet (voor deze blogger niet onbelangrijk) en ook nog eens dichtbij een stad voor wat ander soortig vermaak!

Naar de prijzen heb ik nog niet eens gekeken, maar de wil om direct de koffers te pakken was al aanwezig na het lezen van de teksten en het zien van de foto’s. Stom wellicht dat ik dat doe, mezelf verlekkeren aan zalige bestemmingen. Doe jij dat ook wel eens? Deze droom eindigde hier toen ik de pagina van camping Sanguli wegklikte, maar daarna heb ik hem nog wel een paar keer geopend.

Tip: Mocht je meer pareltjes willen zien in Spanje, Google dan eens op camping Spanje of campings Spanje en je krijg tig interessante hits om je te verlekkeren!

Ben ik de enige die dit doet? Wegdromen over vakanties in de toekomst?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten