Love for life
|

Love for life, Jaarbeurs Utrecht 4/5 juni 2016

Love for life

Love for life: Food, Body & Mind in balans; liefde voor je leven!

Een totaal nieuw event voor vrouwen: Love for life!

Vele vrouwen zullen zich herkennen in het beeld van alles te willen. Wat dat ‘alles’ is, is voor iedere vrouw verschillend van inhoud, maar velen hebben meerdere ‘petten’ en proberen die zo goed mogelijk te combineren. Een combinatie van 4 à 5 functies is veel velen ‘gewoon’. (Vrouw, partner, moeder, werkneemster, vriendin, vrijwilliger, sporter, huishoudster, etc.)

Het vinden van de balans in dit alles, is nog wel eens lastig. Iedereen weet het: meer sporten, gezonder eten, denken aan rust en ontspanning, persoonlijke groei en ook nog tijd inbouwen voor familie & vrienden. Het is een hele uitdaging om in de hectiek van tegenwoordig, de balans te vinden en ook nog behouden!

Het nieuwe event Love for life is een grote bron van inspiratie!

Je kan jezelf laten verwennen met tal van workshops, gezonde en lekkere hapjes, jezelf nieuwe tips en handvatten eigen maken, door je onder te dompelen in de nieuwste trends op het gebied van Food, Body en Mind, te shoppen en onder een ingelaste pauze, een sessie bij te wonen van een zeer inspirerende spreker. Een event, dat zich geheel richt op wat voor jou als vrouw belangrijk is: het zoeken naar een balans tussen Food, Body en Mind.

Krijg je al zin om samen met een vriendin jezelf te trakteren op een inspirerende dag uit, waarin jij als mens centraal staat?

Heb je op 4 of 5 juni nog een dag beschikbaar in je agenda (of kan je die vrij roosteren)? Gun jezelf dan een kans met deze winactie van Onlybyme. Namens de organisatie van het event, mag Onlybyme een drietal lezers blij maken met 2 entreekaarten voor Love for Life.

Praktische informatie

Love for life

  • Open van 10.00-18.00 uur op 4 en 5 juni in de jaarbeurs.
  • Kaarten aan de kassa €22,–, voorverkoop €18,–.
  • Meer informatie over het event: www.love-for-life.nl

Winactie: Love for life gesloten

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen! Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m zondag 29 mei middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met www.love-for-life.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten