20180430 104123
| | |

Impressie Julianatoren: nieuwe show Cas de Ranger

De nieuwste show van Julianatoren heet Cas de Ranger LIVE. Deze is vanaf de meivakantie dagelijks te zien in het park, en wij waren bij de eerste voorstelling!Cas de Ranger

De perspremière van Cas de Ranger LIVE

Cas de Ranger

Vol spanning verzamelden we ons op de Showheuvel in Julia’s Picknickbos, in afwachting van de avontuurlijke onderzoeker. Het publiek werd welkom geheten door Meneer Kaasgaaf, de directeur van het kinderpretpark. En toen was het zover. De échte première van de nieuwe show van Cas de Ranger. Cas heeft een eigen Youtube-serie op het kanaal van de Julianatoren. Elke zaterdag om 16.00 uur komt zijn nieuwe video uit, waarin hij vragen over de natuur beantwoordt. Zoals: Heeft een slak wel eens haast? Of: Krijgt een specht wel eens hoofdpijn? De meeste kinderen herkenden hem dan ook direct toen hij de showheuvel kwam opgerend. Het is de èchte!

Cas de Ranger Experience

Cas de Ranger is een grote dierenvriend. Hij rent enthousiast over het podium en betrekt kinderen en ouders bij de voorstelling. Zo mochten twee vaders laten zien uit welk hout ze gesneden waren en was er een heuse hindernisbaanrace. Als bezoeker van de show word je klaargestoomd om op avontuur te gaan tijdens de Cas de Ranger Experience. Dat is een spannend bospad waar je veel kunt ontdekken over dieren en planten op de Veluwe, zo kom je onder andere een groot insectenhotel en de enige openlucht mierenboerderij van Europa tegen. We vonden dit een mooie afwisseling met de drukte van het park zelf. In de experience kun je even tot rust komen en genieten van de natuur, terwijl de kinderen speuren en meteen iets opsteken. De route duurt niet te lang. Je loopt het in een kwartiertje, waardoor het ook voor de kleintjes prima te doen is.

Cas de Ranger

Educatieve ervaring

Cas de Ranger TV en LIVE wordt in samenwerking met Onder Andere Producties  (bekend van oa. Koetlife) geproduceerd. Regelmatig kreeg Julianatoren vragen om een educatief programma. Daar hebben ze naar geluisterd, en met het nieuwe karakter Cas de Ranger schotelt het pretpark haar bezoekers een educatieve ervaring voor.

“We kregen sinds kort steeds vaker de vraag van onze bezoekers, en dan met name van onze abonnementhouders, of er educatieve elementen doorgevoerd kunnen worden. Achter de schermen waren wij reeds bezig met ons nieuwe karakter Cas de Ranger. De vragen bevestigden ons dat wij met Cas een goede weg zijn ingeslagen om spelenderwijs onze kleine bezoekers mooie dingen te leren.” aldus een woordvoerder van het pretpark.

Nat, maar gezellig

20180430 131126Het was een regenachtige dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Het park was lekker rustig, waardoor we bij de meeste attracties zo konden doorlopen. De dag werd uitstekend verzorgd door Julianatoren, we voelden ons èchte VIPS. Dat we ook nog eens een bekende vlogfamilie in het park spotten vonden de kids helemaal geweldig.

Opvallend vonden we de vriendelijkheid van de medewerkers. Zowel in de diverse eetgelegenheden als bij de attracties staan stuk voor stuk klantvriendelijke mensen, die duidelijk plezier hebben in hun werk. Onvermoeibaar helpen zij de eindeloze stroom vaders en moeders om zich samen met hun kind in een klein helicoptertje te vouwen, waarbij er af en toe flink wordt gelachen.

Cas de Ranger

Voor kinderen t/m 12 jaar

DiCas de Rangert was onze eerste kennismaking met kinderpretpark Julianatoren. En dat is zeker bevallen. Het park is niet te groot en daardoor lekker overzichtelijk. Er zijn al speeltoestellen en attracties voor de allerkleinsten. Vanaf een jaar of 4 kunnen kinderen alleen in de meeste attracties. Op diverse plekken in het park staan bankjes en zitjes, van waaruit je je kinderen prima in de gaten kan houden als ze zelfstandig het park verkennen.

Onze kinderen zijn al 7 en 10, maar ook zij hebben zich prima vermaakt! Zo is er een kleine achtbaan en een spannende piratenboot en zijn er botsautootjes en trampolines. Een attractie waarbij je in een soort rond karretje gaat zitten en jezelf over de kop kan laten gaan, was favoriet bij mijn zoon. Mijn dochter genoot  het meest van alle shows, ze danste vrolijk mee met Jul en Julia en mevrouw Suikerspin.

Cas de Ranger

Gevarieerde catering

Op diverse plekken in het park kun je iets eten en drinken. Dat blijft niet alleen bij de geijkte vette hap, maar tot het aanbod behoort bijvoorbeeld ook een wafel met warme kersen, of een maaltijd met nasi en saté. Manlief en ik genoten van een heerlijk broodje zalm en een schaaltje aardbeien en verse jus d’orange. Ook de liefhebber van een vette hap kan zijn hart ophalen. Het paddestoelenhuisje in het midden van het park serveert de lekkerste hamburgers ever, aldus mijn zoon.

Het allerleukste?

Na een laatste dansje en een knuffel met Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin kochten we nog een lolly bij de souvenirwinkel, en daarna keerden we huiswaarts. Wat vonden we het allerleukste vandaag? Mijn dochter gaf aan dat ze echt niet kon kiezen, ze vond de hele dag superleuk! Het antwoord van mijn zoon verraste me niet: die draaidingen waarin je over de kop gaat, en het lekkere eten :). Voor man en mij is het eenvoudiger, het zien genieten van de kids zorgde bij ons ook voor een topdag!

Gerelateerd

Disclaimer: deze review is onderdeel van een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten