|

SEA LIFE Oberhausen

Ook fan van de onderwater wereld?! Heb je SEA LIFE Oberhausen al eens bezocht?

sea life

SEA LIFE Oberhausen

Zelf ben ik vorig jaar met mijn dametje naar SEA LIFE Oberhausen geweest en hebben we samen werkelijk genoten van de onderwaterwereld. Vele foto’s zijn gemaakt en slechts een selectie kan ik delen hier vandaag. Er zijn eenvoudig weg zoveel mooie foto’s van dat bezoek, dat het nu een hele uitdaging was er een selectie uit te selecteren.

De aquaria en manieren waarop je de waterdieren kunt bezichtigen is dermate leuk opgezet dat menig fotograaf zijn hart kan opwarmen. Deze amateur fotograaf heeft haar liefde voor vissen en andere waterdieren daar intens opgehaald.  Er stond dit jaar ook een bezoek gepland. Enkel heeft een griepvirus me daar van weerhouden. Vandaar nu foto’s van ons bezoek van vorig jaar in een foto-impressie, zodat je een klein beeld krijgt van het moois dat daar te zien is.

Impressiefoto’s SEA LIFE Oberhausen

Op verschillende momenten per dag worden in SEA LIFE de vissen gevoerd. Je kan op het schema zien wanneer je in welk gedeelte van SEA LIFE moet zijn om dit mee te maken. SEA LIFE Oberhausen is een dierenpark wat je (zeker met jonge kinderen) niet langer dan een uur bezig zal houden. Zonder (jonge) kinderen zal het bezoek ongeveer 2 uur duren. Dus een combinatie met bijvoorbeeld Legoland Discovery Centre is heel goed mogelijk! Ook winkelen is een aanrader als je wat geld wilt besparen in CentrO.

Fokprogramma’s in SEA LIFE

SEA LIFE wil bezoekers ook bewust maken van de dreigende gevaren voor de schildpad. Door vervuiling van de wereldzeeën worden schildpadden in hun leefwereld ernstig bedreigd. SEA LIFE Oberhausen staat bekend om zijn fokprogramma. Voor de nakomelingen van de doornrandweekschildpad, de roodwangschildpad, de Siebenrock-slangehalsschildpad en de zaagrugschildpad zijn vier nieuwe bekkens aangelegd. Bezoekers komen oog in oog te staan met deze grote en kleine schildpadden met hun exotische namen.

SEA LIFE Oberhausen fokt ook haaien. De Zwartpuntrifhaai heeft dit jaar al twee keer nakomelingen voortgebracht. Bezoekers kunnen van heel dichtbij zien hoe de jonge haaien volwassen worden.

IMG 8293 e1495038178123

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van SEA LIFE Oberhausen. (De informatie van SEA LIFE Oberhausen is niet Nederlandstalig te bekijken online, wel kan er worden geschakeld naar het Engels. Zelf kwam ik via de hoofdlink van SEA LIFE binnen en dan kan je voor je locatie kiezen. Als je dan Scheveningen kiest, kom je terecht op het gedeelte van SEA LIFE Scheveningen, dit is dus niet de informatie die overeenkomt met SEA LIFE Oberhausen.)

Winactie gesloten

Wil jij graag in de zomermaanden een keer naar SEA LIFE Oberhausen toe met totaal toegang voor 4 personen? Of ken je iemand die je hier heel blij mee zou maken? Doe gerust mee! De winnaar wordt begin volgende maand bekend gemaakt.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze 4 toegangsbewijzen voor SEA LIFE wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt eindigt op zondag 28 mei middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten