SEA LIFE Oberhausen 45


Ook fan van de onderwater wereld?! Heb je SEA LIFE Oberhausen al eens bezocht?

sea life

SEA LIFE Oberhausen

Zelf ben ik vorig jaar met mijn dametje naar SEA LIFE Oberhausen geweest en hebben we samen werkelijk genoten van de onderwaterwereld. Vele foto’s zijn gemaakt en slechts een selectie kan ik delen hier vandaag. Er zijn eenvoudig weg zoveel mooie foto’s van dat bezoek, dat het nu een hele uitdaging was er een selectie uit te selecteren.

De aquaria en manieren waarop je de waterdieren kunt bezichtigen is dermate leuk opgezet dat menig fotograaf zijn hart kan opwarmen. Deze amateur fotograaf heeft haar liefde voor vissen en andere waterdieren daar intens opgehaald.  Er stond dit jaar ook een bezoek gepland. Enkel heeft een griepvirus me daar van weerhouden. Vandaar nu foto’s van ons bezoek van vorig jaar in een foto-impressie, zodat je een klein beeld krijgt van het moois dat daar te zien is.

Impressiefoto’s SEA LIFE Oberhausen

Op verschillende momenten per dag worden in SEA LIFE de vissen gevoerd. Je kan op het schema zien wanneer je in welk gedeelte van SEA LIFE moet zijn om dit mee te maken. SEA LIFE Oberhausen is een dierenpark wat je (zeker met jonge kinderen) niet langer dan een uur bezig zal houden. Zonder (jonge) kinderen zal het bezoek ongeveer 2 uur duren. Dus een combinatie met bijvoorbeeld Legoland Discovery Centre is heel goed mogelijk! Ook winkelen is een aanrader als je wat geld wilt besparen in CentrO.

Fokprogramma’s in SEA LIFE

SEA LIFE wil bezoekers ook bewust maken van de dreigende gevaren voor de schildpad. Door vervuiling van de wereldzeeën worden schildpadden in hun leefwereld ernstig bedreigd. SEA LIFE Oberhausen staat bekend om zijn fokprogramma. Voor de nakomelingen van de doornrandweekschildpad, de roodwangschildpad, de Siebenrock-slangehalsschildpad en de zaagrugschildpad zijn vier nieuwe bekkens aangelegd. Bezoekers komen oog in oog te staan met deze grote en kleine schildpadden met hun exotische namen.

SEA LIFE Oberhausen fokt ook haaien. De Zwartpuntrifhaai heeft dit jaar al twee keer nakomelingen voortgebracht. Bezoekers kunnen van heel dichtbij zien hoe de jonge haaien volwassen worden.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van SEA LIFE Oberhausen. (De informatie van SEA LIFE Oberhausen is niet Nederlandstalig te bekijken online, wel kan er worden geschakeld naar het Engels. Zelf kwam ik via de hoofdlink van SEA LIFE binnen en dan kan je voor je locatie kiezen. Als je dan Scheveningen kiest, kom je terecht op het gedeelte van SEA LIFE Scheveningen, dit is dus niet de informatie die overeenkomt met SEA LIFE Oberhausen.)

Winactie gesloten

Wil jij graag in de zomermaanden een keer naar SEA LIFE Oberhausen toe met totaal toegang voor 4 personen? Of ken je iemand die je hier heel blij mee zou maken? Doe gerust mee! De winnaar wordt begin volgende maand bekend gemaakt.

Regels voor deelname:

 • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
 • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze 4 toegangsbewijzen voor SEA LIFE wilt winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
 • De winactie loopt eindigt op zondag 28 mei middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
 • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
 • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
 • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

45 gedachten over “SEA LIFE Oberhausen

 • Kristel

  Wow weer zo’n gave prijs om te winnen. Maak heel graag kans op de kaarten voor Sealife Oberhausen. Vanuit hier niet ver en onze dochter zal haar ogen uitkijken. De schildpadden en haaien zullen veel indruk maken. Lijkt me echt geweldig om heen te gaan.

 • Heidie van der Steeg

  De tickets wil ik graag winnen. We zijn nog niet zo lang geleden bij Centro Oberhausen en Lego Discovery Center geweest. We zagen Sealife liggen en de kinderen wilden daar ook erg graag naar toe. Die onderwaterwereld van allerlei gekleurde vissen (Nemo en Dory….) en haaien spreken natuurlijk erg tot de verbeelding.

  We hebben toen gezegd, Sealife dat doen we misschien een andere keer. Als we kaartjes mochten winnen voor ons gezin, gaan we deze zomer zeker een kijkje nemen.
  Shoppen bij Centro is zeker de moeite waard, dus een bezoek aan Sealife zouden we dan mooi kunnen combineren met zomer uitverkoop shoppen!

 • Marjan Dekker

  Oh dit zou gaaf zijn. Mijn zoontje vind het geweldig om vissen te kijken en Oberhausen is voor ons dichterbij dan Scheveningen 🙂

 • carola donkelaar

  Wauw ik kende dat niet maar ziet er geweldig uit
  in de zomer vakantie neem ik altijd mn mams en oma mee voor een dagje weg dit lijkt me super leuk dus ik doe graag mee
  ik volgde je al op facebook

  fijne dag!

 • Regina Schut

  Lijkt mij geweldig om met mijn 3 kinderen naar toe te gaan! Ongemerkt leren ze dan dat we beter met het milieu om moeten gaan. Hoe lang kunnen we nog genieten van natuur en fauna ? Gezellig een dagje Oberhausen dus ja ik doe mee en maak graag kans. 😀

 • Melissa Van Stipdonk

  Leuk! Ik ben er nog nooit geweest al ben ik wel al een keer in Oberhausen wezen shoppen (zomaar en nog met kerst), dus daar heb ik Sea Life wel gezien. Leuk voor een dagje uit in elk geval! Ik volg je via FB en IG. Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Jolanda van der Pol

  Whoop, whoop Onlybyme 4 kaartjes voor SEA LIFE in Oberhausen??? WOW dat klinkt als Sehr Schon en erg MOI!!
  22 Juli a.s krijgen we weer Gastkinderen uit een Kindertehuis vanuit West-Berlijn. Een tweeling van 9 jaar. Wat zou het geweldig zijn als we hen tijdens deze vakantie even lekker mogen verwennen. We gaan elkaar voor 8e keer zien want ze komen 3x per jaar tijdens de Paas/GROTE en Kerstvakantie maar met deze mooie actie geeft Onlybyme er toch wel een extra leuk en gezellig tintje aan en wordt het vast pret voor 10.Even een onderbreking want zeg nu zelf 3 weken vertoeven in een ander land is toch erg lang voor een 9 jarige … maar gelukkig hebben ze ook elkaar altijd nog 😉 Ik ga Delen &Duimen voor hen! Voor nu zeg ik #Duimen #Winnen #Genieten ¯\_(ツ)_/¯

 • Sophia Grootjans

  Ik doe heel graag mee voor de kaarten voor Sea Life Oberhausen, We gaan heel graag naar aquaria en Sea Life is toch een van de mooiste.

 • Nancy van Heck

  Ik doe graag mee met deze fijne actie voor Sea life Oberhausen ik hou erg veel van dieren en mooie vissen. Het lijkt mij erg fijn om er een keertje heen te kunnen.

 • An Hendriks

  Doe graag mee voor 4 kaartjes van Sea Life…grappig ik woon hier vlakbij, maar wist niet dat er zoiets moois en leuks hier om de hoek was te zien 🙂 …ps ik volg met een andere naam

 • Oma Will

  Sea Life in Oberhausen, goed voor een leuk weekend.
  Tijdens die kleine vakantie gezellig met elkaar naar deze fantastische onderwaterwereld.
  Heb er nu al zin aan.
  Graag doe ik mee.
  Heb om privéredenen geen Facebook meer , maar volg je op Bloglovin.

 • ilsiee prins

  Wel een eind van huis, maar dit zal zeker een geslaagd dagje uit worden! Wij doen graag mee, leuk om de kids te verrassen! 😀 Groetje van Ilsiee

 • Alyt van der Heide

  Wat een leuke actie en even met mijn man overlegd en hij is ook razend enthousiast.
  Maken we er met onze meiden een gezellig weekend van. Want we willen ook heel graag naar LegoWorld wat er naast ligt.
  Dus kaarten voor Sealife willen we heel graag winnen.
  De foto’s zien er veelbelovend uit!

 • Lindsey Verhoeven

  Sea life lijkt me echt heel leuk om met mijn vriendin heen te gaan. Kunnen we de dag erna nog lekker even gaan shoppen.

 • Wanda Berg

  Wauw wauw Wauwie dat zou echt geweldig zijn om met mijn kleine meid en nichtjes te mogen doen ze zijn helemaal fan het zeeleven en dit uitje zou een droom zijn die uitkomt voor ons allemaal daarom waag ik graag mijn kans en ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen #FingersCrossed fijn weekend nog liefs wanda 🙂

 • lisanne bons

  Wat ontzettend leuk. Mijn dochter en mijn oudste pluszoon hebben meegedaan aan de WNF-actie haai-alarm. Dus de oceaan en alles wat erin leeft is een hot-item in ons huis. Mijn dochter heeft zelfs een Playmobil aquarium gespaard. Weet zeker dat ik ze blij maak met een bezoekje aan Sea Life

 • Jennifer Lee

  Ik doe super graag mee voor de 4 toegangsbewijzen voor SEA LIFE. Mn zoontje zou het geweldig vinden en ik ben er zelf ook nog nooit geweest, dus ben erg benieuwd.