| |

Rockanje tweede slag: gewoonweg zalig!

Zaterdag ben ik een dagje naar zee geweest. Wat een zaligheid was dat zeg! Herinneringen opgehaald bij Rockanje tweede slag. Een plek waar ik jarenlang veelvuldig ben geweest. Mijn ouders hadden er een stacaravan, nog geen 15 minuten lopen van zee.

325461 986 485 FSImage 1 Badhotel Rockanje aan Zee Surrounding

Het zalige van Rockanje strand is dat je geen duinen in het zand hoeft over te klimmen… het pad brengt je direct op het strand. Bij tweede slag kan je zelfs zonder zand aan je voeten op het terras van de twee strandtenten komen.

(Als blogger maakte ik de grote fout door de gezelligheid totaal te vergeten dat ik foto’s diende te maken van dit zalige uitje. Niet handig, want je weet dat je er daarna nog over gaat schrijven. Gelukkig is er genoeg over Rockanje tweede slag aan fotomateriaal op internet te vinden en embedded foto’s plaatsen mag, heb ik gelezen. Dus toch nog een klein kijkje in wat ik afgelopen zaterdag ongeveer heb gezien.)

We hebben uiteraard op de terrassen van beide tenten wat gedronken… zalig wegzakkend in een bank met kussens… de wind verkoelde de zon in je gezicht…  Het was geen echt warme dag, maar het was toch goed dat er een windje stond, anders was in de zon zitten (zonder te gaan zwemmen) te warm geweest.

120811 Imagine Fotografie trouwfoto 041

We begonnen op dit terras, rechts van de deur zaten we, maar daar geen wind, dus veel te warm… al snel zijn we verplaatst naar voorop het terras waar we heerlijk met de voeten in het zand zaten en op de wind. Dat was goed uithouden!

badhotel rockanje aan zee 2

Uiteraard zijn we gaan wandelen naar langs de vloedlijn en hebben we verderop onze handdoeken neergelegd voor een lekkere zon sessie.

kitesurfer 2007 05 sd

We zagen meerdere kitesurfers, een leuk schouwspel!

rockanje10

We eindigden ons stranddagje hier op het terras, weer met de voeten in het zand… op een heerlijke bank met lekkere kussens.

Daarna weer in de auto richting huis. Het was diner tijd dus besloten we in Rotterdam op het Stadhuisplein wat te gaan eten, een spontane actie… het eten was lekker en niet te duur, een goede combinatie. Daarna door naar huis. Door het goede insmeren niet verbrand, een beetje bijgekleurd.

Voor het geval de roddelmachine begint en er wordt gewed of ik nu wel of niet een nieuwe relatie heb met iemand die ik nog even uit de wind hou. Ik zal dit gelijk maar ontkrachten. Ik ben met een goede vriend een dagje weggeweest en we hebben uitgebreid bijgekletst. Single & Happy dus, maar dat wil niet zeggen dat ik geen leuke dagjes uit kan hebben 😉 .

Hebben jullie ook leuke dingen gedaan dit weekend? Ik ben uiteraard nieuwsgierig!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten