IMG 2211 1
| | |

Review: Pretpark Toverland met een kleuter bezoeken

Gisteren ben ik voor de tweede maal met dochterlief (nu 4,5 jaar) naar Toverland geweest. De eerste keer was ze bijna 4 jaar en toen duidelijk nog aan de jonge kant voor Toverland, nu ging het beter. Lees hier onze avonturen. (Deze review is niet gesponsord.)

IMG_2135

Net na de ingang is het meteen al feest! Riana maakt er haar eigen dingetje van door zijwaarts draaiend naar beneden te komen gerold. Dikke pret!

IMG_2142

Daarna een ‘spannend’ maar leuk ritje met mama in de theekopjes. Het leukste van Toverland, aldus Riana.

IMG_2170

Ook de autootjes die een parcours afleggen zijn favoriet!

IMG_2211

De appelminibaan gaat niet snel, maar dat maakt het niet minder leuk voor een kleuter!

IMG_2184

De draaimolen, een klassieker, maar het blijft geweldig om ze te zien genieten. Riana ging voor het eerst zonder mama erbij, dus extra spannend!

Toverland is een pretpark wat deels overdekt is. Ideaal voor minder weer én ook is een deel van het park open in de wintermaanden. Het biedt voor kleuters die een beetje durf in de kont hebben genoeg vertier. Mijn dochter is daar iets traag in, maar met wat overredingskracht komen we een eind. Buiten de getoonde foto’s zijn er echt nog meer attracties zeer geschikt voor een ontdekkende kleuter.

Na wat wikken en wegen heb ik besloten voor ons beiden een abonnement af te sluiten. Als je dat doet op de dag van je bezoek, worden de entreekosten in mindering gebracht op het abonnement. Riana valt nog in de kinderlengte tot 1.20 meter. Met 3 bezoeken heb je de kosten eruit, vanaf dan ga je dus de voordelen echt ervaren van een abonnement. Ook leuk zijn de vele kortingen bij collega parken die oplopen tot 50% van de entreeprijs.

Als je niet te ver uit de buurt woont is het een leuk park om meerdere malen per jaar te bezoeken, zeker met een kleuter kan je beter de bezoeken beperken tot een aantal uren. Na 4 uur was Riana helemaal afgeserveerd. De volgende keer ga ik dan ook iets korter, iets wat je met een abonnement eerder doet dan wanneer je er slechts eenmalig bent.

Vragen, stel ze gerust! Ben je zelf ook wel eens in Toverland geweest? Hoe waren jouw ervaringen?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten